servis şöförü dün az kalsın beni dövüyordu ...

Sadece düşüncesini belirtiyor diye sizin de başınıza gelsin diye beddua etmekte nedir yahu. Ve farkındaysanız kimse şöför masum demiyor, ve yine farkındaysanız sizinde başınıza gelsin diyenler benzer bir saldırganlık gösteriyor.
Ha şunu da belirtmek isterim; Benim başıma gelseydi ( kendimi tanıdığıma göre ) ilk gün yada birkaç gün sinirim devam ederdi ama sonra affederdim. Çünkü affetmek benim mizacıma göre karşıdakine en büyük iyi niyet gösterisi, karşıdakini en çok mahcup ve pişman eden eylemdir. Ben affederdim konu sahibi ve beddua edenler affetmezmiş. Hepsi bu. Herkes aynı tepkileri vermiyor farklıyız sonuçta. Sakin olalım, fikir beyan ediyoruz sadece bayanlar, bedduaya gerek yok. Ne farkınız kalır o zaman sözel şiddet yapanlardan. Neyse diyeceğimi dedim. Sevgiler cümleten. Konu sahibine de geçmiş olsun.

bazi yorumlari bu sekil okudum
kadin kadinin düsmani diye bosa dememisler
adam isten atilmismis vah vah ne yazik,issiz assiz kaldi küfürbaz saldirgan adamcagiz
konu sahibiyse catir catir cevab veriyor sizlere kesinlikle hak etmistir
konu sahibinin birde ruh halini düsünün öyle yorum yapin
bu gerginlikle bende güzel cevablar yazamazdim

Bu başlıği gordukce sinirlerim hopluyor.
Herkes ekmek parasinin pesinde..eee???
1. Eger konu sahibinin anlattigi gibiyse olay, yuzde yuz hakli... Kabul ediyorum, insanlar agiz dalasi yapabilir, terslesebilir, ufak tartismalar yasayabilir. Ama küfur, dayak teşebbüsü ve taciz AFFEDILMEZDIR.

2. Ve evet buradaki yufka kalpli, iyilik timsali arkadaşlara cok cok kiziyoruz, cunku bir yerde, terbiyesizligi hadsizligi, "ekmek parasi" adi altinda besliyorsunuz. Sizin her affedisiniz," ben yapıyorum cezasiz kalmiyorum" a donusuyor. Gidin bakalim kurumsal sirketlerde nasil bu isler nasil donuyor.

3. Oruçlu olmak kimseye saldirma hakki vermez, herkes kendi ekmek parasini kendi dusunucek... Kimse oyle saldirgan bir tipi her sabah gormek zorunda degil...

4. Burada surekli sen de soyle yapmissindir, konu sahibi ne bicim yorumlarin var diyenler, buradan ben kendim sinirlendim Yani... Lutfen kalitesiz davranmaya ve davranilmaya alismayalim karşısında duralim.
Yaptigim anlatim bozuklukları ve imla hatalari icin ozur diliyorum, cunku telefonladan yaziyorum...

Peki siz " ben cok gucluyum,ben ust duzey yoneticiyim, ben okudum bunlara mi layigim" diyen bir hanimin, hatta ve hatta " ben cok gucluydum attirdim, elinde gucu olmayanlara gecmis olsun" diyen bir hanimin, kadin haklarinin savunucusu oldugunu mu dusunuyorsunuz...

Yani elinde gucu olmayana gecmis olsun oyle mi? Ben beni ilgilendiririm,baskasi beni ilgilendirmez diyen birinin samimiyetine ne derece guvenebilirim?

Gucu olmayan veya okumayan yesin kufuru otursun o zaman...

Bu anlatimlar sebebiyle hanimefendi bana samimi gelmedi.

Tekrar ediyorum bahsettiginiz konular cok alakasiz.

Hanımefendi bu olaydan aldığınız benim yöneticiliğimi yala olduğumu malesef ki doğru bunu yazım tarzından anlamanız da ayrı ilginç ama burda güçlü kadınlaın ne kadar kıskanıldığınında farkın dayım tıpkı sizin bunu hazmedememenizden belli olduğu gibi diğer taraf yani adam beni ne olursa olsun dövebilirdi size göre ayrıca bana söeldiğiniz gibi sizde bankacı değilmişsiniz çünkü sizin de yazınız baya kötü :) kırmızı işaretli yer kıskançlığınızı baya bir açıklıyor zaten yazık diyorum size .Karşı tarafın hiç bir suçu yok siz böyle düşünmeye devam edin ben dayak yeseydim ya da öldürülseydim hiç bi sorun yoktu karşı tarafı kışkırtmak nasıl bir cümledir hanımefendi ne yapmış olursam olayım dayakmıdır bunun çözümü bir erkek tanımadığım bir erkek ters bir lafımda bana ne isterse yapar öylemi size göre doğru olan bu yani siz bu zihniyetle sırf hemcinsinizi kıskandığınız için bir pskopata hak vermeye devam edin çünkü sizin vicdanınız budur ancak ...

Her mesajinizda " ben yoneticiyim,ven gucluyum,ben okudum" diyerek, bu davranisi,okumayan ve yonetici olmayan herkese layik bir davranis gibi anlatmis oluyorsunuz. Bu cok cirkin bir davranis ve okumus veya okumamis hicbir insan bunu hak etmez. AYRICA BEN ASLA ÖYLE BİRŞEY DEMEDİM DÜŞÜNMEDİM DE BENİM DÜŞÜNCEMMİŞ GİBİ YAZMAYIN BURAYA BUNLARI HİÇKİMSE HAKETMEZ AMA BAZI İNSANLAIN GÜCÜ YETMEDİĞİNDEN SESLERİNİ ÇIKARTAMAZLAR BENİM BUNA GÜCÜM VARDI VE ADAMI İŞTEN ÇIKARTTIRDIM LÜTFEN BAYAN ARKADAŞLARIM BU BAYANIN KENDİ DÜŞÜNCELERİDİR DİKKATE ALMAYIN ...

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM

BENİM GİBİ GÜÇLÜ KADINLAR SİZİN GİBİ ZAYIFLARA FAZLA GELİR HANIMEFENDİ BENİM ÖYLE BİR BEYANIM YOK BUNLAR SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ YİNE KISKANÇLIKTAN OLAYLARI ÇOK GÜZEL SAPTIRDINIZ AKLINIZ SIRA BURDAKİ ARKADAŞLARIMI BANA DÜŞMAN EDİCEKSİNİZ YOK ÖYLE ŞEY BENİM ELİMDE İMKANIM VARDI VE YAPTIM OLAN HERKES BU HANZOLARA HADDİNİ BİLDİRSİN DİYORUM SİZİDE ZAVALLI DÜŞÜNCELERİNİZLE BAŞ BAŞA BIRAKIYORUM

Keşke işinden etneseydiniz oda orucluymus yazık olmuş is bulmak kolay değil bu devirde.uyari felan verebilirler di hayırlısı olsun hiç kimsede küfürü hakareti haketmiyor

BENDE ORUÇLUYDUM BENİM ORUCUM SAYILMIYORMU BİRDE ARKADAŞ OLMASA O HALDE DAYAK YİYCEKTİM

HERKESİN DÜŞÜNCE YAPISI DAYAK YESENDE ADAMI İŞTEN ATTIRAMAZSIN BENİM YAŞADIĞIMI BEN BİLİRİM KİMSE BENİ SUÇLAYAMAZ BU KONUDA DAYAK YESEM ÖLDÜRÜLSEM BURDA METİYELER DÜZERLER AMA YEMEDİM ADAMIDA İŞTEN ATTIRDIM BUDA HEMCİNSLERİMİ KISKANÇLIKTAN ÖLDÜRDÜ :)

Olay bire bir anlattiginiz gibiyse mevzunuzda haklisiniz, tabi bunun karsiligi isten attirmak mi olmali orasi tartisilir, bana gore fazla olmus.
Yalniz hissettiklerimi yazacagim, sanki olay anlattiginiz kadar masum gelismemis gibi geliyor bana. Yani siz sofore gulerek beni neden indirmediniz degilde, daha sert ifadeler kullandiginizi ve bunun karsiligini almis gibisiniz geliyor bana. Bana acikcasi kendi tarafinizdan anlatiyirsunuz gibi geliyor.

AYNI ŞEYİ YAŞASAN DEMEK AFFEDERDİN KUSURA BAKMA BEN HAYATTA EN DEĞER VERDİĞİM VARLIK ANNEME EDİLEN KÜFÜRLERİ AFFEDEMEM BURAYA AÇIK VE NET YAZAMADIM TERBİYEMDEN AMA YAZIYORUM ARTIK NE OLURSA OLSUN ZATEN BIRAKIYORUM SİTEYİ .SENİN ANANIN AMINI SİKERİM OROSPU GÖTVEREN AĞZINA SIÇARIM AMINA KOYARIM SİKTİR GİT VE DAH ABİRÇOK İĞREN KÜFÜRLERİ AĞZI KÖPÜKLER SAÇARAK ÜSTÜME ATLAMAYA ÇALIŞARAK ETTİ BU ADAM BENİM BİR SÜRÜ ŞAHİDİM VAR EN UFAK BİR KÜFÜR ÇIKMADI AĞZIMDAN VE TEK SÖYLEDİĞİM BENİ NİYE İNDİRMEDİNİZ OLDU ODA GÜLEREK YANİ KIZMADIM KİMSEYE VE ŞÖFÖRE ONDAN SONRADA DONDUM KALDIM ZATEN İN ARABADAN LAN DİYE ATILINCA BEN Bİ ARA İNMİŞİM ODA GAZA BASI GİTİ O ANDA BANA AĞLAMA KRİZİ GELDİ HASTANEYE GİTMEK ZORUNDA KALDIM AMA BANA BURDA YAZILANLAR KADINLARIN NE KADAR DEĞERSİZ GÖRÜLDÜĞÜNÜ ÜSTELİK HEMCİNSLERİM TARAFINDAN BİR KEZ DAHA ANLAMAMI SAĞLADI SALDIRIYORUM BEN SALDIRGANIM EVET YAŞADIKLARIMI YAŞARSANIZ ANCAK ANLARSINIZ LAFININDA NERESİ BEDDUADIR BUNU DA ANLAMDIM YAŞAMAYIN İNŞALLAH AMA YAŞAYANA BİRAZ EMPATİ YAPIN ALLAH RIZASI İÇİN

ZATEN İLLA BANA İNANMAMAK İÇİN ŞARTLANMIŞSINIZ EVET BEN KÖTÜ BİRİYİM AMA ADAMI İŞTE ATTIRDIM VE GAYET MUTLUYUM İYİ KİDE YAPTIM

SİTE YÖNETİMİ LÜTFEN KONUMU KAPATIRMISINIZ ÇOK ACİL !!!!!!!

ÇOK SAOL ARKADAŞIM O SERVİSTE KİMSE OLMASAYDI BAŞIMA NEER GELİRDİ BİLEMİYORUM BEN ÖLMEDİM O YÜZDEN SUÇLUYUM BURDAKİ ÇOĞU BAYANA GÖRE KEŞKE ÖLSEYDİM DE O ADAM İŞSİZ KALMASAYDI

EŞİM EVET ÇOK OLGUN AMA ZOR TUTTUM DAHA KÖTÜ ŞEYLER OLABİLİRDİ SIRF KADIN OLDUĞUM İÇİN HEMCİNSLERİM BANA HAK VERMİYOR SIRF ERKEK OLDUĞU İÇİN O PİSKOPATA ACIYORLAR AMA BANA ZERRE ÜZÜLMÜYORLAR

BİLMİYORUM HALA YAŞADIĞIM ŞOKU ATLATAMADIM KORKAK TIRSAK BİRİNSANA DÖNDÜM BİRİ BİŞEY DESE SIÇRIYORUM HEMEN OLDUĞUM YERDEN

NE ALAKSI VAR YANİ ÜST DÜZEY BİR ERKEK KÜFRETSE BENİ DÖVSE ÖYLE DURCAKTIM YANİ ŞÖFÖR DİYE DÖVSÜN YAZIKTIR BİŞEY YAPMIYIM MI DİYCEKTİM ONU İŞTEN ÇIKARTTIRDIM YÖNETİCİ SIFATINDA BİRİNİDE MAHKEMELERDE SÜRÜNDÜRÜRDÜM KİMSE BANA ÖZELLİKLE ANNEME KÜFÜR EDEMEZ ACIMASIZLIKSA EVET ÖYLEYİM BU DURUMDA

Oldu adamın ekmeğini de konu sahibi mi düşüncek.kendisi düşünsün de oruç tutunca kendini kaybediyosa tutmasın.

İyi valla her pms dönemimde 1 2 öğrenci pataklıyım.ki regl benim engelleyebileceğim bişey de değil.iyi yapmışsınız. Herkes yaptığının cezasını çekecek.

ben üzüldüm canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun Allahtan yalnız değildin de başına daha kötü bişeler gelmedi
ne demek orucum o yüzden oldu
peki o sinirle Allah korusun sana vursa zarar verse daha kötüsü öldürse (çok uç örnek ama olabilirdi de) kendini bu şekilde savunup cezadan kurtulabilecek miydi
erkeklerin kadınlara karşı şiddeti hoşgördürecek bahanelerinden bıktım usandım
adam olsunlar biraz ama yok nerdee
şiddetin yaptırımı olmazsa daha çok özgecanlar olur bu ülkede yazık çok yazık

Ben sizin gibi coook yukarilara cikamadigim,lisans mezunuyum oyle coook da okumadigim icin yazilarimda yanlislar olabilir. 4 yildir da bankacilik yapmiyorum. En tepeyi de verseler aman bankacilik benden uzak dursun. Orasi ayri. Zaten aevmedigim bir meslekti.

Kiskanc olmadim hicbir zaman. Ama siz oyle hissettiyseniz birsey diyemem. Her ne kadar coook tepelerde olmasam da gayet guzel bir yasantiya sahibim. Yani kimseye imrenmiyorum.

Yazdiklarimdan bunu cikarmaniz, ya cok kolay bu mevkiye geldiginizin,ya da aslinda bu mevkiye hic gelemediginizin gostergesi aslinda. Yani hani insanlar birseyleri sonradan kolayca elde ederler de aurekli bahsederler ya... Hani bazi teyzelerin kollarindaki bilezigi gostere gostere konusmasi gibi, ya da ne bileyim marka ayakkabisinin gostermek icin pacalarini sivayan insanlar gibi gibi...

Sadece benim degil, bircok kisinin ilgisini cekti " ben okudim buna mi layigim,ben gucluyum,ben yoneticiyim" diye neredeyae her mesajda bahsetmeniz... :) cok komik...

Hayir yoneticiyim de demiyorsunuz " uuuuussttt duzeyyyy yoneticiiii" :)))

Cevrenizde hickimse sizin bu egonuzdan bahsedemedigi icin,hani coook yukarida oldugunuzdan,simdi burada baksedilmesi "kiskanclik" olarak goruldu sizin gozunuzde, cok normal karsiliyorum.. Elbette oyle karsilayacaksiniz, elbetteboyle anlayacaksiniz... Evet haklisiniz cok bahsetmisim, diyecek haliniz yok ya...

Ayrica bakin,hayatta bazi gercekler var... Hayaller uzerinden gitmeyin. Mesela erkeklerin buyuk cogunlugu,eger onlari tahrik ederseniz kaba kuvvete ya da kufure basvurur. Yani burada " hayir olamaz oyle yapmayacak boyle yapmayacak oh olmus" vs vs gibi mesajlarin pesinden giderseniz, birgun bu yasadiginiz veya yasamadiklariniz basiniza gelebilir. Sizin ya da benim ya da herhangi bir kadinin ya da erkegin... Sunu unutmayin,herkes sizin aldiginiz egitimi almamis olabilir. Adam ilkokul mezunudur -ki bunun okulla ilgisi yok bircok universite mezunu hatta coook yukarilardaki keslek guruplarindaki erkekler de kadina siddet uygulayabiliyor- sizin aldiginiz egitimi gorguyu almamistir, ya da kaba biridir ya da psikopattir,bunun sonu sozlu ya da fiziki aiddet degil olum bile olabilir... Siz karsilik verdiginizle,diklendiginizle laf saydiginizla kalirsiniz... Arkadan cok kisi savunur lanet okur ama olan ölene olur. Bkz:kadin cinayetleri...

Ayrica ulkemiz kanunlarinda "agir tahrik indirimi" diye birsey var, hic mi televizyon izlemiyorsunuz. Hic mi okumuyorsunuz. En agir suclari ialeyenlere bile daha az ceza almalari saglaniyor. Hatta bazi durumlarda ceza bile verilmiyor... Yani siz ne derseniz deyin olan size olur..

O yuzden gucunuze kudretinize guvenip insanlari tahrik etmek dogru degil... Tahri ettiniz demiyorum, etsem de buna layik miyim dediginiz icin yaziyorum bunu

Eger siz sadece kendinizi degil,tum kadinlari hata tum insanlari dusunmus olsaydiniz "benim elimde guc vardi yaptim,olmayanlara gecmis olsun" demezdiniz. Sunu soylerdiniz -en kotu- ; benim elimde guc vardi ben attirdim, elinde guc olmayan da yardim istesin, ustun de ustu var,en yetkili kim ise ona ulasmaktan ve bunu yaptirmaktan cekinmeyin,kormayin,acimayin" demeniz lazimdi... O yuzden uzgunum sadece kendini dusunen bir hanimefendisiniz bence...baskalari pek de umrunuzda degil...

Aslinda anlatilmak istenen buydu ama siz icinden isinize gelmeyen yerleri cimbizlayinca ortaya komik bir cevap cikmis...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…