Konu sahibi hala yasadigi soku atamamis üzerinden. Buraya kendini rahatlakmak icin girmis belli. Bu yönde yazsak daha iyi olmaz mi. Olan olmus biten bitmis. Ki bence de hic hs degil, sonucu ne ise katlanmali. Bu adam bir iki derken birini de döver atar arabadan. Iyi olmus. Adam olsun öyle gecsin isinin basina. Kimse kimseye bu sekilde davranmamali.
Konu sahibi kimseden yemedigi küfürü yemistir belki de. Bana göre bu sekilde insanin psikolojisini bozan adamlar birkac gün iceride de yatsin. Ne ala ya. Küfürümüzü edelim insan yerine konalim. Etmeyeceksin arkadasim küfür müfür. Kimseye bunu yapmaya hakkin yok.
Bu kadar normal karsilamayin insan rencide olaylarini. Normal olmasin bunlar da artik ya. Isini kaybetmis, herkes sucsuzken bile isini kaybedebiliyor bu tam is kaybetmelik bir olay yapmis. En ufak bir hakli tarafi yok, oruc falan demeyin bana.
saolun desteğiniz içinbu ülkede Özgecan'lar bu şekilde katledildi. ne vicdanı, ne günahı.....
Eğer ben hatalıysam günahı benim boynuma bu mübarek ayda en ufak bir vicdan azabı çekmiyorum takdir yüce Allahımınadam haksız ama işten atıldığı için sebep oldunuz dediğiniz gibi mübarek ayda...
Bu tip insanlar nasihatten ders almazlar müsibet gerekir. İşinden olmasaydı aynı davranışı tekrarlayacaktı muhtemelen.
Servis şoförünün görevi herkesi ineceği noktaya kadar bırakmaktır. Kimin nerede ineceğini yeni işe başlamış biri değilse bilmesi, inmeyeni uyarması gerekir.
Servis şoförü orucun anlamını anlamamış. Orucu sadece aç kalmak olarak yorumlamış. Yaptığı davranışın suçlusu siz değilsiniz.
Size inmeniz gereken yeri söylemek zorunda değil belki ama siz söylediğinizde de normal bir cevap verebilirdi-KONUŞARAK!
kötü olmuş tabi ama zaten çoktandır kaşınıyormuşzaten uzun zamandır insanlarla tartışıyordu iki servis çekiyor ve bizi iş çıkışlarındahep bekletiyordu insanlar bişey deyincede ters cevaplar veriyordu üstelik araba kullanışı çok kötüydü kelle koltukta gidiyorduk bi sürü kişi şikayet etmişti zaten ama bu son yaptığı artık yenilir yutulur birşey değildi hiç pişman değilim zaten bana sormadılar bile çıkaralım mı diye sonuçta o serviste bir sürü bu olaya şahit olan insan vardı hepsiyle görüşüldü ve bana telefon açıldı işine son verildi diye ama rahatlayamadım hala üstümden atamadım öylesine bir aşağılanmaydı ki o küfürler aklıma geldikçe ağlamak istiyorum o kadar insanın içinde neler söyledi ne yapmışım uyuyakalmışım uyanınca beni niye indirmediniz yaaa demişim ki Allah belamı versin kötü bi niyetle dememiştim
Aynen işten çıkarılırdım kimse böyle birşeyi affetmez adam üstüme yürüycek dayak yemekten kıl payı kurtulucam ettiği iğrenç küfürleri buraya yazamam bile Allah yukarda yemin ediyorum şahitlerimde var zaten hiç bişey demedim adam birden delirdi ne olduğunu halen anlamış değilim
banane arkadaşım küfür etti ya dövseydi arkadaşım olmasaydı bi anlık parlamaymış başınıza gelirse anlarsınız ancak tabi kadınım dayakta yemeliyim küfür de işitmeliyim benim servisin şöförü bile bana ne isterse yapabilir değilmi
Yani bende oruç tutuyorum ama kimse kimseye oruçluyum diyorum hayvanlık yapma hakkına sahip değil. Adam oruçluysa bu sana bağırmasını gerektirmez. İşten çıksın tabi böyle yaratıklar. Bazı insanlar diyebilir adamın ekmeğiyle oynama diye. Dışarda o kadar işsiz insan var çocuğuna et meyve yediremeyen babalar var yokluğu iyi bilirim. Hakeden birisi geçer inşallah işin başına. Kadınlara şiddet yanlısı olmayan insan olmayı başarmış insan geçer inşallahDün servise bindim en arkada oturuyorum oruçluydum ve gece sahura kalkığım için uykum bölünmüştü çok uykusuzdum .Uyumuşum ama ne uyuma dalmışım baya ilk defa oldu bi uyandım başka biyerdeyim uyku sersemi etrafıma baktım ve benim ineceğim yeri çoktan geçtiğimizi farkettim .Gülerek şöfere beni niye indirmediniz dedim o andan itibaren adam resmen kudurdu küfürler hakaretler Allahım şok oldum ne diyeceğimi bilemedim en son in lan arabadan in lan diye bağırarak üstüme yürüdü şöför anında otuan bir arkadaşım adamı tutmasa resmen beni dövecekti .Sonrasında ilgili kişiyi aradım ama ağlamaktan anlatamıyorum yolda insanlar bana bakıyor nasıl hıçkıra hıçkıra göğsüm ağrıdı ağlamaktan şimdi işten atıldığını öğrendim eşim annem herkes delirdi ve ben hala şoktayım hala ağlama isteğiyle doluyum oruçludum filan demiş özür dileticeklerdi ama ben asla yüzünü tekrar görmek istemiorum benden uzak tutun dedim işten atılıcak başka yolu yok dedim ve atıldı bu mübarek ramazanda bana bunu yaptırdığı içinde ondan nefret ediyorum enerjim çok düşük kendimi çok mutsuz hissediyorum ....
hanımefendi birini işinden etmemiş ,adam olduğunu sanan 25 yaşındaki horozun teki kendini işten attırmak için çok uğraşmış..şimdi siz birini işinden ederek .... neyse yazmayacağım.
beni burada topa tutarlar.
peki.hanımefendi birini işinden etmemiş ,adam olduğunu sanan 25 yaşındaki horozun teki kendini işten attırmak için çok uğraşmış..
Konu Sahibi birisini işinden etmemis o birisi kendi kendisini kovurmuş.orucu herkes kendisi için tutuyor karşısındaki kadın diye efelenen sonuçlarına da katlanır.şimdi siz birini işinden ederek .... neyse yazmayacağım.
beni burada topa tutarlar.