servis şöförü dün az kalsın beni dövüyordu ...

çok geçmiş olsun, işten çıkarılması yerinde olmuş bence belki orucun veremediği terbiyeyi bu şekilde bir ders olarak alır o ahlaksız.:KK12:

tabiki yerden göğe kadar haklısın hiç canını sıkma.konuşmak için konuşuyor bazıları.Çok merhametli bile davranmışsınız.Onun bacısına karısına aynı şeyler yapılsaydı kan dökülürdü eminim.

Bu denli şiddet eğilimli bir insanın işinden olması isabet olmuş.Bugün size vuramadı belki ama yarın başka birine daha sert çıkacaktı.Kaldıkı siz sert bir şekilde söylemiş olsanız dahi (ki sizde oruçlusunuz madem oruçlu olanlar agresif oluyor) karşılığı bu şekilde ağır bir hakaret olamz. Üzülmeyin kadınlara syagı göstermesi gerektiğini anlamış olur böylece.Biz kadınlara yapılan en ufak bir hakeret karşısında bile cezalandırılmaları taraftarıyım heleki özgecan oalyında sonra bu gibi şiddet eğilimli insanlara her şey mustahak..

NE ALAKSI VAR YANİ ÜST DÜZEY BİR ERKEK KÜFRETSE BENİ DÖVSE ÖYLE DURCAKTIM YANİ ŞÖFÖR DİYE DÖVSÜN YAZIKTIR BİŞEY YAPMIYIM MI DİYCEKTİM ONU İŞTEN ÇIKARTTIRDIM YÖNETİCİ SIFATINDA BİRİNİDE MAHKEMELERDE SÜRÜNDÜRÜRDÜM KİMSE BANA ÖZELLİKLE ANNEME KÜFÜR EDEMEZ ACIMASIZLIKSA EVET ÖYLEYİM BU DURUMDA
Neden cevap verme ihtiyacı hissediyorsun ki sen vicdan muhasebeni yaptın ve haklısın erkek fanlığına niye cevap veriyorsun..bu zihniyet zaten erkeği bu hale getiren ya..neden kendini yakıyosun kardeşim...herkes aynı duşuncek diye bir şey yok..kendinş ısrarla ifade etmeneye çalışmana çıldırıyorum kaç gundur..haklısın ve bitti..ben senin yerinde olsam uğraşmazdım adamı savunanlara güler geçerdim

keşke işten attırma saydınız. sonuçta ramazan ayı affedici olmalıydın.

AYNI ŞEYİ YAŞASAN DEMEK AFFEDERDİN KUSURA BAKMA BEN HAYATTA EN DEĞER VERDİĞİM VARLIK ANNEME EDİLEN KÜFÜRLERİ AFFEDEMEM BURAYA AÇIK VE NET YAZAMADIM TERBİYEMDEN AMA YAZIYORUM ARTIK NE OLURSA OLSUN ZATEN BIRAKIYORUM SİTEYİ .SENİN ANANIN AMINI SİKERİM OROSPU GÖTVEREN AĞZINA SIÇARIM AMINA KOYARIM SİKTİR GİT VE DAH ABİRÇOK İĞREN KÜFÜRLERİ AĞZI KÖPÜKLER SAÇARAK ÜSTÜME ATLAMAYA ÇALIŞARAK ETTİ BU ADAM BENİM BİR SÜRÜ ŞAHİDİM VAR EN UFAK BİR KÜFÜR ÇIKMADI AĞZIMDAN VE TEK SÖYLEDİĞİM BENİ NİYE İNDİRMEDİNİZ OLDU ODA GÜLEREK YANİ KIZMADIM KİMSEYE VE ŞÖFÖRE ONDAN SONRADA DONDUM KALDIM ZATEN İN ARABADAN LAN DİYE ATILINCA BEN Bİ ARA İNMİŞİM ODA GAZA BASI GİTİ O ANDA BANA AĞLAMA KRİZİ GELDİ HASTANEYE GİTMEK ZORUNDA KALDIM AMA BANA BURDA YAZILANLAR KADINLARIN NE KADAR DEĞERSİZ GÖRÜLDÜĞÜNÜ ÜSTELİK HEMCİNSLERİM TARAFINDAN BİR KEZ DAHA ANLAMAMI SAĞLADI SALDIRIYORUM BEN SALDIRGANIM EVET YAŞADIKLARIMI YAŞARSANIZ ANCAK ANLARSINIZ LAFININDA NERESİ BEDDUADIR BUNU DA ANLAMDIM YAŞAMAYIN İNŞALLAH AMA YAŞAYANA BİRAZ EMPATİ YAPIN ALLAH RIZASI İÇİN
Tabi yaşamış biri olarak size ağır gelir bu durum, sadece farklı karakterler farklı tepki veriyor burada yazılanlar bundan ibaret bu kadar kızmayın lütfen, yada anlaşılmıyormuş gibi düşünmeyin. sizin içiniz rahatsa hiçkimsenin söylediği hiçbir şeyi umursamayın, bu kadar üzülmeniz ve kızmanız beni de üzdü açıkcası. Benim tepkim farklıdır sizin ki farklıdır. Ne benim tepkimin altında bişey aransın ne sizinkinin. Affedici daha tolere edici insanlar vardır, bir de bu tür durumlara asla müsemma göstermeyen insanlar vardır. Olay bundan ibaret. Gerilmeyin bu kadar biz konuşuyoruz sadece

İkinci cümleniz ne güzel, ne isabetli, ilk cümlenizi yazarken keşke ikinci söylediğiniz aklınıza gelseydi. Neden farklı düşüneni bir şeylerle itham ediyorsunuz. Düşünce ifade özgürlüğü varsa eğer....
Sizinde dediğiniz gibi ifade ozgurluğu var bana gorede ana avrat kufreden birinin işine son verilemesini hazmedemeyen kişiler gozumde bu pozisyonda..ne ben sizi sorgularım ki güler geçerim diyorum ne de size beni sorgulatma hakkı tanırım..anlatabildim mi?

BENİM GİBİ GÜÇLÜ KADINLAR SİZİN GİBİ ZAYIFLARA FAZLA GELİR HANIMEFENDİ BENİM ÖYLE BİR BEYANIM YOK BUNLAR SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ YİNE KISKANÇLIKTAN OLAYLARI ÇOK GÜZEL SAPTIRDINIZ AKLINIZ SIRA BURDAKİ ARKADAŞLARIMI BANA DÜŞMAN EDİCEKSİNİZ YOK ÖYLE ŞEY BENİM ELİMDE İMKANIM VARDI VE YAPTIM OLAN HERKES BU HANZOLARA HADDİNİ BİLDİRSİN DİYORUM SİZİDE ZAVALLI DÜŞÜNCELERİNİZLE BAŞ BAŞA BIRAKIYORUM

ojess , kendi konunuzu neden kendi cümlelerinizle farklı mecralara taşıyorsunuz ? Benim mevkim yetti ben de kovdurdum tarzında bir yaklaşım sergileyerek kurumunuzu da aşağılıyorsunuz aslında. Kurumların servis taşımacılığında servis şoförü kusurlu ise şikayetin kimden geldiğine değil olaya bakılır.

Servis şoförü uygunsuz davranışları nedeni ile işten çıkarılabilir bu da kurumun tercihidir.

İkinci cümleniz ne güzel, ne isabetli, ilk cümlenizi yazarken keşke ikinci söylediğiniz aklınıza gelseydi. Neden farklı düşüneni bir şeylerle itham ediyorsunuz. Düşünce ifade özgürlüğü varsa eğer....
Bu arada anam babam çocuğum kardeşim ailemin bireyleri benim namusumdur...anama yapılan kufurlere bende musama gostermem...

HERKESİN DÜŞÜNCE YAPISI DAYAK YESENDE ADAMI İŞTEN ATTIRAMAZSIN BENİM YAŞADIĞIMI BEN BİLİRİM KİMSE BENİ SUÇLAYAMAZ BU KONUDA DAYAK YESEM ÖLDÜRÜLSEM BURDA METİYELER DÜZERLER AMA YEMEDİM ADAMIDA İŞTEN ATTIRDIM BUDA HEMCİNSLERİMİ KISKANÇLIKTAN ÖLDÜRDÜ :)
Herkesin düşüncesi aynı değil farkındaysanız bir çok kişi doğru olanı yaptığınızı söylüyor. %100 katılım bekliyorsanız bu olmadı sadece. Kıskançlık kısmı ne gereksiz olmuş. Çok hassassınız yazmak istediklerimi tam yazamıyroum. S
Sizinde dediğiniz gibi ifade ozgurluğu var bana gorede ana avrat kufreden birinin işine son verilemesini hazmedemeyen kişiler gozumde bu pozisyonda..ne ben sizi sorgularım ki güler geçerim diyorum ne de size beni sorgulatma hakkı tanırım..anlatabildim mi?
Hakaretvari ifadeler kullandığınızda ya da bir kılıfın içine sokmaya çalıştığınızda beni devreye girerim. Çünkü ben kimseyi yaftalamıyorum. Erkek fanı lafını kabul etmiyorum.

Herkesin düşüncesi aynı değil farkındaysanız bir çok kişi doğru olanı yaptığınızı söylüyor. %100 katılım bekliyorsanız bu olmadı sadece. Kıskançlık kısmı ne gereksiz olmuş. Çok hassassınız yazmak istediklerimi tam yazamıyroum. S

Hakaretvari ifadeler kullandığınızda ya da bir kılıfın içine sokmaya çalıştığınızda beni devreye girerim. Çünkü ben kimseyi yaftalamıyorum. Erkek fanı lafını kabul etmiyorum.
Etmeyin hanımefendiciğim ben ithamımı ortaya koyarım isteyen alır isteyen almaz siz kabul etmiyorsunuz diye ben etkilenmiyorum yani. Zira bende kullandığım kelimeyi hakaret olarak görmüyorum muhtemel bunuda siz kabul etmiyorsunuz ben yine etkilenmiyorum yani..

Etmeyin hanımefendiciğim ben ithamımı ortaya koyarım isteyen alır isteyen almaz siz kabul etmiyorsunuz diye ben etkilenmiyorum yani. Zira bende kullandığım kelimeyi hakaret olarak görmüyorum muhtemel bunuda siz kabul etmiyorsunuz ben yine etkilenmiyorum yani..
İşten atılmayabilirdi başka bir ceza olabilirdi diyenler katil ilan edildi neredeyse, ona tepkim yoksa tabi ki herkesin kendi "üslubu" .... sevgiler.

BENİM GİBİ GÜÇLÜ KADINLAR SİZİN GİBİ ZAYIFLARA FAZLA GELİR HANIMEFENDİ BENİM ÖYLE BİR BEYANIM YOK BUNLAR SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ YİNE KISKANÇLIKTAN OLAYLARI ÇOK GÜZEL SAPTIRDINIZ AKLINIZ SIRA BURDAKİ ARKADAŞLARIMI BANA DÜŞMAN EDİCEKSİNİZ YOK ÖYLE ŞEY BENİM ELİMDE İMKANIM VARDI VE YAPTIM OLAN HERKES BU HANZOLARA HADDİNİ BİLDİRSİN DİYORUM SİZİDE ZAVALLI DÜŞÜNCELERİNİZLE BAŞ BAŞA BIRAKIYORUM

Hanimefendi ben neden size dusman edeyim insanlari, siz iyi degilsiniz bence,sinirleriniz fazla yipranmis...

Elime ne gecebilir bunu yapmakla veya siz ne kaybedersiniz buradaki insanlarin dusmanligiyla... Dusunceleriniz cok enteresan.

Ayrica sozlerinize dikkat edin kimseyi asagilamaya ve hakaretvari konusmaya hakkiniz yok.

İyi olmuş bencede yok öyle küfür edip hakaret etmek oruçluyum bahanesiyle. Birileri tutmasaydi yada konu sahibisiniz yerinde ben olsaydım karşılık verirdim dayak yerdim kesin o zaman herifin işten atılması normal olurdu unutmayalım hakarette küfürde siddettir

İyi yine işten atılmış, benim eşim olsa ailesinden bir kadına böyle bir şey yapılsa ayağını bacağını kırdırtırdı herhalde.
Herkes bir haddini bilsin, affedilecek hata var affedilmeyecek hata var. Hadi kızsa yine bir nebze ama ne demek üzerine yürümek, küfretmek? Belli ki en ufak zorlukta öfkesini kontrol edemeyen bir tip. Çalışmasın böyleleri ileride daha kötü sonuçları olur. Elalemin düşünmediği ekmek parasını da biz düşünecek değiliz, veli nimetim deyip susabilirdi.

X