servis şöförü dün az kalsın beni dövüyordu ...

orası da doğru tabi ama bela olmasın da başınıza tadınızı kaçırmaz umarım.

Valla ben yorumları okudukça yok artık diyorum.şu mübarek günde adamı işinden etmişsiniz ile başlayan içi boş bin tane cümle okudum.

aynen cevap verincede saldırgansın diyorlar işte böyleleri yetiştiriyor bu erkekleri

Ne güzel ben hakaret edeyim onurunu kırayım ki şu an tahmin edebiliyorum ne ağza alınmicak hakaretlere maruz kalmıştır konu sahibi sorada özür diliim konu kapansın
Neyle neyi satın alıyoruz

Ya inanamıyorum benmiş çok kötü niyetliyim birkere özür dilerdi bidaha da yapmazdı yazıyo bi yorumda hangi çocuk parkındayım bilemedim

evet benim kesin ölmem gerekiyordu sonra burda ah vah lar ederek yorum yazacaklardı onu istiyorlar heralde ölmedim haddini bildirdim ben suçluyum

Inanin bunu yazacaktim ama böyle bir ifade kullanip sizi incitmek istemedim.

magdur olmaniz icin olmeniz mi lazimdi? gerci bu ulkede kadinlar ölse bile sucludur, ya tahrik etmistir, ya sesini yukseltmistir, elin adaminin servisine binmis bi de ustune uyuyakalmistir, olumu haketmistir bir sekilde...

aynen cevap verincede saldırgansın diyorlar işte böyleleri yetiştiriyor bu erkekleri
bugün bir erkek öğretmen ark.tartıstim ve cidden o haklı değildi.yılların birikimi ile bende susmadim cevap verdim gerçi iyi de oldu kaç yıldır alttan alıyordum.üstelik benim yaşadığım çok basit bir tartışmaydi hala etkisi geçmedi.senin hissettiklerini düşünemiyorum bile.

Rütbesi mesleği ne olursa olsun kimse kimseye bunu yapamaz
Valla acayip sinirleniyorum bu konularda
Yaptıysa da karşılığını alacak
Zaten bu tip çıkışlar daha çok olsa şöyle terbiyesizlerin birkaçına haddi bildirilse kimse kimseye böyle şey yapma cesareti bulamaz
Özellikle kadınlar daha çok maruz kalıo böyle durumlara ve eminimki o minibüste kimse çıkıpta ne DİYOSUn dememiştir hakkın yok otur oturduğun yerde dememiştir şöföre

başkasının ekmeğiyle oynamışsın diyenler siz şaka mısınız?
adam kadının üzerine yürümüş, pis pis küfürler etmiş?? bu kadın her gün servise bindiğinde onun suratını görmek zorunda mı?
iş ahlakı nerde? oruçlu diye bir kadına ağzına gelen küfürleri edebilcek mi yani o adam? orucun arkasına sığınmak bu kadar mı kolay?
oruç agresif yapıyosa, karşısındakine zarar verdiriyosa tutmayacak o zaman arkadaş o adam o orucu
adam bir özür dileyecek sorun çözülecek he.. ne güzel iş
o zaman şiddet gören kadınlar, tacize uğrayan kadınlar, öldürülen kadınlar, aldatılan kadınlar bir özürle affetsinler herşey normal seyrinde devam etsin
haddini bilmeyen insana haddini bildirmek lazım kimse kendini ağa paşa sanmasın
ellerinize sağlık :KK9:
daha ilkokul beşe falan giderken orucu ilk tutmaya başladığımız zaman kızım herkese oruçluyum diye söylemeyin
yanınızda lıkır lıkır soğuk sular içseler sen niye tutmuyorsun demeyin kimseye karışmayın derlerdi
eskiler böyleydi yenilere ne oldu anlamıyorum
böyle oruçluyken açken elaleme sataşanlara hatta en ufak bağıranlara senin tuttuğun oruç kabul olmaz sen tutamıyorsun tutma derlerdi şimdi oruç tutmuyorlar diye birileri birbirini boğacak
nerde kaldı ramazanın huzuru bereketi hoşgörüsü erdemi açlıktan anlaması :KK1:

konu sahibine sonuna kadar hak veriyorum
ohh adam ağzına alınmayacak küfürler edecek hatta kalkıp dövmeye yeltenecek
sonra yok oruçluydum diyecek en sonda yarım ağız bir özür diler olur biter öyle mi
hem yüze karşı özür diler arkadan eheehe geçen serviste ki kadını öyle köşeye sıkıştırdım öyle pusturdum kadın topukluya topukluya kaçtı diye anlatır

çok iyi yapılmış sinirleri kaldırmıyorsa servisçilik etmesin
konu sahibinin burda suçu ne o pis herifin yüzünü her gün görmek zorunda mı
ramazan da işsiz kalmış diyorsunuz da oda ramazan da elaleme küfür etmeseydi

Bir insan işinde kalmak istiyorsa ona göre dvranacak. Yani şimdi siz onu kovdurmasaydınız belki başkasını dövecek bu kapasitede bir insan bu işte çalışmamalı bence doğru olanı yapmışsınız.

ya bulaşmamak ne ondan mı korkuyorum yani kaldı ki dediğim şeye öyle köpürüren ben bu adamı gördüm herkes haddini bilicek attırmaya gücüm yeterdi çok kaşındı ve layığını buldu artık açıklamam bu olacak çünkü herkes aslında benim şımarıklık yapıp bunu yaptığımı düşünmek istiyor ki umrumda bile değil inanın beni uyaranlara gelince ben zaten kültürü eğitimi oldukça yüksek biriyim yönetici pozisyonunda çalışıyorum yani ben okuyum çalışayım bu noktalara geleyim ama servis şöföründen korkayım ona bişey demiyim kızıpta bana küfretmesin diye öylemi

Hanimefendi, istediginiz kadar okumus olun, bakin yine de bu olay sinirlerinizi bozabiliyormus.
Demek ki okumakla korkmak gibi duygularin arasinda bir baglanti yokmus.
Bu bir.

Ote yandan yan baktin diye oldurulenler varken "gulerek niye indirmediniz" dedim diyorsunuz.
Bu lafta hicbir sey yok.
Cok haksiz.
Ancak daha sonra adam herkesle tartisiyordu diyorsaniz kendinizi korumaliydiniz.

Yani bu adam sakalasacak bir adam degilmis.
Okumus olup sakayi kime yapilabilecegini bilmemek daha tuhaf bence.

Altini cize cize tekrarliyorum: Okumus olmaniz sizi zarardan korumaz.
Daha dikkatli olmalisiniz.

Bu kendini ezdirmek degildir.
Akilli olmaktir.
Okumuslukla hala baglantisini cozemesem de :)

Iyi olmuş. Eğer siz ses cikarmasaydiniz bir başkasına yapardı yine.Kendini özgecan canisi sandı herhalde pislik.

yorumları okudukça köpürüyorum
şiddeti korku kültürünü ne kadar içselleştirmişiz yahu :KK14:
burada kadın elalemin adamından küfür yesin biri tutmayacak olsa dayak yesin
sonra acaba sen bunu nasıl söyledin denilsin
kadının yaşadığı travmaya o kadar kişi içinde küçük düşürülmüş olmasına değil hanzonun tekinin işsiz kalmasına üzülmüş çoğu kişi
üstelik bunları yazanlar hemcinslerimiz
bu konuya böyle diyorsanız eşinden dayak yiyip burada konu açan kadınlara git darp raporu al hemen polise başvur falan demeyin
bir gün dişlerini döker eline verir ertesi gün de sana bir gül verir olur biter deyin çok daha samimi

Bence iyi olmuş,madem düzgün davransaydı karşısında bir kadın var.O oruçluysa sen de oruçlusun.
Çok iyi olmuş.Eğer sen de ona saldırsaydın derdim karşılıklı olmuş diye ama o direk çıkışmış.Terbiyesiz.

işten atılmış ohh çokta iyi olmuş insn gibi davranmazsa sonucuna katlanacak herkes yaptıgının cezasını cekecek aranzıda tartışma yaşansa işten atılmasına üzülrdüm ama adam saldırmış resmen

Çok iyi olmuş işinden atıldığı, sonuçlarına katlanmış, belki bir daha yapmaz. Bana yapılsa ben de işten attırmak için uğraşırdım ve ben de attırırdım. Hiçbir bahaneyle onun kimseye o yaptığını yapma hakkı yok. Oruçtu şuydu buydu falan hikaye. Ben özür dilese bile atılması taraftarıyım.

İşten atılmasına benim de gönlüm razı olmazdı sanırım.
%100 hatalı bu bir gerçek.
Ama ben biraz yufka yürekli miyim neyim?:KK14:

Bence en güzelini yapmışsınız ekmek Kazandığı Kapıya saygısı olmayana acımayacaksın
Oruc tutuyorum diye bir bahane gayet komik kaç yaşına gelmiş eşşek kadar adamın sığındığı bahaneye bak
Bizde Oruç tutuyoruz ama etrafımıza köpek gibi hırlamıyoruz

Dün servise bindim en arkada oturuyorum oruçluydum ve gece sahura kalkığım için uykum bölünmüştü çok uykusuzdum .Uyumuşum ama ne uyuma dalmışım baya ilk defa oldu bi uyandım başka biyerdeyim uyku sersemi etrafıma baktım ve benim ineceğim yeri çoktan geçtiğimizi farkettim .Gülerek şöfere beni niye indirmediniz dedim o andan itibaren adam resmen kudurdu küfürler hakaretler Allahım şok oldum ne diyeceğimi bilemedim en son in lan arabadan in lan diye bağırarak üstüme yürüdü şöför anında otuan bir arkadaşım adamı tutmasa resmen beni dövecekti .Sonrasında ilgili kişiyi aradım ama ağlamaktan anlatamıyorum yolda insanlar bana bakıyor nasıl hıçkıra hıçkıra göğsüm ağrıdı ağlamaktan şimdi işten atıldığını öğrendim eşim annem herkes delirdi ve ben hala şoktayım hala ağlama isteğiyle doluyum oruçludum filan demiş özür dileticeklerdi ama ben asla yüzünü tekrar görmek istemiorum benden uzak tutun dedim işten atılıcak başka yolu yok dedim ve atıldı bu mübarek ramazanda bana bunu yaptırdığı içinde ondan nefret ediyorum enerjim çok düşük kendimi çok mutsuz hissediyorum ....
nereye sıkayet ettınız

X