- 9 Temmuz 2008
- 796
- 946
- Konu Sahibi tatlimsi_bela
Teşekkür ederim cnm inşallahNevresim takımlarında diğerleride çok güzel güle güle kullanın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim cnm inşallahNevresim takımlarında diğerleride çok güzel güle güle kullanın inşallah
Ben tesekkur ederim canım begenmen beni de inan cok mutlu etti Bu süreçte ben de forumlari sikayet sitelerini didik didik ettim vakit buldukca sadece görüntüye aldanip almamaya çalıştım alirken Umarim güzel bisiyler cikar hepsi bi araya geldiğinde...Canım uzun zamandır takip ediyorum forumu, kim ne almış nereden almış fikir edinmek için, ama rahatlıklar söyeleyebilirim ki zevkime en uygun, en sade ve şık eşyalara senin sayfanda rastaladım bana da ilham oldun. teşekkürler :)
Teşekkür ederim canım öncelikle guzel dileklerin için Canim bende onlari dayanamayip internetten siparis ettim geçen yil gercekten desenleri filan çok guzel gorundukleri gibi renkler filan ama porselen değil seramikler evdede küçük renkli kaselerini kullaniyoruz Seramik oldugundan ufak carpmalarda filan kolay kiriliyo köşeleri uzun sure kullanilabilecek urunler degil hevesin varsa pasta setini al sadece cok para değil hem Baharatliklarinin kapaklari tam kapanmiyo lastiksiz onlari görerek alsam almazdim öyle soylim sekerlikte ayni şekilde ama tabaklari yine dayanamaz alırdım çok tatlilar çünkücanım herşeyin çok hoş Rabbim huzurla kullanmayı nasip etsin.
şu keramikadan aldıklarında aylar önce gözüm vardı fiyatı çok iyi diye güzel gelmez bu fiyata olmaz diyip vazgeçirdiler beni ailem fln memnun musun?
çooook teşekkürlerTeşekkür ederim canım öncelikle guzel dileklerin için Canim bende onlari dayanamayip internetten siparis ettim geçen yil gercekten desenleri filan çok guzel gorundukleri gibi renkler filan ama porselen değil seramikler evdede küçük renkli kaselerini kullaniyoruz Seramik oldugundan ufak carpmalarda filan kolay kiriliyo köşeleri uzun sure kullanilabilecek urunler degil hevesin varsa pasta setini al sadece cok para değil hem Baharatliklarinin kapaklari tam kapanmiyo lastiksiz onlari görerek alsam almazdim öyle soylim sekerlikte ayni şekilde ama tabaklari yine dayanamaz alırdım çok tatlilar çünkü
Ah bide alinti yapmayi unutmasam uste yazdim cnmcanım nasılmış bu ürün? Braun dan almayı düşünüyordum ama bunu da merak ettim şimdi
canım bugün pazara gittim cok güzel şeyler gelmiş tüm mutfak modası pazarda :) gitmeni tavsiye ederimHerşey birbirinden güzel zevkine bayıldım canm ağız tadıyla huzurla kullanın inş.
hangi pazar canim o merak ettim simdicanım bugün pazara gittim cok güzel şeyler gelmiş tüm mutfak modası pazarda :) gitmeni tavsiye ederim
Ay evet gercekten cok guzeller ama en fazla 1-2 tane nakisli alirim diyorum da bakalimBenimde jetonum sonradan düştü canim sardirma dedigini de çok güzel yapanlar var annem kendine de abimede yaptirmis hem çok modern hem değişik olmus Illa sanada yaptiricam renk sec diyodu Ben istemiyordum görünce fikrim değişti Ama kullanmaya kiyilmaz hos dantelaninkiler de öyle çok Şık Markalara takilmamak lazim hepsinden sikayet var arastirinca Butik magazalarda çok guzel eşyalar var görüp kalitesine bakip icine sinen neyse onu al canım dantelalarda o kadar gozun kaldiysa almazsan yine aklin kalir o zaman bence al gitsin