Sesimi çıkardığım için dünya kötüsü oldum

Hic bir sey yapmayin zamanla hatasini anlar.
Kayinvalide de ne acikgoz. Sen gel gelinin 3 kurus gun parasina kon. Hem de 2 kere... ya tovbe...
Gercekten 3 kurus ceyrek bile alamazsin o paraya ve ama yine ben kötüyüm.
Harika isleyen bir mobbing sistemi yürütüyorlar gercekten

Tabikii de bilerek alıp gitmis.simdi bi kına yakabilir sacma sapan bi muhabbetten huzurunuzu bozdugu icin.senden duyamadigini oglundan duymak icon hususi aramis . Erkeklerde zaten asla toz kondurmaz ailesine hiçbir erkek .ay cok sinir oldum sacma sapan muhabbetten olaya bak.gun parasına mo guvenmis dugun için kayinvalidecigin

Ee doğru söylemişsin madem parayı annesi istiyor sadece o katılsın o kadar koştur misafir ağırla hizmet et paraya gelince a unuttum belliki kv eşini işlemiş. Geri adım atma
Derler ya hani bir insani tanimak icin onunla ticaret isine gir diye. Kesinlikle öyle. En kötüsü de kv yi annem gibi görürdüm hep benim tarafimda gibiydi. Meger isliyormus. Para görünce bu kadina biseyler oluyor sanirim.

Annesine aman ayagini opeyim diye egilip bukulmeni isteyen adam senin annenin yaninda canavara donusuyor. Baskasininki anne degil sanki.
Anne ogul iliskisinden ziyade arkadas gibiler oglunu 13 yasinda dogurmus cok yoksulluk cekmisler. Annesi bisey istediginde hemen al senin olsun diyor sormadan.

Oğlunu arayıp para bende kalmış dedikten sonra kendini acındırmış bence kayınvalideniz. Üstüne birde çaktırmadan sizden istediği cevabı alamadığını oğluna söylemiş.Eşinizde dolduğu için, sizden küçük bir kıvılcım beklemiş patlamak için. Onun size küsmesine izin vermeyin, siz daha net tavır koyun. Hayret sanki ailesi siz değil hala annesi.

Madem annsesinin ihtiyaci var vereymis 500 lira ..
Sizin paranizi neden size sormadan vermis ?
Sinir oldum ya adama ne saygisiz ..
Ister anlasin ister anlamasin
Ben olsam o eve bi daha .ok gelirdi ...
Aynen. herkesle empati kurar benimle asla empati kurmaz.

Kayin valideniz bilerek paralari alip gitmistir.Esinede o soylemistir iste bu paralarla ceyrek alalim diye yoksa esin nerden bilsin gun parasinin onda kaldigini. Kv iste mikrop kadin

Sanirim arkadan is cevirmek yerine benim/oglumun parasi istedigimizi yapabiliriz düsüncesine sahipler.

Kesinlikle öyle yapmis. Herseyden ziyade bunu kesfedip ögrenmem beni üzdü.

Derler ya hani bir insani tanimak icin onunla ticaret isine gir diye. Kesinlikle öyle. En kötüsü de kv yi annem gibi görürdüm hep benim tarafimda gibiydi. Meger isliyormus. Para görünce bu kadina biseyler oluyor sanirim.
Tecrubeyle sabit canim.sen gelinsin o kayinvalide seni evladi gibi asla gormeyecek.sen gozunu acmazsan kocani doldurup duracak.benimki öz teyzemken neler etti bana.annemden ayirmadim ben onu.aç gozunu evladin icin yuvan icin.siyasi ol sevme ama yapman gerekeni yap.kim bilir neler dedide doldu kocan bu kadar.sakin ol bekle gerekirse geri adim at.santranc oyunu gibi hamlelerini hesapla kv nin.

Evet 6 bucuk senedir hala evli oldugunu anlamis degil maalesef.

Kesinlikle öyle yapmis. Herseyden ziyade bunu kesfedip ögrenmem beni üzdü.
Yukarida arkadasin dedigi gibi en guzeli mesafe mesafe mesafe.kimisi ici zor oluyoe bu ayni veya yakin yerlerde ikametten sen koysan esin koyamiyor ama ayri semtlerdeyseniz bu dah kolay esine kotuyu hissettirme hic iyi ol onlar olunca birak.kendi gorsun bana dokunmayan yilan bin yasasin der insanlar hep ama bilmez zamani gelince o yilan onuda isirir.o sebepten kendi dili yansinda anlasin kendi kendine .sen soylersen seni kotu bilirler.

Geri adim atmak bu durumda ne olur mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…