- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
- Konu Sahibi tatlimsi_bela
-
Ben fiyonk seklinde olanlari sandim canim pecetelik deyince en usttekiler pecete canim 4 lusu 25 tl gibi bisiydi onun masa örtüsünü de almistim ben gerçekte daha şık duruyo hafif simli ustune bide dantel ortuyu ekleyince alttan cok hafif parliyo herkes bayildi tam misafirlik oldu Yemek takiminda altin detayliysa gold olanı var birde canim benimkiler gümüş hala indirim devam ediyo sanirim ben usttekilerin disinda evdeki mutfaga iki de hali aldim 108 tl tuttu bkm expressle 150 tlye 50 tl indirim var bence sende degerlendir pisman olmazsinay yine ne çok konustum
sagol canim Yemek takimimla catali bıçağı eksik canim en kocamanindan onun dışında herkes fazla fazla dedi pek bisi almak gelmiyo içimden varmi senin gordugun eksikMaşallah maşallahh :)) güzel durmuştur eminim canım hayırlı olsuun çok eksiğin kalmadı gibi senin :)
sagol canim Yemek takimimla catali bıçağı eksik canim en kocamanindan onun dışında herkes fazla fazla dedi pek bisi almak gelmiyo içimden varmi senin gordugun eksik
Herkes ayni şeyi söylemiş demekki doğruEksiğin değil de fazlan var canısı
Herkes ayni şeyi söylemiş demekki doğrukac bin kisi ziyaret etmis 3-5 kisi yorum yapmis onlarda hep fazla fazla die hem zevksiz hem ac gozlu hissettim simdi kendimi durma zamani gelmiş demekki eklemedigim bi kaç bisi var tabak çanak onlarida eklemim bari gelince
Ama sen acmiyorsun topik bende seninkileri merak ediyorumEhehhehe olurmu öyle şey ekle ben merak ederiim :))
Ama sen acmiyorsun topik bende seninkileri merak ediyorum
Işte bunlar hep bahaneİşten fırsat olmuyo ki canım birde aldıklarımın bazıları nette yok ekleyemem ki koliledimde aldıklarımı :))
Işte bunlar hep bahanebenimde hep kolide aklima gelenleri bulduklarimi yukluyorum boyle neyin var neyin yok daha iyi anliyorsun canim hepsi bi arada olunca bak ben fazla fazla oldugunu anca idrak ettim fırsat bulurda acarsan haber ver canim
Çok tesekkur ederim guzel yorumun ve dileklerin içinHerşeyin çok güzel çok zevkli güzel huzurlu günlerde kullan yatak odası alışveriişlerine baayıldımmm :) çok eksiğin kalmamış iç giyimde çok para harcatıyor özellikle kaliteli istiyorsan yavaş yavaş onlarada başla bence:) benimde ağustosta düğün ama çok eksik var
Öyleler canım zaten diğer aldığım bıçakları denerken hep ellerimi ufak ufak dogramisim farketmeden sonra çıktı acısıBayaa keskine benziyolar canım aman diim dikkat et
Öyleler canım zaten diğer aldığım bıçakları denerken hep ellerimi ufak ufak dogramisim farketmeden sonra çıktı acısıbunda çoook dikkat ettim
Çok sağol canım ya kısmet siparis verirken sizle muhabbet ediyoduk ama sanırım bi hata vardi sitede zaten Diger bicaklar hemen geldi bunu günlerdir beklettiler umudum yoktu açıkçası hiç geleceğinden 30tl indirim kuponumda vardi tüm bıçaklar 270 e geldi canimyaa canım şaka gibi hakikaten sen dedikten sonra bende hemen bakmıştım ama tükenmişti şahane bir şey ve en önemlisi şahane bir fiyata aldın, güle güle kullan tatlım
ayrıca bu kadar çok bıçağı pazardan bile 20 tl ye alamayız valla
Bunlarda yakin zamanlarda hediye gelen ciciler
Homend dokunmatik doğrayıcı haznesinin cam olmasi ve küçük olmasi çok hoşuma gitti
Eki Görüntüle 1796620
Yengemin çok önce hediye ettigi schafer standli fincan takımı
Eki Görüntüle 1796622
Annemin geçen hafta bimden aldığı paşabahçe çerez seti 12 bardak 6 kasesi var ama resmini bulamadim bardaklar bunlar kaselerini sevemedim zaten :))
Eki Görüntüle 1796625
Bosver canim her hediye zevkine uymayabiliyo ihtiyacini da görmeyebiliyo onun yerine düğünde taki taksinlar daha iyi benim tercihim o yöndeAy doğrayıcı harikaymışçok pratik harbiden. birileri de bana hediye alsın ya
Bosver canim her hediye zevkine uymayabiliyo ihtiyacini da görmeyebiliyo onun yerine düğünde taki taksinlar daha iyi benim tercihim o yönde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?