servis şöförü dün az kalsın beni dövüyordu ...

adam haksız ama işten atıldığı için sebep oldunuz dediğiniz gibi mübarek ayda...ayrıca ben uyuyakalsam bir sonraki durakta iner ve başka dolmuşla evime dönerdim tanımadığım şöförle şakada olsa gerçekte olsa beni neden indirmediniz demezdim şöför şakanızı anlamamış herkeste bu kapasite yok ters günündeymiş size çatmış ama sizde diyoloğa girmemeliydiniz...geçmiş olsn

Son düzenleme:

bende oruçluydum ama burda kimsenin umrunda olmadı adamın oruçlu olması yeterli onlar için ben insan değilim zaten

İyi olmuş demiyeyimde birdaha birinin üstüne gitmeden iki kere düşünür o şahıs artık

zaten uzun zamandır insanlarla tartışıyordu iki servis çekiyor ve bizi iş çıkışlarındahep bekletiyordu insanlar bişey deyincede ters cevaplar veriyordu üstelik araba kullanışı çok kötüydü kelle koltukta gidiyorduk bi sürü kişi şikayet etmişti zaten ama bu son yaptığı artık yenilir yutulur birşey değildi hiç pişman değilim zaten bana sormadılar bile çıkaralım mı diye sonuçta o serviste bir sürü bu olaya şahit olan insan vardı hepsiyle görüşüldü ve bana telefon açıldı işine son verildi diye ama rahatlayamadım hala üstümden atamadım öylesine bir aşağılanmaydı ki o küfürler aklıma geldikçe ağlamak istiyorum o kadar insanın içinde neler söyledi ne yapmışım uyuyakalmışım uyanınca beni niye indirmediniz yaaa demişim ki Allah belamı versin kötü bi niyetle dememiştim

işte o böğürerek küfür etmeyi tercih etti şimdi iyi bir müslüman olmuştur kesin

yaşadığın tatsız olay asabını bozmuş tabiki geçmiş olsun öncelikle ama işten atılmasını anlamadım yani şikayet ettiğin kişiler senden şahit istemedi senin söyleminle uyarmadan direkt işten mi atıldı orayı anlayamadım tam ? tabiki haklısın ama başka bir telafi yolu mutlaka olurdu diye düşünüyorum.

Ben size hak veriyorum.
Vicdan yapmaya da gerek yok, herkes davranislarinin sorumlulugunu/mukafatini ya da cezasini almali.

Ancak buradaki insanlarin kalplerini zehirli olmakla suclamadan once su soylenenleri de kulak ardi etmeyin: Madem adam bundan once de sıkıntılı bir adamdi, tartisiyordu ve ters davraniyorduysa siz de bulasmamaya ozen gostermelisiniz, kendi sagliginiz acisindan.
Cunku bu adamin tuhaf sinirinin farkindaymissiniz.

Yani sizin icin sizi uyarmaya calisan insanlara agresif tavriniz hos olmamakla birlikte vicdan yapacaginiz bir durum da yok.

Cok gecmis olsun.

kötü olmuş tabi ama zaten çoktandır kaşınıyormuş
olay sizde patlamış sadece..
haketmiş demeyelim de çoktan yapılması gerekenmiş diyelim
inşallah doktora gider tedavi olur..

şimdi siz birini işinden ederek .... neyse yazmayacağım.
beni burada topa tutarlar.

savcılığa suç duyurusunda bulunun serviste bulunan arkadaşı da şahit olarak gösterin
kimsenin kimseye hakaret küfür etme şiddete teşebbüs etme hakkı yok
oruçluysa oruçlu.. önce öfkesini kontrol etsin sonra sevaba girmek için oruç tutsun

pardon ama bana saldirman gereken hicbirsey söylemedim.
söförün hareketi dogru degil, bunuda belirtdim

simdi acikcasi sok oldum bu nasil bir tavirdir. dayak mi ye dedim, küfür mü isit dedim? otur oturdugun yerde sesini cikarmami dedim?
su an kendimi resmen iftiraya ugramis gibi hissettim
Allah hepimize akil fikir versin

Yani bende oruç tutuyorum ama kimse kimseye oruçluyum diyorum hayvanlık yapma hakkına sahip değil. Adam oruçluysa bu sana bağırmasını gerektirmez. İşten çıksın tabi böyle yaratıklar. Bazı insanlar diyebilir adamın ekmeğiyle oynama diye. Dışarda o kadar işsiz insan var çocuğuna et meyve yediremeyen babalar var yokluğu iyi bilirim. Hakeden birisi geçer inşallah işin başına. Kadınlara şiddet yanlısı olmayan insan olmayı başarmış insan geçer inşallah

şimdi siz birini işinden ederek .... neyse yazmayacağım.
beni burada topa tutarlar.
Konu Sahibi birisini işinden etmemis o birisi kendi kendisini kovurmuş.orucu herkes kendisi için tutuyor karşısındaki kadın diye efelenen sonuçlarına da katlanır.

yani bıktık artık kadına her türlü hakareti reva gören bu erkek zihniyetinden.

kimse konuyu acana vicdan muhasebesi yaptırmasın adam doğru düzgün davransa birinin üstüne yürümese hakaret etmeseydi işine devam ederdi zaten,davranışlarının sonucunu düşünmeli insanlar

burada kocam beni dövdü diye konu açana yazık bi hata yapmış affet mi diyoruz yoksa darp raporu al cezasını çeksin mi?

hem orucluyum diyorsun hemde baskasinin ekmegiyle oynamissin...

önce ikaz edilmeliydi , tabiki yaptigi cok yanlis ama sonucta özel söför degil yani, o kisiyi alaka etmez oruc lusun diye uyuyup kalman ne alaka ki , onlar icinde zor sizler icinde, insanlar patlamaya yakin pomba gibi olmuslar,,,yazik

Valla burada adami isinden etmissin cik cik diyenler, bir gun böyle bir durumla karsilastiklarinda dayagi da bir zahmet yiyiverirler... Adam terslememis!!! Dovmeye yeltenmis ve baskasi tutmus!!!
Konu sahibi, sonuna kadar haklisin...Ulkede hanzo çok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…