servis şöförü dün az kalsın beni dövüyordu ...

Konu Sahibi olayı nasıl kıskançlığa falan bağladı hayret

benim gibi güçlü kadınlar diye başlayan cümleler falan komik yani, sizin gibi güçlü kadın göğsünü kabarta kabarta ağlamış nedir bu hava bu büyük harfler

aynı durumu ben yaşadım yerden taşı aldığım gibi yardım kafasını, güç mü yarıştıralım

Park agzina saglik yemin ederim konu sonunda konuyu acan haksiz cikarilacak dedim ve oyle oldu.pes vallahi.

Park agzina saglik yemin ederim konu sonunda konuyu acan haksiz cikarilacak dedim ve oyle oldu.pes vallahi.

konuyu açan haklı iken kendini haksız duruma düşürmüş, kimi insanlarda içinde bulunduğumuz ruhani ay nedeniyle keşke artırmasaydın demiş, olabilir, vay siz beni kıskandınız güçsüzsünüz falan olacak şey mi, büyük büyük harflerle....

Bence olacak bir sey.burasi bir kadin platformu ve ayının biri durduk yere kizcagizi dovmeye kalkmış ana avrat küfür etmis kiz sayfalardir kendine vicdan muhasebesi yaptırmak isteyen uzerinde baski uygulayan hemcinsleri ile uğraşıyor. E bi yerden sonra o da koptu tabii

koptuğu yerde konusunu kapattırabilirdi

cidden ne yaşadığım hiç umrunuzda değil değilmi laflarımı cımbızla almaya devam ediyorsunuz sadece keşke evet ebende kafasını yarabilseydim şimdi bunu yapmadığıma öyle donup kaldığıma pişmanım keşke biraz
Tam bağımsız ruh pastası değil tam bağımsız kk muhbiri mübarek

Bu kadar komik mi yaşadıklarım cevap yazınca sinirli saldırgan oluyorum sadece verdiğim cevapları dikkate almanız çok acımasızca yaşadıklarımın hiç önemi yok mu bu kadar mı acımasız vicdansız olduk ne diyeceğimi bilemiyorum gülün tabi ne diyim ki daha

koptuğu yerde konusunu kapattırabilirdi

Birçok kere konumun kapatılmasını rica ettim ama kapatmadılar bugün tekrar rica etim hatta üyeliğimin iptali içinde mesaj attım hemcinslerimle uğraşıyorum evet ama sizin anladığınız gibi değil acımı yaşadığım işkenceyi anlamaları için uğraştım ama boşuna çabaymış ölmem gerekiyordu beni anlamanız için sanırım yapcak birşey yok artık

Hakkatten git kendini tedavi ettir şura başından beri seni savundum ben şu cevaba tek sozum oha oldu.

Zaten eminim actigina bin pisman olmustur

çok pişmanım cidden daha kötü oldum hala yaptığımın doğru olduğunu biliyorum ama zaten haksız yere böyle birşey yaşamışken birde burda bu lafları duymak beni çok üzdü beddua ediyorum sanılıyor ama cidden kimsenin başına gelmesini istemem Allah bizi dışardaki pskopatlardan korusun

Hakkatten git kendini tedavi ettir şura başından beri seni savundum ben şu cevaba tek sozum oha oldu.

Savunmak mı lütfen oha zirveniz olmuş bence size yakışanı yazdınız boşverin zaten artık kendiniz yormayın

Evet şaşırmıyorum artık bunlara buraya ben öldüm adamı işten atılar diye yazabilseydim eğer :) yine bile ben suçlu olurdum :)

Aslinda adamin issiz kaldigina uzulenlere bir onerim var okullar açıldığı zaman cocugunuzun servis şoförlugunu yaptırabilirsiniz
Ağzına sağlık arkadaşım bu adama çocuk mu emanet edilir ? zaten trafikte hergün kavga ediyor sürekli küfür kıyamet sadece ramazan oruç olduğu için değil geçe ay bir minübüs şöförüyle kavga edicekti adam dişli çıkınca arabaya kaçtı onun gücü ancak kadınlar ve çocuklara yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…