bu kadar insanlar is ariyor isini adam gibi yapacaklar girsin ise atilmasiiyi olmusKeşke işten atilmasaydi. Tabiki siz haklısınz ama ramazan ayında çok kötü olmuş. Özür dileyebilirdi. Affetmek buyukluktendir
Bak o uye seni savundu hatta senin yuzunden milletle tartisti su yaptigin cok garip.
Kadesa sus sus cidden sus bak şimdi sana da sarabilir :)))Bak o uye seni savundu hatta senin yuzunden milletle tartisti su yaptigin cok garip.
ÇOK ÖZÜR DİLERİM KARIŞTIRDIM SİZİ LÜTFEN KUSURUMA BAKMAYIN BİRAZDAN ÜYELİĞİM İPTAL OLACAK BUNU SÖYLEMEDEN GİDERSEM ÇOK ÜZÜLÜRÜM ALLAH RAZI OLSUN CİDDEN İYİ DEĞİLİM KAFAM KARIŞIK OLAY BENİ ÇOK KÖTÜ YAPTI KUSURIMA BAKMAYIN LÜTFENOruçtan bebişim oruçtan hep bunlar
Bu arada konu sahibinin girdiği münakaşa beni ilgilendirmiyor ben tamamen mevzuya odaklıyım..
Cook ciddiyimciddimisin karıştırdım o zaman
UYARDIĞIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HERŞEY BİRBİRİNE KARIŞTI BENDEBak o uye seni savundu hatta senin yuzunden milletle tartisti su yaptigin cok garip.
Kafanın karışık olduğunun farkındayım bak çok samimiyim burası gram önemli değil psikologtan yardım al gündelik hayatında da agresifleşmiş olabilirsin..ben yardım aldığım zamanlardan çok memnunum tavsiye ederim.ÇOK ÖZÜR DİLERİM KARIŞTIRDIM SİZİ LÜTFEN KUSURUMA BAKMAYIN BİRAZDAN ÜYELİĞİM İPTAL OLACAK BUNU SÖYLEMEDEN GİDERSEM ÇOK ÜZÜLÜRÜM ALLAH RAZI OLSUN CİDDEN İYİ DEĞİLİM KAFAM KARIŞIK OLAY BENİ ÇOK KÖTÜ YAPTI KUSURIMA BAKMAYIN LÜTFEN
Kadesa sus sus cidden sus bak şimdi sana da sarabilir :)))[/QUOT
o kadar çok şey yazılmışki inanın bir oyana bir bu yana çırpınan deli bir kuş gibiyim şuan lütfen affedin beni
Kafanın karışık olduğunun farkındayım bak çok samimiyim burası gram önemli değil psikologtan yardım al gündelik hayatında da agresifleşmiş olabilirsin..ben yardım aldığım zamanlardan çok memnunum tavsiye ederim.
bu kadar insanlar is ariyor isini adam gibi yapacaklar girsin ise atilmasiiyi olmus
konu acmak, konu sahibi olmak evinde misafir agirlamak gibi birseydir
konunun gidisati, birazda konu sahibesinin karakterini, hayata karsi bakis acisini ve görgü anlayisini yansitir.
genelde...
keşke işten attırma saydınız. sonuçta ramazan ayı affedici olmalıydın.[/QUO
ojess , kendi konunuzu neden kendi cümlelerinizle farklı mecralara taşıyorsunuz ? Benim mevkim yetti ben de kovdurdum tarzında bir yaklaşım sergileyerek kurumunuzu da aşağılıyorsunuz aslında. Kurumların servis taşımacılığında servis şoförü kusurlu ise şikayetin kimden geldiğine değil olaya bakılır.
Servis şoförü uygunsuz davranışları nedeni ile işten çıkarılabilir bu da kurumun tercihidir.
Ben im çalıştığım kurum da malesef öyle olmuyor kimin gücü kime yeterse arkan varsa güçlüsün benim yerim de başkası olsa bu kadar kolay olmazdı sadece ama sonuçta haklısınız çünkü bir sürü şahit vardı özellikle beni dayak yemekten kurtaran personel arkadaşım kendi bizzat şikayet etmiş çünkü arkamdan hala küfür ede ede gitmiş cevap versem katil olurdum dedi arkadaşım benim de kızım var ona biri bunu yapsa öldürürüm dedi adam mahkemeye ver sonuna kadar yanındayız dediler ama eşim ve erkek kardeşimden dolayı bunu yapmadım benim erkek kardeşim zaten sinir hastası adama gidip kesin bişey yapar olayı duyarsa neden o pskopat yüzünen ailem zarar görsün diye düşündüm
Başınıza gelenlere üzüldüm tabi ki size bağırması olmamış ama işten attırılması için ısrar etmeniz hoş olmamış karşınızdaki insan hoşgörülü olamamış ama en azından siz şu mübarek günde anlayışlı olsaymışsınız kimse kimsenin ekmeğiyle oynamaya hakkı yok üzücü bir durum.
Ben sizin gibi coook yukarilara cikamadigim,lisans mezunuyum oyle coook da okumadigim icin yazilarimda yanlislar olabilir. 4 yildir da bankacilik yapmiyorum. En tepeyi de verseler aman bankacilik benden uzak dursun. Orasi ayri. Zaten aevmedigim bir meslekti.
Kiskanc olmadim hicbir zaman. Ama siz oyle hissettiyseniz birsey diyemem. Her ne kadar coook tepelerde olmasam da gayet guzel bir yasantiya sahibim. Yani kimseye imrenmiyorum.
Yazdiklarimdan bunu cikarmaniz, ya cok kolay bu mevkiye geldiginizin,ya da aslinda bu mevkiye hic gelemediginizin gostergesi aslinda. Yani hani insanlar birseyleri sonradan kolayca elde ederler de aurekli bahsederler ya... Hani bazi teyzelerin kollarindaki bilezigi gostere gostere konusmasi gibi, ya da ne bileyim marka ayakkabisinin gostermek icin pacalarini sivayan insanlar gibi gibi...
Sadece benim degil, bircok kisinin ilgisini cekti " ben okudim buna mi layigim,ben gucluyum,ben yoneticiyim" diye neredeyae her mesajda bahsetmeniz... :) cok komik...
Hayir yoneticiyim de demiyorsunuz " uuuuussttt duzeyyyy yoneticiiii" :)))
Cevrenizde hickimse sizin bu egonuzdan bahsedemedigi icin,hani coook yukarida oldugunuzdan,simdi burada baksedilmesi "kiskanclik" olarak goruldu sizin gozunuzde, cok normal karsiliyorum.. Elbette oyle karsilayacaksiniz, elbetteboyle anlayacaksiniz... Evet haklisiniz cok bahsetmisim, diyecek haliniz yok ya...
Ayrica bakin,hayatta bazi gercekler var... Hayaller uzerinden gitmeyin. Mesela erkeklerin buyuk cogunlugu,eger onlari tahrik ederseniz kaba kuvvete ya da kufure basvurur. Yani burada " hayir olamaz oyle yapmayacak boyle yapmayacak oh olmus" vs vs gibi mesajlarin pesinden giderseniz, birgun bu yasadiginiz veya yasamadiklariniz basiniza gelebilir. Sizin ya da benim ya da herhangi bir kadinin ya da erkegin... Sunu unutmayin,herkes sizin aldiginiz egitimi almamis olabilir. Adam ilkokul mezunudur -ki bunun okulla ilgisi yok bircok universite mezunu hatta coook yukarilardaki keslek guruplarindaki erkekler de kadina siddet uygulayabiliyor- sizin aldiginiz egitimi gorguyu almamistir, ya da kaba biridir ya da psikopattir,bunun sonu sozlu ya da fiziki aiddet degil olum bile olabilir... Siz karsilik verdiginizle,diklendiginizle laf saydiginizla kalirsiniz... Arkadan cok kisi savunur lanet okur ama olan ölene olur. Bkz:kadin cinayetleri...
Ayrica ulkemiz kanunlarinda "agir tahrik indirimi" diye birsey var, hic mi televizyon izlemiyorsunuz. Hic mi okumuyorsunuz. En agir suclari ialeyenlere bile daha az ceza almalari saglaniyor. Hatta bazi durumlarda ceza bile verilmiyor... Yani siz ne derseniz deyin olan size olur..
O yuzden gucunuze kudretinize guvenip insanlari tahrik etmek dogru degil... Tahri ettiniz demiyorum, etsem de buna layik miyim dediginiz icin yaziyorum bunu
Eger siz sadece kendinizi degil,tum kadinlari hata tum insanlari dusunmus olsaydiniz "benim elimde guc vardi yaptim,olmayanlara gecmis olsun" demezdiniz. Sunu soylerdiniz -en kotu- ; benim elimde guc vardi ben attirdim, elinde guc olmayan da yardim istesin, ustun de ustu var,en yetkili kim ise ona ulasmaktan ve bunu yaptirmaktan cekinmeyin,kormayin,acimayin" demeniz lazimdi... O yuzden uzgunum sadece kendini dusunen bir hanimefendisiniz bence...baskalari pek de umrunuzda degil...
Aslinda anlatilmak istenen buydu ama siz icinden isinize gelmeyen yerleri cimbizlayinca ortaya komik bir cevap cikmis...
Uzun zamandır okumuyordum bu derdim var topiklerini bugün şöyle bir bakayım dedim ama görüyorum ki hiçbir şey değişmemiş. Buraya konu açmak kesinlikle mantıklı değil konu sahibi, haklıyken sizi haksız çıkarmayı başarmışlar . Siz uyuyakalmıssınız serviste sizden başka biri daha olmasaydı bir kadına küfürler edip üstüne yürümeyi erkeklik olarak gören bir insan kimbilir daha neler yapardı. Sonuç belki sizin veya aileniz için çok üzücü olurdu. Affetseydiniz diyenler de ig de, face de falan bol bol fotograflarınızı paylaşıp en fazla sizi anarlardı ve unuturlardı.
Yok ben başından beri o konuda üzgün değilim sadece o an donup kaldığım için kendime kızıyorum keşke kafasını gözünü patlasaydım ettiği küfürler içimde kaldı canım anneme beni büyüten kadına dedikleri aklımdan çıkmıyor 40 kilo kadıncağız benim annem ya yazıktır günahtır aklıma geldikçe ağlıyorumİnsan orucu kendi için tutar, başkası için değil, madem sinrilerine hakim olup kalp kırıyorsun o halde oruç tutmayacaksın kardeşim! Hayatımda böyle saçma bahane duymadım ben. İşten kovuldu diye üzülme böyle kaba saba insanlara yağmurlu havada bir kaşık su bile verilmez kimse kusura bakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?