• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiği Başka Şehirde Olanlar Kulübü

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende uzaktayım kaç km bilmiorum ama 6 saatlik yol var aramızda ankara da yaşıyo çok sık olmasada gelio yanıma ama yetmiyoki yetmezde zaten.buluştugumuz gün bitip eve giderken bile özlüyorum çok zor uzaktan aşk yaşamak ama ben onun için herşeye katlanırım ve aynı şekilde o da benim gibi düşünüyo.kısacası aşk bu hemde kocaman bi aşk bizimki :) onu çok seviyorum :)

benim sevgilim bursa da ben istanbul dayım. ortak bi noktada bulusabiliyoruz neyseki...

Slm arkadaşlar kocaman merhaba hepinize benimde sevdiklerim var gerçi yakin bulacaksiniz ama yinede arada biraz mesafe var benim ailem istanbulda ben kocaelindeyim

bızım aramısda 1628 km war ama bes ay sonra kawuscagımı bıldıgım ıcın bıras da olsa tesellı edıorum kendımı ıste

bende geldm kızlar benmde sözlüm uzakta bendn 550 km ben antepteym o konyada biter inş. bi gün bu hasretlik:(

ahhh ahhhh ben tekirdağ da öğretmenim eşimde evimde istanbulda ve daha evleneli 2 ay oldu ama olsun herşeye rağmen çok mutluyum ve onu çok seviyorum

bugün 2500 km var aslinda aramizda
ama artik gönüllerimizin mesafesi daha büyük

benim kuşumda başka şehirde çok istiyorum yanında olmayı çookk :çok üzgünüm:

ayyy hasret özlem...bende çok ösledim...bide yogunkii benimki ama çok şükür aramız iyi..bitecek inş bu hasret..karbük /safranboluda benim kuzum..

İşte tam benlik :bbo: nişanlımla aramızda 770 km var yaa ama sanki böylesi daha bi büyüleyici diye teselli buluyoruz -tatlicadiarzu- bir yıldır dayanıyoruz bu uzaklığa yaz sonunda umarım gidiş gelişler biter senağlama Allah sabırlar versin bizeee :Saruboceq:

♥ 2008 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar

Allah kimseyi esinden ayri dusurmesin.kimileri amaan ne guzel kafa dinlersin diyor ama hicte oyle degil.herseyi yarim yiyor yasiyor gibi oluyor insan..bir laf duymustum.biraz argo ama dogruu demis kim dediysee. basini sokacak evin olsun icinde herifin olsun varsin gotu ossurakli olsun:))))
8aylik hamileyim dogumumada az kaldi esimi is icin baska sehire gonderdiler.oksuz yetim kalmis gibi hissediyorum kendimi.10 gundur kendime gelemedim.
Allah kimseyi sevdiginden esinden uzaklara dusurmesin.
umarim dogumumda izin verirlerde yanimda olur diye dualar ediyorum:((

oooooooooooffffffffff oooooooooffffffffffff en kötüsü de bu 1 sene aynı şehirde yaşa hergün onu gör, beraber ye, beraber iç, gez, uyu, kalk, bak.... bi anda tam bi anda kalk gel memleketim dediğin yere aslında memleket asıl memleket onun yanıymış ama gelince anlıyorsun maaleseff..... yakını da uzak değil mi mesafenin benimkisi 243 km nişanlandık ekimin başında evleniriz 2010 yazında erteledik herşeyi sevinçlerimizi beraber gülmelerimizi.... uzaktan gülüyoruz içimizden şimdi... erteledik herşeyimiziii.... bi dondurucuya koyduk yaşamak istediklerimizi bekliyoruz... zamanı gelince o buzları nasıl kıraacağımızı biliyoruz eriyince hislerimizin nasıl olacağını bilmeden....

off bizim aramızda tam 511km var:bbo: o gebzede ben denizlide en son 2ay önce gelmişti:çok üzgünüm: off off bida ne zaman gelicede belli deil:1no2:

Back