- 9 Temmuz 2008
- 796
- 946
- 303
- Konu Sahibi tatlimsi_bela
-
Canim suan baktimda siteye mutfak gereclerinde sepette %10 indirim var iki set alsan 48 parca 200 tlye geliyoCok hos gorunuo modeli ya simdi gordum fografi .bende pahali bisi almiyim gunluge demistim ama ne kadar kullanisli olur bilemedim seninki cok hos
aryildizin sitesi demi canim cok mutlu oldum superCanim suan baktimda siteye mutfak gereclerinde sepette %10 indirim var iki set alsan 48 parca 200 tlye geliyo
Canim kendi sitesinde yok ^hepsiburada aryildiz vouge^ yazarsan çıkar arama motoruna Ne mutlu yardimci olabildiysemM
aryildizin sitesi demi canim cok mutlu oldum superhemde cok uygun kesinlikle alcam saol bende 700 tl leri görünce cok gelmisti.
Canım eğer rowentadan memnunsan ve hala sağlamsa bence yenilemene gerek yok. Ben toz torbasız makine istemiyorum ondan maraton filan almazdım :) rowenta torbalımı bilmiyorum ama dediğim gibi onca masraf var, eskimeyen bir şeyi yenileyeceğine 1000 TL az değil başka bir yerde değerlendirilir :)Ooo baya tuzluymus canım ben kendime en fazla 1000 limiti koydum evde rowenta silence kullaniyoruz memnunuz tek sikintisi beni cok yoruyo onun disinda sessizligi filan cok iyi daha bi sorun cikarmadi 3 yildir philips maratonla onun arasinda kaliyorum o zamana fikrim degisir belki miele hakkindada cok guzel yorumlar var dysonda oyle ama butcemi cok zorlar ikiside benimYorumdan kastim yenilemeli miyim yazik olmasin kullanmali miyim yönünde Ben cok git gel yasiyorum çünkü evdede annemin tabak hastaligi var bi dunya var onda ona biraksam kullanmayacagi garanti gibi
Buda 3-4 sene önceden guraldan alinmis 48 parca yemek takimim ve aryildizdan aldigim gunluk çatal bicak takimim
Eki Görüntüle 1767055 Eki Görüntüle 1767056
aa ben tek yaşıyosun sandım yahu yanlış anlamışım canım :)) ozaman alıp gidemezsin yenisini alman lazımCanim ben ailemle yaşıyorum onlarin makinesini mi alim gidim kafamda deli sorularevdeki zaten toz torbalı ama ben marka olarak rowenta olabilir sadece diyorum canim fiyat performans olarak begeniyorum Marathondan da sikayet cok Tam bilmiyorum mieleyi de cevremde hic kullanan yok ama dysonla ayni skalada bi cihazsa uzun yillar kullanirsin Bizim cocuklugumuzda vardi aldigimiz eşyalar bi 10 yil giderdi şimdi akillandi aletler 2-3 yilda bir yeniler olduk Senin maddi durumunla ilgili canim degip degmeyecegi kendini yormadan ödeyebileceksen alinir tabiki de imkanin varsa en iyisini al ben o kadar para verirsem kullanmaya kiyamam bu asamada cok fazla zorlar beni cunku bizim planlar habire öne cekiliyo
Yaşasın bambu askiiii
Bende cok seviyorum bambu ürünleri , güle güle kullan canimm...
Yetişir yetişir yeter ki taksitler ödensin canım Allah işlerimizi rast getirsin , yemek takımında da acele etme ya içine sinmeden alan bir çok insanın pişmanlıklarını okudum burda. Önce senin mutluluğun, öpüyorumO one cekiyo tatlim ben itiyorum bakalim aileler biliyoda onun disinda söz bisi yok daha ben aileler tanistiktan sonra cok uzasin istemiyorum cevremden gordugum kadariyla sorunlar cikiyo hepo yuzden sözü oteliyorum herhalde en erken olsa bi yili bulur anca korkutma beni ya yetismez mi Su yemek takimi olayini halletmis olsam cok rahat olucaktim iste olduramadim
Canım bi kac ay daha var taksitlerim ben en iyisi nadasa alim kendimi hazir kafamda bulanikken ufaklardan giderim belkiYetişir yetişir yeter ki taksitler ödensin canım Allah işlerimizi rast getirsin , yemek takımında da acele etme ya içine sinmeden alan bir çok insanın pişmanlıklarını okudum burda. Önce senin mutluluğun, öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?