- 16 Ocak 2013
- 3.940
- 10.152
- Konu Sahibi tatlimsi_bela
Anladım canım zaten ben 8 seans bikini be koltukaltı Alex yaptırdım çok çok az var amacım onlar bacak ve yüz bölgesi için almak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman acelen yoksa ben kullandikca yorumlarim canım benim tüylerim genel olarak ince simdilik dokulmeler var ama jilet bacaklarimi mahvetti hep sivilce gibi oldu onlari tam cozemedim kollarim da baya güzel ilerliyoAnladım canım zaten ben 8 seans bikini be koltukaltı Alex yaptırdım çok çok az var amacım onlar bacak ve yüz bölgesi için almak
O zaman acelen yoksa ben kullandikca yorumlarim canım benim tüylerim genel olarak ince simdilik dokulmeler var ama jilet bacaklarimi mahvetti hep sivilce gibi oldu onlari tam cozemedim kollarim da baya güzel ilerliyo
Tatlim bunun pili lion muNormal supurgeme hala karar veremedim ama dik supurgemi almış bulundum sarjli oldugu icin bataryasi ne kadar dayanir bilmiyorum ama genel olarak çok memnunum, bataryasi ölür korkusuyla açtım kullanmaya basladim Modeli electrolux ergorapido ergo13
Eki Görüntüle 2006413
Evet canım lion, kullanma kılavuzunda kullanmadiginiz surece sarj unitesinde birakin diyor kaldirsam kenara bataryasi ölür mu sence evde kimsenin elinden dusmuyorda pekTatlim bunun pili lion mu
Bence kaldirma canim zaten nekadar kaldi evlenmene :) ama kaldirsanda pilin olecegini dusunmuyorum benEvet canım lion, kullanma kılavuzunda kullanmadiginiz surece sarj unitesinde birakin diyor kaldirsam kenara bataryasi ölür mu sence evde kimsenin elinden dusmuyorda pek
Sağol tatlim bu arada lumea gayet guzel gidiyo seneye sonuç ne olur bilmem ama suan baya rahat ettimher zamanki gibi sevkini konuşturmuşsun canım çok güzeller
4 ay kaldı canım ama 2 aya gider esyalarim zatenBence kaldirma canim zaten nekadar kaldi evlenmene :) ama kaldirsanda pilin olecegini dusunmuyorum ben
Sağol tatlim bu arada lumea gayet guzel gidiyo seneye sonuç ne olur bilmem ama suan baya rahat ettim
Geçen ay tepe home un internet sitesinden alıp eklemeyi unuttuğum çerçeveler bazılarının resmini bulamadım..
Eki Görüntüle 2022056 Eki Görüntüle 2022055 Eki Görüntüle 2022054 Eki Görüntüle 2022057 Eki Görüntüle 2022058
İki tanede kurulama bezi
Eki Görüntüle 2022059
Ben genelde internet üzerinden yaptığım ve tüm faturaları topladigim için bi yerden sonra hepsini kalem kalem yazdim en son 19 bindi Daha eksiklerim var ütü, süpürge, firin ve yatak odasi gibi hepsi 30 bini gecicek gibi Ama bu rakam sizi korkutmasin benim gereksiz harcamam çok oldu. Yatak odası hariç hepsi 12-15 bine çok alasindan bi çeyiz dizilir gibi geliyor. Gerçi benim aldığım bi çok şeyin fiyatida nerdeyse iki katı olmuş şu dönemSiz baya düzdünüz çeyiz:)yaklaşık ne kadarlık bir masraf oldu öğrenebilir miyim?Parça parça alıyorsunuz ama az cok vardir bi tahmin:)
Ben genelde internet üzerinden yaptığım ve tüm faturaları topladigim için bi yerden sonra hepsini kalem kalem yazdim en son 19 bindi Daha eksiklerim var ütü, süpürge, firin ve yatak odasi gibi hepsi 30 bini gecicek gibi Ama bu rakam sizi korkutmasin benim gereksiz harcamam çok oldu. Yatak odası hariç hepsi 12-15 bine çok alasindan bi çeyiz dizilir gibi geliyor. Gerçi benim aldığım bi çok şeyin fiyatida nerdeyse iki katı olmuş şu dönem
Ben 2 seneyi gecti alıyorum toplu param hiç olmadı kredi kartiyla taksitle aldım hep aylık 600-700 yeri geldi 1000 butce ayırdım ama yeni bitti diyebilirim ödemeler.. Onun dışında söz nişan, nikah bunlarda da ekstra masraflar oluyor hepsini damada yikmakta olmuyor haliyle onları da göz önünde bulundurun derim İnşallah sizinde gönlünüzce olur hersey şimdiden kolay gelsinSeçtiğiniz parçalar benim de sevdiğim markalardan, modelleri de güzel.Az cok ben de aynı masrafı yapacağım.Ondan merak ettim.Bir de nasıl para yetiştirdiniz?Maaşi aldıkça mi, toplu bir birikiminiz var mıydı