- 9 Temmuz 2008
- 796
- 946
- 303
- Konu Sahibi tatlimsi_bela
-
Yok accik daha duralim gazlamayalim birbirimizi iki kisi al dedi biri daha gaz versin öyle alalim canimCanım evet ben yanlış anlamışım, valla benim alasım geldi gerçi baharat takımı da aldım ama o porselen 3 büyük 3 küçük şişesi var, bunu da alsam, bakarsın mutfağım büyük olur ikisini de koyarım bir yerlere, ben çok beğendim, alalım mı?
Yok accik daha duralim gazlamayalim birbirimizi iki kisi al dedi biri daha gaz versin öyle alalim canimheyecan yapmayalim hemen Hem benim o zaman 14 filim olcak bereketi kacmasin
Ya ayni mod bende de var canim ama senin vaktin az benimde eksiğim çok bi sure hic bisi almicam dedim ve bu ay dünyanın şeyini aldim yine bicakti tencereydi ivir zivirdi english home indirim yapmis bkm expressede 150 ye 50 tl indirim vardi onada dayanamadim ama ikilemeye basladim herşeyi yatak odasina dönecek olayoffff her şeyi almak istiyorum her şeyiii
Canım aldığım herseyi uygun fiyatlara aldim dönüp baktigimda pismanligim yok bi kac parca disinda hepte indirimle aldim bazi seyleri komik rakamlara aldım hatta ama yinede cok harcadim cnm ortada daha yemek takimiyla çatal bicak yok onlari alsam çok rahat olucaktim elektronikte mutfak robotum ve saç kurutmam var sadece başka bisicik yok bi on bin daha lazim banaseneye kadar olur ama ya bozmim moralimi
Cok sagol canim ya olmadi karacanin beyaz kare tabaklarindan kapatırım olayi herseye de uyar misscanım kendinihiçç bunaltma, çok ama çok güzel şeyler almışsın, üstelik önünde 1 yılın var, 1 yıla neler alınır neler
Cok sagol canim ya olmadi karacanin beyaz kare tabaklarindan kapatırım olayi herseye de uyar missrenkleride solmaz (zugurt tesellisi ) hayırlısı bakalim canim senin baharatligi goremedim ben topiginde baktimda
Canim aklin kalacagina al gitsin o zaman ben de sonra alirim belkiCanin inanir misin ben beyaz sade temek takimlarina bayılıyorum hatta günlüğe aldim bir tane öyle, sadelik her zaman iyidir
Baharat takimini Karaca'dan öyle iki dakikada almıştım, nettede fotografi yoktu koymamistim o yüzden ama şimdi kutusundan çektim koydum. Bence o fillilerden de alabilirim ya şimdi düşündüm de çok olmaz
Sonunda bıçaklarim geldiGörüntü olarak vasat denilebilir ama kesim olarak muhtesemler gelir gelmez denedim yemek yapasi geliyo insanin Emsandan da 3 bıçak vardi bunlarla beraber bıçak defterini de kapatmis oldum
Eki Görüntüle 1791025
Bendekinde makas yeri var ama makas yok bi ara onuda temin etmeye calisicam
Eki Görüntüle 1791026
Eki Görüntüle 1791027
Wmflerde uygun fiyata bulunca kaçırmak istemedim
Eki Görüntüle 1791028 Eki Görüntüle 1791029
Sağol canım daha alip ne yapicam yeter bunlar bana bide meyve bıçağı olayi var oda lazimmi degil mi çözemediğim bisiÇok güzeller gule güle kullan canim :)) ama daha fazla bıçak alma
Canım 8li peçetelik ne kadardı ?Çok güzelmiş başka modelleri de var mıydı?
Ne çok soru sordum
O dantelli pecetelikleri soruyorsan tanesi 80 yada 90 kurustu canim english home dan aldim baska modeli yoktu ama yada ben gormedimCanım 8li peçetelik ne kadardı ?Çok güzelmiş başka modelleri de var mıydı?
Ne çok soru sordum
O dantelli pecetelikleri soruyorsan tanesi 80 yada 90 kurustu canim english home dan aldim baska modeli yoktu ama yada ben gormedim
Ben fiyonk seklinde olanlari sandim canim pecetelik deyince en usttekiler pecete canim 4 lusu 25 tl gibi bisiydi onun masa örtüsünü de almistim ben gerçekte daha şık duruyo hafif simli ustune bide dantel ortuyu ekleyince alttan cok hafif parliyo herkes bayildi tam misafirlik oldu Yemek takiminda altin detayliysa gold olanı var birde canim benimkiler gümüş hala indirim devam ediyo sanirim ben usttekilerin disinda evdeki mutfaga iki de hali aldim 108 tl tuttu bkm expressle 150 tlye 50 tl indirim var bence sende degerlendir pisman olmazsinYok kuzum en üsttekileri sordum ben :)) 80 90 kuruş deyince ben şok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?