servis şöförü dün az kalsın beni dövüyordu ...

Oruçtan bebişim oruçtan hep bunlar
Bu arada konu sahibinin girdiği münakaşa beni ilgilendirmiyor ben tamamen mevzuya odaklıyım..
ÇOK ÖZÜR DİLERİM KARIŞTIRDIM SİZİ LÜTFEN KUSURUMA BAKMAYIN BİRAZDAN ÜYELİĞİM İPTAL OLACAK BUNU SÖYLEMEDEN GİDERSEM ÇOK ÜZÜLÜRÜM ALLAH RAZI OLSUN CİDDEN İYİ DEĞİLİM KAFAM KARIŞIK OLAY BENİ ÇOK KÖTÜ YAPTI KUSURIMA BAKMAYIN LÜTFEN

Kafanın karışık olduğunun farkındayım bak çok samimiyim burası gram önemli değil psikologtan yardım al gündelik hayatında da agresifleşmiş olabilirsin..ben yardım aldığım zamanlardan çok memnunum tavsiye ederim.

geceleri sıçrayarak uyanıyorum pazar günü eşim şaka yapmak amacıyla arkamdan hafifçe dokundu çığlık attım sanırım haklısınız bi doktora gitmem gerek

bu kadar insanlar is ariyor isini adam gibi yapacaklar girsin ise atilmasiiyi olmus

saolun başından beri hiç üzgün değilim zaten o adama ne yapsalar ben artık benlikten çıktım o korku o dehşet dolu bakışlar bana yapacağını yaptı zaten cidden olay beni çok hırpaladı durduk yere neden bunları yaşadım anlamıyorum Allah kimseye yaşatmasın bir kadın için çok zor

İnsan orucu kendi için tutar, başkası için değil, madem sinrilerine hakim olup kalp kırıyorsun o halde oruç tutmayacaksın kardeşim! Hayatımda böyle saçma bahane duymadım ben. İşten kovuldu diye üzülme böyle kaba saba insanlara yağmurlu havada bir kaşık su bile verilmez kimse kusura bakmasın.

konu acmak, konu sahibi olmak evinde misafir agirlamak gibi birseydir
konunun gidisati, birazda konu sahibesinin karakterini, hayata karsi bakis acisini ve görgü anlayisini yansitir.
genelde...

Ben yaşadığım olaydan sonra şuan kendimi tanıyamıyorum geceleri sıçrayarak uyanıyorum o serviste tek başıma kalsaydım olacakları düşünmeden duramıyorum ama yaptığım en büyük hata bu yaşadığımı buraya yazmak oldu kadınlar anlar beni diye düşündüm ama yanılmışım

Başınıza gelenlere üzüldüm tabi ki size bağırması olmamış ama işten attırılması için ısrar etmeniz hoş olmamış karşınızdaki insan hoşgörülü olamamış ama en azından siz şu mübarek günde anlayışlı olsaymışsınız kimse kimsenin ekmeğiyle oynamaya hakkı yok üzücü bir durum.

Sadece bağırmadı anneme bana iğrenç küfürler etti üstüme atladı dövmek için son anda şöför yanında oturan arkadaşım adamı tuttu yoksa dayağı yemiştim hala hakkın yok diyorsanız bişey diyeme m o sizin vicdanınız

Uzun zamandır okumuyordum bu derdim var topiklerini bugün şöyle bir bakayım dedim ama görüyorum ki hiçbir şey değişmemiş. Buraya konu açmak kesinlikle mantıklı değil konu sahibi, haklıyken sizi haksız çıkarmayı başarmışlar . Siz uyuyakalmıssınız serviste sizden başka biri daha olmasaydı bir kadına küfürler edip üstüne yürümeyi erkeklik olarak gören bir insan kimbilir daha neler yapardı. Sonuç belki sizin veya aileniz için çok üzücü olurdu. Affetseydiniz diyenler de ig de, face de falan bol bol fotograflarınızı paylaşıp en fazla sizi anarlardı ve unuturlardı.

Bakın hala olayın neresindesiniz hala sözlerimi yanlış aksettiriyorsunuz ben gücü olmayan ne yaprsa yapsın demedim ima da etmedim lütfen biraz dikkat edin yazdıklarınıza ben kimseyi tahrik etmedim etsem bile dayak yemeyi haketmiyorum o adam kim olursa olsun benim anneme küfredemez anlıyormusunuz bakın kendimi geçtim birçok yerde beni babasız büyüten merdiven silip okutan o kadına senin ananı sikerim dedirtmem ben yazdıklarımın bu kısımları nı okumadınız bile değilmi sadece beni çıldırtıktan sonra yazdığım üst düzey yöneticiyim yaptım gücüm vardı kısımlarına takıldınız hala da ordasınız normal şartlarda yazmayacağım herşeyi yazdım burda yani ölsem e yaşasam da dayak ta yesem bu insanlaın yanına kar kalır yapabileceğin birşey yok diyorsunuz ama var işte gücümü toparladığım da sırf bu insanlarla uğraşmak için savaşıcam ve tüm kadınlara da savaşmalarını söylüyorum

boşverin inanın artık gücüm kalmadı ne diyeceğimi bilemez hale geldim muhtemelen yalan söylediğimi düşünüyorlar benim sadece şöförü işten atırdığı kısmın doğru olduğuna inanıyorlar açık açık küfürleri yazdım kaç kere kimse umursamadı ne diyim ki başka

Yok ben başından beri o konuda üzgün değilim sadece o an donup kaldığım için kendime kızıyorum keşke kafasını gözünü patlasaydım ettiği küfürler içimde kaldı canım anneme beni büyüten kadına dedikleri aklımdan çıkmıyor 40 kilo kadıncağız benim annem ya yazıktır günahtır aklıma geldikçe ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…