• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiği Başka Şehirde Olanlar Kulübü

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ahhhhhhhh ahhhhhh başlıgı gördüm içim sızladı bende sevdigimden uzaktayım :( hemde tam 1100 km 17 saat aglamak istiyorum :( ben izmirdeyim o gaziantepte uzun sürede böle gitcek malesef benim gibi olanlara çok büyük sabır diliyorum....

bırakın kızlar yollamayı boşverin kaderde varsa kavuşursunuz

merhaba kızlar bende baslıgı gorunce daldım hemen :) bizde ayrı sehırlerdeyız:((( önceden marmaristeydı daha uzaktı ama şimdi gölcüge geldi şükür :D hafta sonları vakit buldukca yanıma gelıor işte .ama kızlar bilmediniz birsey daha var benım nişanlım denizci:((( biz evlendıkten sonrada zaten hep ayrı kalcaz:(((( Allah herkese sabır versin gurbetlikte AMİNnn

canım benimkide benden uzakta... başlığı okuyunca ahaaa dedim benim girmem gereken topikk...

merhaba kızlar bende baslıgı gorunce daldım hemen :) bizde ayrı sehırlerdeyız:((( önceden marmaristeydı daha uzaktı ama şimdi gölcüge geldi şükür :D hafta sonları vakit buldukca yanıma gelıor işte .ama kızlar bilmediniz birsey daha var benım nişanlım denizci:((( biz evlendıkten sonrada zaten hep ayrı kalcaz:(((( Allah herkese sabır versin gurbetlikte AMİNnn

canım şaka gibi yaa benimkide gölcükteydi şimdi marmarise gitti. ben gölcükte bir başıma kaldım. benimkide denizci ama ben şanslıyım seyre gitmiyor. görevi karada. yani hep deniz kenarına tayin görücez ama hiçç yanımdan ayrılmayacakkk.... :dance:
ayın 5 inde nişanı yaptık bu pazarda yolladımm :a015:

canım şaka gibi yaa benimkide gölcükteydi şimdi marmarise gitti. ben gölcükte bir başıma kaldım. benimkide denizci ama ben şanslıyım seyre gitmiyor. görevi karada. yani hep deniz kenarına tayin görücez ama hiçç yanımdan ayrılmayacakkk.... :dance:
ayın 5 inde nişanı yaptık bu pazarda yolladımm :a015:
öncelikle Allah kavustursun canımm :1hug: hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin a.s. :nazar: denizci olupta kara gorevi olması çoookk iyi baya sanslısınn kızz:D ayy canımyaa sormaa bu benım daha iyi hallerim ,suan gölcükte ama abd ye tayını çıktı bi 9ay kadar orada kalcaklarr :(((( senağlama senağlama kasım aralık gibi gidecekler off beeee offf dedim benımkıne abd seyrin bitsn hemen kucuk gemıye yada hucum botlara tayınını isticekksinnn :D napiyim daha ama yazık banadaaa senağlama :çok üzgünüm: ne diyeyim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun yarabbimmm

of off çok zor bişey dimi kızlar yaa . insan öyle bir an geliyo ki yanında olmadığı için oturup hüngür hüngür ağlıyo senağlama
benim aşkım ankarada askerde. nisanda yanına gittim görüştük, şimdi de izne gelecek inşallah. :lepi:
Ayrılık acısı çeken herkese Allahtan sabır diliyorum...

öncelikle Allah kavustursun canımm :1hug: hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin a.s. :nazar: denizci olupta kara gorevi olması çoookk iyi baya sanslısınn kızz:D ayy canımyaa sormaa bu benım daha iyi hallerim ,suan gölcükte ama abd ye tayını çıktı bi 9ay kadar orada kalcaklarr :(((( senağlama senağlama kasım aralık gibi gidecekler off beeee offf dedim benımkıne abd seyrin bitsn hemen kucuk gemıye yada hucum botlara tayınını isticekksinnn :D napiyim daha ama yazık banadaaa senağlama :çok üzgünüm: ne diyeyim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun yarabbimmm

ayy tatlım seninki benden betermiş yaa.. nasıl dayanacaksın 9 ay görmeden ya... :uhm: ben ayda bir görüyorumda kafayı yiyorum ya... şu bir sene geçsede düğünü yapsak diye nerdeyse gün sayıyorum. allah kolaylık versin canım... hepimize kolaylık versin.. :teselli:

ayy tatlım seninki benden betermiş yaa.. nasıl dayanacaksın 9 ay görmeden ya... :uhm: ben ayda bir görüyorumda kafayı yiyorum ya... şu bir sene geçsede düğünü yapsak diye nerdeyse gün sayıyorum. allah kolaylık versin canım... hepimize kolaylık versin.. :teselli:

sormaa tatlım yaaa... ilk tayını haberını alınca ilk 1ay kendıme gelemedim evde okulda dısarda ruh gibi geziordum artık alıstım alısmasam ne yapcam dimi mecburen.. ağla ağla gozpınarlarım kurudu iyicene :(((
hani görücü usulu filan olsa tmm dicem okadar uzulmem ne bilimm ama severekk baska yaa ,ikimizde vbirbirimizi çookk seviorusss .her mutluluk oncesi bir fedakarlıkla karsılasıyoruz biz yaa alıstımm alıstıkk .aminnnn canım allah hepimize kolaylık versınn zor gercekten..

ben istanbuldayım erkek arkadasım da izmirde.Birbirimizi çok özlüyoruz.Ara sorunlar oluyor.Beraber olmayı tabiki isterdik.Bigün inşallah olur.

kızlar 10 gün sonra nişanlımın yanına onu ziyarete hemde tatile gidiyorummm..... :dance:10 gün kalıcamm... :teytey: tabi dönüşte her zamanki çaresiz bekleyiş... :çok üzgünüm: ama olsun iyi bir amaç için biraz daha sabur sadece... seneye bu vakitler evliliğime 4 gün kalmış olacak :icecream:

Benim sevdiğimde iş dolayısıyla başka bir şehirde.Ağustosta gelecek. Sizler bir çoğunuz nışanlısınız bizde öyle bir durum da yok hatta olup olmayacağıda meçhul.senağlama Allah ömür boyu ayrı kalmaktan korusun.Böyle kısa ayrılıklar gelir geçer Allah sabır versin. Herkes sevdiğine kavuşur hasretlik biter inşallah.

ahanda benim mekan
bizim de aramızda 892 km var :çok üzgünüm: izmir-mersin:çok üzgünüm:
cok zor kızlar gercekten yasayan bilir
nisanlıyız guya cıcım ayları derler, ama elımde yuzuk, tek basınayım bu sehırdesenağlama

bu mekanı kim açtı buraya yaa ne alsam ne hediye etsemmm:1hug:

ben de ayrıyım canlarım 650 km kadarsenağlama

hepimize sabır diliyorum....

bizde ayrıyız ama Allah böle ayrılık versin o sökede ben manisada ne diyim Allah bizi hiç ayırmasın hep birbirimize bağışlasın:(

Back