Oruçtan bebişim oruçtan hep bunlarhahaha valla mayın gibi geziyorum ortalıkta park'ım
Herkesin düşüncesi aynı değil farkındaysanız bir çok kişi doğru olanı yaptığınızı söylüyor. %100 katılım bekliyorsanız bu olmadı sadece. Kıskançlık kısmı ne gereksiz olmuş. Çok hassassınız yazmak istediklerimi tam yazamıyroum. S
Hakaretvari ifadeler kullandığınızda ya da bir kılıfın içine sokmaya çalıştığınızda beni devreye girerim. Çünkü ben kimseyi yaftalamıyorum. Erkek fanı lafını kabul etmiyorum.[/QUOT
Bakın herkes benimle 100 %100 aynı fikirde olmazsa bu konuda daha çok özgecanlar yiter gider ben hala şoktayım ve evet sinirliyim biz kadınlar birbirimize bu kadar düşman olursak erkekler bize her istediklerini yaparlar ben benim haricimde birine yapılsa aynı kendi başıma gelmiş gibi tepki veririm ben işten attırmak zorunda kaldım hergün o insanın yüzünü görmeye tahammül edemezdim üstelik can güvenliğimde yok şuan da yok aslında adam bana düşman olmuş ve intikam almak isteyebilir hegün eşim bıakıyor işe ve işten alıyor şimdi beni bu hale soktu bu insan benim kzdığı ben dayak yemek üzeeydim yazdığım o iğrenç küfürleri işittim hala bana vicdansız olduğumu söylüyorlar sadece biraz empti istedim kadınız diye acizmi olalım hakkımızı aramayalım mı ben o adama işten atıldığı için üzülmüyorum inanın içimde gelmior ama rahatladım mı hayır o an gözümün önünde gitmiyor yemin ediyorum cidden çok kötü bir andı ben işten attırıp ahat etseydim buray ayazma gereği bile duymazdım ama hala olayın etkisindeyim ben doğru ya da yanlış yaptın desinler diye açmadım konuyu sadece korkumu atlatacak sözler duymak istedim ama öyle olmadı çok üzgünüm umarım kimse yaşamaz bunları
Neden cevap verme ihtiyacı hissediyorsun ki sen vicdan muhasebeni yaptın ve haklısın erkek fanlığına niye cevap veriyorsun..bu zihniyet zaten erkeği bu hale getiren ya..neden kendini yakıyosun kardeşim...herkes aynı duşuncek diye bir şey yok..kendinş ısrarla ifade etmeneye çalışmana çıldırıyorum kaç gundur..haklısın ve bitti..ben senin yerinde olsam uğraşmazdım adamı savunanlara güler geçerdim
Park agzina saglik yemin ederim konu sonunda konuyu acan haksiz cikarilacak dedim ve oyle oldu.pes vallahi.
Bence olacak bir sey.burasi bir kadin platformu ve ayının biri durduk yere kizcagizi dovmeye kalkmış ana avrat küfür etmis kiz sayfalardir kendine vicdan muhasebesi yaptırmak isteyen uzerinde baski uygulayan hemcinsleri ile uğraşıyor. E bi yerden sonra o da koptu tabiikonuyu açan haklı iken kendini haksız duruma düşürmüş, kimi insanlarda içinde bulunduğumuz ruhani ay nedeniyle keşke artırmasaydın demiş, olabilir, vay siz beni kıskandınız güçsüzsünüz falan olacak şey mi, büyük büyük harflerle....
Bence olacak bir sey.burasi bir kadin platformu ve ayının biri durduk yere kizcagizi dovmeye kalkmış ana avrat küfür etmis kiz sayfalardir kendine vicdan muhasebesi yaptırmak isteyen uzerinde baski uygulayan hemcinsleri ile uğraşıyor. E bi yerden sonra o da koptu tabii
Zaten eminim actigina bin pisman olmusturkoptuğu yerde konusunu kapattırabilirdi
Konu Sahibi olayı nasıl kıskançlığa falan bağladı hayret
benim gibi güçlü kadınlar diye başlayan cümleler falan komik yani, sizin gibi güçlü kadın göğsünü kabarta kabarta ağlamış nedir bu hava bu büyük harfler
aynı durumu ben yaşadım yerden taşı aldığım gibi yardım kafasını, güç mü yarıştıralım
Tam bağımsız ruh pastası değil tam bağımsız kk muhbiri mübarek
koptuğu yerde konusunu kapattırabilirdi
Hakkatten git kendini tedavi ettir şura başından beri seni savundum ben şu cevaba tek sozum oha oldu.cidden ne yaşadığım hiç umrunuzda değil değilmi laflarımı cımbızla almaya devam ediyorsunuz sadece keşke evet ebende kafasını yarabilseydim şimdi bunu yapmadığıma öyle donup kaldığıma pişmanım keşke biraz
Bu kadar komik mi yaşadıklarım cevap yazınca sinirli saldırgan oluyorum sadece verdiğim cevapları dikkate almanız çok acımasızca yaşadıklarımın hiç önemi yok mu bu kadar mı acımasız vicdansız olduk ne diyeceğimi bilemiyorum gülün tabi ne diyim ki daha
Zaten eminim actigina bin pisman olmustur
Hakkatten git kendini tedavi ettir şura başından beri seni savundum ben şu cevaba tek sozum oha oldu.
Park agzina saglik yemin ederim konu sonunda konuyu acan haksiz cikarilacak dedim ve oyle oldu.pes vallahi.
Bak o uye seni savundu hatta senin yuzunden milletle tartisti su yaptigin cok garip.Savunmak mı lütfen oha zirveniz olmuş bence size yakışanı yazdınız boşverin zaten artık kendiniz yormayın
Ağzına sağlık arkadaşım bu adama çocuk mu emanet edilir ? zaten trafikte hergün kavga ediyor sürekli küfür kıyamet sadece ramazan oruç olduğu için değil geçe ay bir minübüs şöförüyle kavga edicekti adam dişli çıkınca arabaya kaçtı onun gücü ancak kadınlar ve çocuklara yetiyorAslinda adamin issiz kaldigina uzulenlere bir onerim var okullar açıldığı zaman cocugunuzun servis şoförlugunu yaptırabilirsiniz