- 9 Temmuz 2008
- 796
- 946
- 303
- Konu Sahibi tatlimsi_bela
-
Tesekkurler tatlim iyi yapiyoruz bencede erken diyenler var ama dugunu mu dusuneceksin gelinligimi evimi mobilyalarimi bi dunya teferruat var dusununce bile beynim dönüyo benimCanim benim masallah herseyin guzel, simdiden baslamak en guzeli bende oyle yapiyorum son dakikaya birakinca bence hersey cok daha zor oluyor.. Gule gule kullanirsin insallah
Evet cnm ben ilk onlardan basladim almaya iki tane daha vardi anneme hediye ettim nevresim havlu gorunce hala gozum kaliyocanım her şeyin süper eksiğin yok fazlan var
Allah mutlu mesut kullanmayı nasip etsin.
sana tavsiyem nevresim ve havlu alma artık gerçi zaten almayı düşünmüyorsundur ama yinede söyleyim yeter bence :))
amin canımcımEvet cnm ben ilk onlardan basladim almaya iki tane daha vardi anneme hediye ettim nevresim havlu gorunce hala gozum kaliyoama almiycam daha fazla tekstil olarak alırsam bi saten pike takimlari oluyo ya onlardan alirim annem hazir almayalim yaptiralim diyo ondan almadim simdilik onun disinda fazla bisiyim yok canim en sona mutfagi biraktim iste o al al bitmiyo çünkü
Tesekkur ederim canim benim hepimizin gönlüne göre olur hersey insallah güzel sevgi dolu yuvalar kurariz
Amiiiiiiiiiinnn :)))Tesekkurler tatlim iyi yapiyoruz bencede erken diyenler var ama dugunu mu dusuneceksin gelinligimi evimi mobilyalarimi bi dunya teferruat var dusununce bile beynim dönüyo benimbirazda karakter meselesi ben zor begenirim cok stres yaparim sıkışırsak Allah hepimizin gonlune gore versin
canım valla haklısınTesekkurler tatlim iyi yapiyoruz bencede erken diyenler var ama dugunu mu dusuneceksin gelinligimi evimi mobilyalarimi bi dunya teferruat var dusununce bile beynim dönüyo benimbirazda karakter meselesi ben zor begenirim cok stres yaparim sıkışırsak Allah hepimizin gonlune gore versin
hangi siteden sipariş verdin canmBanada tecrube oldu canim diger urunlerden fazla fazla vardi gittigimde canim bilmiyorum hevesim de kacti dun dedim bari caycimi siparis edeyim netten onu da bugün aradilar elimizde sadece teşhir urunu kaldi diye iptal ettim hediye kuponum vardi bosa gitti moralim cok bozuldu bu gunlerde bisi almim ben iyisi
öyle cicili bicili her şeyin çiçekli olduğu bi çeyizin yok canım her şey çok güzel :) Ama kafan bulandıysa ara vermek en iyisi birazcık yeni şeyler çıkarsınlar bakalım :)) Benimde günlk yemek takımım önceden alınmış, Düdüklü tenceremde önceden alınmış her şeyin resmini çekemiyo insan ama resmini koysan burda tabiki yorum alır :) Eminim güzellerdir. Miele uniq istiyorum kısmetse canım, 1.750 civarı fiyatı var. Yani acelem yok elbet alınır , Mielenin Silence modelide güzel 1.000 TL civarıydı oda olabilir bakıcaz :))Teşekkür ederim canim bazali yatak istiyorum nevresimleri bulurum koyacak yer elbet ama battaniyeler cok yer kapliyo asiltutmaya calisiyorum artik kendimi tatlim pike takimi alicam alırsam tekstil olarak onuda oteledim simdilik Bu ara nadasa aldim kendimi cicekli seyler almim aman evim pembis pembis olmasin ikimizin zevkine uysun derken uyumu kacirdim kafam bulandi artik.. bende herseyi simdiden hallediyim sonlara dogru elektronik lerde gonlumce alabilim istiyorum Bardak olaylarinida hallettim gunluk olarak buraya eklemedim cnm gunluk catal bicak takimimi da aldim yemek takimlarida var eskiden alinmis filan cikarip resmini ceksem yorumlayan olur mu ki? Hangi makineyi istiyorsun ki tatlım cokta zorlama kendini yada parasini biriktir seneye al garanti olayları hemen hepsinde 2 yil çünkü Hoş herseye kullanıcı hatasi denip geciliyo bi cok markada oda pek ise yaramiyo
Canim gunluk catal bicak hangi marka almistinTeşekkür ederim canim bazali yatak istiyorum nevresimleri bulurum koyacak yer elbet ama battaniyeler cok yer kapliyo asiltutmaya calisiyorum artik kendimi tatlim pike takimi alicam alırsam tekstil olarak onuda oteledim simdilik Bu ara nadasa aldim kendimi cicekli seyler almim aman evim pembis pembis olmasin ikimizin zevkine uysun derken uyumu kacirdim kafam bulandi artik.. bende herseyi simdiden hallediyim sonlara dogru elektronik lerde gonlumce alabilim istiyorum Bardak olaylarinida hallettim gunluk olarak buraya eklemedim cnm gunluk catal bicak takimimi da aldim yemek takimlarida var eskiden alinmis filan cikarip resmini ceksem yorumlayan olur mu ki? Hangi makineyi istiyorsun ki tatlım cokta zorlama kendini yada parasini biriktir seneye al garanti olayları hemen hepsinde 2 yil çünkü Hoş herseye kullanıcı hatasi denip geciliyo bi cok markada oda pek ise yaramiyo
Canim aryildizdan almistim vouge modelinin adi yanlis hatirlamiyorsamCanim gunluk catal bicak hangi marka almistin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?