• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi set almak istemeyenler ne yapsın ?

kaRdelense

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
182
171
53
merhaba hanımlar bizde söz töreninde alyansla birlikte suyolu set tarzı bir şey takılıyor. ben set aldırmak istemiyorum, kullanmayacağım ve beğenmiyorum.bunun bir alternatifi yok mudur bilezik dışında?

Mini setler de su yolu setler civarında hem günlükte kullanabilirsin.
Yada kelepçe bilezik alabilirsin

Değerli taşlardan mini kolye ucu küpe seti olabilir.
Ya da direkt tek taş seti derim, hem modern hem günlük kullanıma uygun.

merhaba hanımlar bizde söz töreninde alyansla birlikte suyolu set tarzı bir şey takılıyor. ben set aldırmak istemiyorum, kullanmayacağım ve beğenmiyorum.bunun bir alternatifi yok mudur bilezik dışında?

ben tektaş dışında herhangi bir altın, mücevher türü şeyler takmam. kayınvalidem hasır set almış, iyiki de öyle almış, güzel bir yatırım oldu bizim için. eğer kullanmayacaksanız, yatırıma yönelik bir şeyler alın.

Nişanda takı seti alınacaktı takı seti almak çok gereksiz geldi. Onun yerine büyük bi altın aldırıp etrafına kibar bi çerçeve birde zincir aldınmı hem takı seti fiyatına denk düşer hemde kullanışlı olur. Ben öyle yaptm. Düğün için de takı seti aldırmadım 5i bi yerdenin çerçevelisini yaptılar onu takıcaklar. Takı seti çok gereksiz ve güzel de durmuyor.

Günlük takamasam da düğüne bi yere giderken takabiliyorum hem abartı durmuyor hemde şık görünüyor.

ben tektaş dışında herhangi bir altın, mücevher türü şeyler takmam. kayınvalidem hasır set almış, iyiki de öyle almış, güzel bir yatırım oldu bizim için. eğer kullanmayacaksanız, yatırıma yönelik bir şeyler alın.

hasır set yatırım için uygun olur mu? ben çok değer kaybediyor diye biliyorum

Madalyon kolye diyorlar sanırım normal ince bir zincir ucunda da su damlası ya da yuvarlak şekiller oluyor ya onlar çok hoş mesela ama tabi fiyatı set kadar değildir karşılamaz

Ben olsam 5 taş isterim (karsi taraf musaitse tabi)hem herkes günlük de kullanıyor tektasla da güzel uyar

bilezik dışında demişsin ama ben de set istemiyorum kayınvalidem bilezik aldı bana nişanda onları takacak. dışında ise maddi olsun ilerde ev vs dersen gram altın bilezik ya da böyle çerçeveli kolyeler oluyor galiba. ama hatıra dersen pırlanta olabilir yüzük bikleklik vs

hasır set yatırım için uygun olur mu? ben çok değer kaybediyor diye biliyorum

evet canım öyleymiş maalesef ama bence normal set kadar değer kaybetmez, çünkü normal setlerde işçilik adı altında kuyumcu bayağı kar koyuyor üstüne en azından bunların ismi cismi belli. bide cidden çok güzeller, ben altın falan sevmem ama bayıldım. bir yere giderken kolyesi ayrı kelepçesi ayrı takılabilinir.

Back