• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sesu ılık ağda

pembe123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
38
1
36
Kocaeli
Kızlar ben daha önce bikini bölgesi için veet in ağda bantlarını kullanıyordum ama araştırırken sesunun ılık ağdasını buldum kendim evde her türlü ağda yapabiliyorum ılık ağda bana daha hesaplı geldi hangisini tavsiye edersiniz

ya kızlar ben gidip ılık ağda aldım her tarafıma bulaştırdım yarısını aldı yarısını almadı bende çöpe attım en iyisi soğuk ağda bantlarıymış

ben jiletle yapıyordum bunca sene gecenlerde veetin hazır bantlarından aldım ilk defa oldugu halde acıtmadı hıc hemde cok guzel oldu fakat ilk defa oldugu icin kırdım bazı yerleri alırken hemde yetmedi 2paket almam lazım ugrasamıycam cıkmasını bekliyorum kuaforde yaptırıcam

soğuk ağda bantları gerçekten çok rahat yapıştırıyosun çekiyorsun bittiiiii
üstelik çok da iyi alıyor .
ellerine yüzüne yapış yapış bulaşmalar yok
ılık ağdada sıcaklığı ayarlayamadın mı yandım diye feryat ediyosun
soğuk ağda bantlarında böyle bir dert yok.
yağlı mendilleri ise yumuşacık yapıo :65:

evet yani bendekide akıl en iyisi soğuk ağda bandı yapıştır yapıştır çek ohhhhhh tertemiz bidaha ılık ağda filan asla

e hadi bakalım inş sende çok kolay rahat alırsın soğuk ağda bantlarıyla bir de bilmem biliyor musun tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum diye bir topik var o günlerde de alırsan hem ağda hem dolunay derken azalmalar da olur böylece soğuk ağda sana daha da rahat gelebilir...tabiki benimki sadece tavsiye kolay gelsin....:62:

ya kızlar ben ılık ağdayı bidaha denicem çünkü o zaman tam ısıtamamıştım kuzenim gelmişti ikidebir peşimde dolanıp duruyodu o yüzden tam ısıtamadım aslında güzel alıyo geçte çıkarı peki zamanla daha ince ve az çıkarmı

ağda bantları sadece bikini bölgesi için daha aşağıları için uygun değil
12-13 yaşında yeni ergenliğe girmiş kızlar yaparda benimkini hayatta almaz
hem ağda bantlarına vereceğim paraya yazık onunla kuaförde komple ağdaya giderim ben
herhalde veetin paketi 12 liramıydı neydi :26:

Son düzenleme:
ılık ağdayı denedim ve sonuç mükemmel koltuk altımıda onla alıcam çok acısız hiç acımıo kesinlikle ılık ağdayı tavsiye ediyorum ve fiyatıda çok uygun

bence ılık ağdaya devam et çünkü çok acısız ve çok kolay ağda bantları çok pahalı ve elle ısıtılmıyo ben onlardan alırsam saçkurutma makinesiyle ısıtıyorum ama zor:26: oluyo en rahatı ılık ağda genital bölgedede çok rahat misler gibi:21:

bence ılık ağdaya devam et çünkü çok acısız ve çok kolay ağda bantları çok pahalı ve elle ısıtılmıyo ben onlardan alırsam saçkurutma makinesiyle ısıtıyorum ama zor:26: oluyo en rahatı ılık ağda genital bölgedede çok rahat misler gibi:21:

ılık ağda bıyıklar için kullanılırmı

Back