- 9 Temmuz 2008
- 796
- 946
- 303
- Konu Sahibi tatlimsi_bela
-
Çok teşekkürler...Güle güle mutlulukla kullanın
aldıgın hersey tek tek baktım hepsi cok kaliteli biraz fazla almışsın gibime geldi yada ben az almışım :):)) cogu sey cidden hediye geliyo bunuda göz onunde bulundurmamız lazım borcam kesin gelir dedigin gibi ama bende aldım dayanamadım tencere tipi olanlar aynı benimdeUstteki cvbi sana yazdim cnm alintiyi unutmusum heyecanima ver
canım orta halli icimde kalmayacak sekilde almaya calistim hazirda evimiz yok herşeyimizi kendimiz yapmaya calisicaz evlenince gecim derdi bide ev alma telaslarina filan girersek bunlara imkan kalmaz eminim bizde hediye cok gelmez ufak tefek seyler yani kesin borcam gelir amaaldıgın hersey tek tek baktım hepsi cok kaliteli biraz fazla almışsın gibime geldi yada ben az almışım :):)) cogu sey cidden hediye geliyo bunuda göz onunde bulundurmamız lazım borcam kesin gelir dedigin gibi ama bende aldım dayanamadım tencere tipi olanlar aynı benimdeherseyi cok ince detaylı düsünmüssün vallahi bravo
Tesekkurler canim Allah hepimize sevdiklerimizle ağız tadiyla kullanmayi nasip etsin inşallahyahu ben diyodum acaba çok mu aldım diye bende yeni girdim bu çeyiz işlerine ama sizinkinin maşallahı var bayıldım ama çok zevklisiniz Allah ağız tadı ile kullanmayı nasip etsin
Çok sagol canım ne kadar kendimiz icin alsakta boyle guzel yorumlar cok mutlu ediyoHerşey birbirinden güzel zevkine bayıldım canm ağız tadıyla huzurla kullanın inş.
Tesekkurler canim Allah hepimize sevdiklerimizle ağız tadiyla kullanmayi nasip etsin inşallahannem cok moralimi bozuyodu zevksiz diye diye yorumlar moralimi düzeltti seninde topigin varmi tatlim
Ceyizin azi çoğu olur mu canim hep az az diyoruz sonra bakiyoruz kocaman olmuslar bulcam hemen simdivalla evet var bir topiğim ama şimdi seninkilerin yanında lafı sözü pek olmazbenimkiler daha minnak abladı
Ne kadar guzel bi dua öyle mahcup oldum cok tesekkurlerAllah huzur içinde hep musmutlu yüz ve kalple iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah
Amin canım teşekkürler,Ne kadar guzel bi dua öyle mahcup oldum cok tesekkurlerAmin cumlemize inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?