sessizligimi bozmali miyim

Merhaba herkese. . Büyük gorumcemle yüzyüze görüştüğümüzde samimi guler yüzlü konuşkan davranır. Bende karşılığını verirdim bu zamana kadar. Aramiz iyi zannederdim Fakat bir gun whatsapp grubu kurmuş soyadımzı vererek . Yani o soyadını esimle evlendiğim için bende taşıyorum. Grupta kendi kardeşleri var ve eşim var kaynana kayinpeder var . Ben yokum. Eltim yok kaynım yok. (kaynim ile de araları iyi değildir) Beni eklememiş. Kac kere bu gorumceyle yuzyuze denk geldim bu konuyu hic açmadım şakayla karışık bile demedim. Keşke açsaydim. Hiçbir sorunumuz yokken neden beni gruba eklemedigini.

Eşim gruptan kendisi çıkmadı, Ablasıyla kötü olmamak için ona bu konuda biseyde demedi zaten öyle böyle değil çok gamsız dir.

Küçük görümce benim arkamdan biseyler söylemiş zaten arkamdan dalga geçiyormuş bize karşı kötüledigi abisine bile arkamdan biseyler demis ama tabi inkar ediyor. Ama ben kesinlikle dediğine inanirim şahidim çünkü ailecek o kötü kelimeyi birbirlerine kullanıyorlar. Tuhaflar. Birde inkar ederken bunu,bana inandırıcı gelmiyor. Eğer gerçekten öyle birsey demeseydi,yani eltim gorumceye iftira atsaydi bunu taşıyan eltimle gorumce canım canım diye hâlâ konuşmazdı. Ha aradığında benimle de canım diye konuşur ama samimi değiller. Ateş olmayan yerden duman cikmaz. olayi anlamanız icin anlattim bunları şimdi gelelim konuya.
demin benim olmadığım wp grubuna küçük görümceden göndermeli mesajjj geldi. Hani şu arka fonda müzik çalan msjlardan. " Kardeş her zaman kardeştir, kardeşin eş dolduruşuna getirilip,uzak durana kadar değil. Arada bile kalsan kardeşin için vazgecmeyeceksin. Bir gün el gidebilir ama kardeşin her zaman kardeşindir." yazıyor.

Bunca yıldır evliyiz ben eşime ablandan uzak dur görüşme fln demedim dememde. O vebali alamam. Ama belliki onlar beni öyle zannediyor. 😏Eşim ablalarıni aramaz sormaz uzak durur mizacı öyledir.

Yani bu yazılı, göndermeli mesaja ne tepki vermeliyim. Yarın arayıp konuşayım mı sessiz kalınacak bir msj değil alenen bana laf geliyor ama grupta ben yokum 🤔

Ya mantığım şudur derdi olan varsa direkt arasın Yani nedir bu whatsapp grubu ?? Ne yazayım yada arayayim mi gorumceyi yada ne soyleyeyim ? Birsey yazmak istemiyorum mesajla daha cok stres oluyorum çünkü
Aman almadıkları daha iyi bir şey yazsalar cevap versen dert sessiz kalsan dert bu mu derdiniz Allah aşkıma? Direkt yüzünüze söylenmediği sürece arkanızdan konuşulanlar umurunuzda olmasın. Arkanızdan konuşulanlar arkanızda kalsın. Cesaretleri olsa yüzünüze söylerler zaten takmayın kafanıza.

soyadı ismiyle kurmuşlar grubu aynı soyadını bende taşıyorum. Olay grup değil anlamıyorsunuz DIŞLANMAK
Evet, aynı soyadı taşıyorsunuz da kardeşleri değilsiniz. Kardeşimle konuşacağım ayrıdır, gelinimle ayrı.
Ne bileyim bir şeyden de eksik kalın yani. Almayıversinler gruba. Siz de "xoğulları gelinleri" diye bir grup kurun eltilerinizle. Görümceleri almayın madem. :KK53:
Yani yaşınız kaç bilmiyorum da, anne beni oyuna almadılar diye ağlayan çocuklar gibi davranıyorsunuz şu an.

Ya mantığım şudur derdi olan varsa direkt arasın Yani nedir bu whatsapp grubu ?? Ne yazayım yada arayayim mi gorumceyi yada ne soyleyeyim ? Birsey yazmak istemiyorum mesajla daha cok stres oluyorum çünk
Esinizin telefonunu yavasca yere bırakın.
Özeldir cünkü cep telefonu.

Eş ailesinin soyadını bu kadar sahiplenen de ne bileyim 😂😂😂

Konunuza bakılırsa görümce o mesajı atmakta haklıymış sanki.
Babasının soyadını bu kadar sahiplenmemiştir he. Koca soyadı olunca bir başka oluyor demek ki, aidiyet duygusunu güçlendiriyor sanırım. X'in garısı benim, artık kütüğüne geçtim oluyor galiba. :KK53:
Ne bileyim ya, dünya hali de belli olmaz, bir boşanmaya bakıyor o soyadından çıkmak. Kıymetlimisss diye çok da bağlanmasak mı ne. :KK51:

soyadı ismiyle kurmuşlar grubu aynı soyadını bende taşıyorum. Olay grup değil anlamıyorsunuz DIŞLANMAK
AKDJDJKFÖÖFLF yaş kaç?? Bu kadar kaynana eteğinde dolaşmak şaka heralde. Ne diyim Allah kaynanasından kaçan anana sabırlar versinn (senin gibi kızı oldugu icin🤝)

Gruba olan merakiniz beni şaşırttı ayy bu kadar değerli mi onlarla aynı grupta olmak .

Bu arada şu insanlarin saçma salak eşin gider kardeş kalır vb yok eşi gider kendi akrabasi olan biri kalirli şeyleri arabesk bı şekilde atmalari yok mu ?
Siz ilişkinize güveniyor musunuz konu sahibi ? Bir insanın en yakını eşidir maddi manevi tüm sıkıntıları aynı evin içinde birlikte atlatirsiniz yeri gelir hastalıkta yeri gelir yoklukta dustugunuzde hatta yaslandiginizda bile bir arada olacaksınız bu bağı bilmeyen bir adamla evliyseniz görümcenin attıklarını önemseyin yoksa su evde benimle yaşamayan herkes benim için dış kapının dış mandalidir

O soyadın kimliğinizden silinmesi adamın sizi boşamasına bakar.

Ki, hem özelini karıştıran hem de o soyadını doğmayla elde eden ablasına haset besleyen bir kadına müstehak da. :işsiz:

Konu sahibi soyadi mevzusunda detay verince, gelen yorumlar...
Adam padişah sanki kardeşi de doğuştan sultan. 😂😂😂
Doğustan elde ettigi soyadi whatsapp grubundan başka bir şeye de yaramiyordur, kiz boşanip soyadi gitse nolur sanki. 😂😂😂

Konu sahibi soyadi mevzusunda detay verince, gelen yorumlar...
Adam padişah sanki kardeşi de doğuştan sultan. 😂😂😂
Doğustan elde ettigi soyadi whatsapp grubundan başka bir şeye de yaramiyordur, kiz boşanip soyadi gitse nolur sanki. 😂😂😂

Ayni seyi soylemisiz ama gorunene gore siz beni anlamamissiniz.

O soyadın kimliğinizden silinmesi adamın sizi boşamasına bakar.

Ki, hem özelini karıştıran hem de o soyadını doğmayla elde eden ablasına haset besleyen bir kadına müstehak da. :işsiz:
Yani şu yorumu anlamadım bana açıklar mısınız konu sahibi sadece beni gruba almadılar bende o soy adını taşıyorum ama dedi diye çocukça bu tutumu orası tamam ama

Görümce kardeş kalır eş bosanir gibi saçma sapan şeyler atabilir buna tepki veren kadın caaat diye bosanilir . Çünkü görümce o soyadını doğuştan taşıyor öyle mi?
Yani bir görümce olarak olaya bakıyorsanız emin olun kaybeden büyük ihtimal görümce olur kimse kardeşi eşine atarlaniyor diye kurduğu yuvayı bozmaz. Ayrıca bozsa evli olan görümce alıp evine kardeşine mi bakacak? Genellikle bu türler bosandirana kadar uğraşır sonra ortada bırakır da ondan diyorum

kendinizle çelişiyorsunuz olay grup değil dışlanmak diyorsunuz şu durumda sizin dediğiniz dışlanma gruba alınmadığınız için oluyor. bence kardeşleriyle grup açmasında hiçbir sorun yok orda sizin aleyhinize konuşulduysa da eğer eşinize kızın neden beni savunmadın diye. üstü kapalı muhabbet geçiyorsa da üstünüze alınacak bir şey olmadığını düşünüyorum.

X