- 16 Ocak 2016
- 958
- 297
-
- Konu Sahibi tatlimsi_bela
Sevdicegimle ask yasadigimiz bambularimiz her avm ye gidisimizde bi iki parca alip geliyoruz bazilarini ikili aldik ucgen tepsileri arada kahvalti tabagi olarak kullanmayi planliyoruz
Eki Görüntüle 1762516 Eki Görüntüle 1762518 Eki Görüntüle 1762521 Eki Görüntüle 1762523 Eki Görüntüle 1762524 Eki Görüntüle 1762525 Eki Görüntüle 1762527 Eki Görüntüle 1762528 Eki Görüntüle 1762529 Eki Görüntüle 1762532 Eki Görüntüle 1762534 Eki Görüntüle 1762535 Eki Görüntüle 1762536 Eki Görüntüle 1762538
Annemin bambu askima ekledigi salata kasem
Eki Görüntüle 1762540
Bende özledim kendime doya doya alışveriş yapmayiiyi yapmışsın tatlım çeyiz bu al al bitmiyor zaten. Gule gule kullan aldiklarini
Haha çok tatlısın canım ben de nevresimlere dolanıp çıkıcam en sonundaya canım hiç sorma işe gideceğim kıyafet bulamıyorum baktım ki kek kalıpları ve tabak çanaklarda giyilmiyor bu ay dedim kendime alacağımoysa ki neler neler ne çeyizcikler beğenmiştim kişke binim olsa demiştim ama önümüzdeki ay artık
Canım bulaşık makinesinde yıkanınca bi süre sonra dışlarındaki cilalar soyulmaya başlıyormuş ve çatlama yapıyormuş ürünler diğer ahşap ürünler gibi bunlarda makineye gelmiyor maalesefBu bambumların temizlenmesi nasıl oluyor biliyo musun ? Makinede yıkanabiliyo mu acaba bende ona göre alcam da
Kasimda aşk başkadır dedikkısmetse senin düğün ne zaman canım ? belli oldu mu tarih
Kasimda aşk başkadır dedik6. yıldönümüzümde 18 kasımda kısmetse canım sende durumlar nasıl
Allah bozmasin tatlım sevgililigin tadını çıkar ben şimdiden özledim yalan yok bana kalsa bi 5 sene daha devam ederdim 5. yildonumumuzde sozlendik bizde o zamandan beri sürekli onu nasıl yapicaz bunu nasıl halledicez nisandi dügündü esyaydi hep bi plan hep bi stres içindeyiz Allahtan aileler sorun çıkarmıyor yoksaBizim daha düğün tarihi belli değil canımsizin düğünde biz 6. seneyi devirmiş 7nin içinde olacağız inşallah
Kuzum hayırlı olsun, geri sayım başladı desene, inşallah her şey gönlünden geçirdiğinden bile daha güzel olurKasimda aşk başkadır dedik6. yıldönümüzümde 18 kasımda kısmetse canım sende durumlar nasıl
Oys ne güzel bi dua öyle amin canım benim inşallah hepimizin gönlünce olur herşeyiKuzum hayırlı olsun, geri sayım başladı desene, inşallah her şey gönlünden geçirdiğinden bile daha güzel olur
Canım ne kadara aldın ve bunu evlendikten sonra mı kullanacaksınHayır bende almayı düşünüyorum da yorumunu merak ettim
kullanan biri olarak yorum yapmak istedim, ben çok memnunum biz 1000 tl ye aldık, hem zaman hem bütçe den tasarruf düğün sonrası başladım henüz süre bitmedi bölge bölge değişiyor ama sonuç tatmin edici. % 90 da azalma olan var, % 60 ta
Canım hepsiburadada indirim vardı 799 tlye aldım. Tabiki hemen kullanmaya başladım ki evlendigim de rahat edeyimCanım ne kadara aldın ve bunu evlendikten sonra mı kullanacaksınHayır bende almayı düşünüyorum da yorumunu merak ettim
Sağol canım teşekkürler bilgilendirme için ben bir tek bacaklarım için alacağım desem yeri. koltuk altıma lazer yaptırmıştım zaten daha önce. Peki özel bölge yüz gibi bölgeler için kullanabiliyo musun?
Ben tüm vücut lazere başlamıştım ama kollar göbek üst bacak ince olduğu için ise yaramayacagi söylendi çıkardık paketten şimdi o bölgelere kullanıyorum. Ipl olduğu için bitirmez zaten modern agda gibi düşünün. Kaldi ki tüysüz gördüğunuz yerlere telefonunuzun flashini dogru acidan tuttugunuzda yüzlerce seffaf tuyler görebilirsiniz istesenizde kurtulamazsiniz hepsinden.evet kullanılıyor fakat ben yüzüme kullanmak istemedim, ve hiç denemedim. Benim amacım ztn hem zayıflatmak hemde geç çıkmasını sağlamak tamamen bitirmek yanlış ve zararlı diye düşünüyorum olabildiğince az kullanıyorum kollarıma da hiç yapmadım çok az ve hafif renkliler