• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiği Başka Şehirde Olanlar Kulübü

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar sevdiğinizden ayrı şehirlerdemi yaşıyorsunuzz..alıştınızmı artık bu durumaa??aynı şehirde olmak istermiydinizz..bizde 45 kilometrelik bi mesafe var...sizlerin ne kadar uzak hangi şehirlerdesiniz dertleşelim:1hug:

kızlar sevdiğinizden ayrı şehirlerdemi yaşıyorsunuzz..alıştınızmı artık bu durumaa??aynı şehirde olmak istermiydinizz..bizde 45 kilometrelik bi mesafe var...sizlerin ne kadar uzak hangi şehirlerdesiniz dertleşelim:1hug:

benim ki antalyada seninki nerde canım

Benim de uzakta kızlar aramızda 240 km var :çok üzgünüm:

Ama 27 gün sonra kavuşuyoruz evleneceğiz :1hug::asigim:

Ama eğer ağustosta tayinim kocişin yanına çıkmazsa şubata kadar yine ayrı kalacağız :çok üzgünüm: Dua edin kızlar ağustosta tayinim çıksın :çok üzgünüm:

evet canım ya turizm çok kıskanıyrm ya napcam ben turist kızlar falan kafayı yiyorum

evet canım ya turizm çok kıskanıyrm ya napcam ben turist kızlar falan kafayı yiyorum

Walla haklısısn kıskanılmayacak gibi değil yane... :1closedeyes: Benimki de bi 6 ay kadar Antalya da kalmıştı ordan iş bulmuştu orada otururuz diye... Ama sonra baktı orası yaşanacak gibi değil... Her halt var dedi ben geri Ankara ya dönüyorum burda ne aile olunur ne çocuk büyütülür:roflol:

Eeee haklı ne diyim :sm_confused:

evet haklı bende öyle düşünüyorum.güvenmek ten başka bir seçeneğim yok..

benim nişanlım sevdiğim yarim adanada hemide 8 aydır görmüyorum.bitsin bu hasretlik artık senağlama

biter canım biter arada sevgi oluncaa ohhhhh valla nişanlıymışsızn bide ayy darısı başıma inşallah
ama insan çok özlüyo yaaa
benimkide 45 km uzağımda

kızlar sizce uzakta olmak mı iyi yakında olmak mı ??

ayrı kent ve ayrı ülke olsa olur mu???

aramızda yaklaşık 3000 km. var:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Son düzenleme:
ah ah yakın olsa daha iyi ama naplım işte.senin ki nerde karayağızım benim ki antalyada

çok şanslısın o zaman çünkü benimkiyle aramda çook mesafeler var

söylenecek söz kalmadı artık .....

Son düzenleme:
Back