yer değişelim mi ben izmir de olaımmm jeyyar :roflol:
merhaba kızlar bende baslıgı gorunce daldım hemen :) bizde ayrı sehırlerdeyız(( önceden marmaristeydı daha uzaktı ama şimdi gölcüge geldi şükür hafta sonları vakit buldukca yanıma gelıor işte .ama kızlar bilmediniz birsey daha var benım nişanlım denizci (( biz evlendıkten sonrada zaten hep ayrı kalcaz ((( Allah herkese sabır versin gurbetlikte AMİNnn
öncelikle Allah kavustursun canımm :1hug: hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin a.s.canım şaka gibi yaa benimkide gölcükteydi şimdi marmarise gitti. ben gölcükte bir başıma kaldım. benimkide denizci ama ben şanslıyım seyre gitmiyor. görevi karada. yani hep deniz kenarına tayin görücez ama hiçç yanımdan ayrılmayacakkk.... :dance:
ayın 5 inde nişanı yaptık bu pazarda yolladımm :a015:
öncelikle Allah kavustursun canımm :1hug: hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin a.s.denizci olupta kara gorevi olması çoookk iyi baya sanslısınn kızz ayy canımyaa sormaa bu benım daha iyi hallerim ,suan gölcükte ama abd ye tayını çıktı bi 9ay kadar orada kalcaklarr ((( senağlama senağlama kasım aralık gibi gidecekler off beeee offf dedim benımkıne abd seyrin bitsn hemen kucuk gemıye yada hucum botlara tayınını isticekksinnn napiyim daha ama yazık banadaaa senağlama :çok üzgünüm: ne diyeyim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun yarabbimmm
ayy tatlım seninki benden betermiş yaa.. nasıl dayanacaksın 9 ay görmeden ya... :uhm: ben ayda bir görüyorumda kafayı yiyorum ya... şu bir sene geçsede düğünü yapsak diye nerdeyse gün sayıyorum. allah kolaylık versin canım... hepimize kolaylık versin.. :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?