- Konu Sahibi lakeoftears
-
amin..müslüman olduğunu iddia eden insancıklar bir ölünün arkasından ne çirkin kelimeler kullanıyor.benim inandığım islamla onların inandığı islam kesinlikle çok farklı.Allah onları ıslah etsin
Sahi mi? Ben masonlarin muslumanligi yok etmeye calistiklarini filan duyardim gencken.. Gerci kulaktan dolma iste.. Musluman masonlarin da oldugunu duyunca sasirdim, emin misin?bilmeyenlere yazayım. müslüman masonlarda vardır. masonlar sadece ateist
leri almazlar locaya. şart olan semavi dinlere inanmaktır.
Sahi mi? Ben masonlarin muslumanligi yok etmeye calistiklarini filan duyardim gencken.. Gerci kulaktan dolma iste.. Musluman masonlarin da oldugunu duyunca sasirdim, emin misin?
ben bu gün cidden neyin ne olduğunu azda olsa anladım ve korktum..düşmanı dışarıda aramaya gerek yok belkide bir nefes kadar yakın bizehttp://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/8247786.asp
birde şunu okuyun
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/8247786.asp
birde şunu okuyun
Dep sabahtan beri Feyste iki arkadaşıma dalmamak için zor tutuyorum kendimi,zeki Alasya hayranı değilim hatta bir çok filmi bana çok gürültülü geldiği için izlememisimdir,siyasi görüşünü bilmem, dini inancını bilmem ama ölen bir insanın ardından ki bu kişinin kimseye bir kötülüğü dokunmadi,lanetler okuyan paylaşımlar görmek beni delirtti.Çok üzüldüm... Duyduğumdan beri de Allah rahmet eylesin diyorum...
İnancını bilemem beni de ilgilendirmiyor. Son nefeste yanında mıydık?
ben en çok nerede şaşırdım biliyor musun cemaleddin efgani peygamberimizin adını bile agzına almaktan çekinirdi ve ondan etkilenen isimler arasında mehmet akif de var diyor ben mi yanlış anladım crypticben bu gün cidden neyin ne olduğunu azda olsa anladım ve korktum..düşmanı dışarıda aramaya gerek yok belkide bir nefes kadar yakın bize
haydaaa bu adam lanet okunacak ne yapmış ki iki üç gündür şok üstüne şok yaşıyorum yeminlen birinin canına malına namusuna mı kastetmiş zamanında acepDep sabahtan beri Feyste iki arkadaşıma dalmamak için zor tutuyorum kendimi,zeki Alasya hayranı değilim hatta bir çok filmi bana çok gürültülü geldiği için izlememisimdir,siyasi görüşünü bilmem, dini inancını bilmem ama ölen bir insanın ardından ki bu kişinin kimseye bir kötülüğü dokunmadi,lanetler okuyan paylaşımlar görmek beni delirtti.
haydaaa bu adam lanet okunacak ne yapmış ki iki üç gündür şok üstüne şok yaşıyorum yeminlen birinin canına malına namusuna mı kastetmiş zamanında acep
Bu iki kişi de öğretmen ve dindar olduklarını iddia eden tipler üstelik.biri kadın diğeri erkekhaydaaa bu adam lanet okunacak ne yapmış ki iki üç gündür şok üstüne şok yaşıyorum yeminlen birinin canına malına namusuna mı kastetmiş zamanında acep
Dep sabahtan beri Feyste iki arkadaşıma dalmamak için zor tutuyorum kendimi,zeki Alasya hayranı değilim hatta bir çok filmi bana çok gürültülü geldiği için izlememisimdir,siyasi görüşünü bilmem, dini inancını bilmem ama ölen bir insanın ardından ki bu kişinin kimseye bir kötülüğü dokunmadi,lanetler okuyan paylaşımlar görmek beni delirtti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?