- 9 Temmuz 2008
- 796
- 946
-
- Konu Sahibi tatlimsi_bela
Ne zamandır özel günler için dantelli nevresim almak istiyordum ama heves ediyorum da ben bunu kullanır mıyım acaba diye de düşünüyordumKendi zevkime uyan dantelli nevresimi buldum sonunda karacada
Eki Görüntüle 2041544
Teşekkür ederim canım, karaca valeria modeli vizon rengi 190'a aldım istersen bunun komple çeyiz seti de var ( pike+ yatak örtüsü ) ama ben kullanmam diye almadım.Gene cok guzel seyler almissini gule gule kullanin:) bu nevresimin modelin adi nedir acaba ne kadara aldiniZ
Benim nevresim yasağım var ona rağmen dayanamayıp aldımay bu mordan bende de var rengi çok hoş hatta ben de yeni aldım en koyu nevresim takımım bu. Güle güle kullanalım
Rengi atmasın diye sirkeli suda mı beklettiniz? Koku olmuyor mu?
Ilk kez benim disimda bi hoagard hastasi goruyorummmmbayramda yine denk duramadımhoagardta %20 indirim vardı bu cici metal fiile, saati alıverdim antremi süsleyecekler kendileri..
Eki Görüntüle 2041955 Eki Görüntüle 2041956
Ama hasta olunmuycak gibi degiller ki canım Ne zamandir kedinin cigere baktığı gibi bakiyordumIlk kez benim disimda bi hoagard hastasi goruyorummmmseni ozlicem yaa az kaldi gidiyosun
Slm canım ben kasımda evlendim bitirdim yani alisverisimi.. Düğün öncesi yoğunluktan girip ekleyemedim aldiklarimi sonrada kaldi burasi boyle yarım yamalakartık çeyiz yapmıyo musunuz? :)
Slm canım ben kasımda evlendim bitirdim yani alisverisimi.. Düğün öncesi yoğunluktan girip ekleyemedim aldiklarimi sonrada kaldi burasi boyle yarım yamalak
Beğenmenize çok sevindim Guzel dilekleriniz için de çok teşekkürler..Aminnnn hic birimizi utandirmasin rabbim
Çok güzel eşyaların bayıldım, güle güle kullan. ☺☺ Hayırlı uğurlu olsun rabbi utandırmasın.
Beğenmenize çok sevindim Guzel dilekleriniz için de çok teşekkürler..Aminnnn hic birimizi utandirmasin rabbim
Slm canım ben kasımda evlendim bitirdim yani alisverisimi.. Düğün öncesi yoğunluktan girip ekleyemedim aldiklarimi sonrada kaldi burasi boyle yarım yamalak