- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.117
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önce insan kendine bakmalı uyuyakalsam ben önce kendimi suçlarm nasıl uyudum nasıl kaçırıdm diye alakasız yerlere çekmeyin konuyu burdan şimdi siyasetede gidersiniz .
özür diletseydi yine de böyle bir ayda işten atılması yersiz olmuş gereken tepkiyi verseydi ama attırmasaymış
gülerek söylediyseniz adam küfürler hakaretler yagdırmaz.bence siz de altta kalmamışsınız olay öyle büyümüş..
adam haksız nolursa olsun bu tavrı sergilememliydi ama işten atılacak kadar olmamalıydı bence.
Oruclu gunler geldi ya, simdi Turkiye'de kavga kiyamet gider 1 ay. Herkesin surati 5 karis masallah. Tutmayin kardesim tutamiyorsaniz. Millet acliginin acisini birbirinden cikariyor. Adi "oruc tuttum" olsun da, gerisini koyverseniz de olur. Sevapmis, hadi canim.
tabi o ters günündeydi ettiği tüm küfürleri ben hakettim yani dövsede haklıydı ben haketmiştim o servis şöförü ben yöneticiyim hanımefendi onun maaşını benim bankam ödüyor bizi taşısın diye bana küfretsin beni tartaklasın diye işe alınmadı bankada sözü geçen bir insanım ve iyi kide kovdurdum hiç pişman değilim bu güç elinde olmayanlara geçmiş olsun
ne alakası var arkadaşım. hiç bir sebep adamın bu şekilde küfür etmesini normal kılmaz.Olayı bir de soforden dinlemek lazım. Servis şoförü kimseyi uyandirip evine yolcu etmek zorunda değil. Siz "gülerek" sordugunuzu ancak adamın manyagin teki olduğunu söylüyorsunuz. Belki de disardan hic böyle görünmüyordur. Elbette Kabalik, terbiyesizlik kabul edilemez ama tek taraflı mıydı hepsi acaba ve sosyal statüsü bizden düşük olan insanlara daha mı acımasız yaklaşıyoruz?