Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ben yorumları okudukça yok artık diyorum.şu mübarek günde adamı işinden etmişsiniz ile başlayan içi boş bin tane cümle okudum.
Belki yerine daha terbiyeli biri gelir. İşi böyleleri haketmiyor.
evet benim kesin ölmem gerekiyordu sonra burda ah vah lar ederek yorum yazacaklardı onu istiyorlar heralde ölmedim haddini bildirdim ben suçluyum
bugün bir erkek öğretmen ark.tartıstim ve cidden o haklı değildi.yılların birikimi ile bende susmadim cevap verdim gerçi iyi de oldu kaç yıldır alttan alıyordum.üstelik benim yaşadığım çok basit bir tartışmaydi hala etkisi geçmedi.senin hissettiklerini düşünemiyorum bile.aynen cevap verincede saldırgansın diyorlar işte böyleleri yetiştiriyor bu erkekleri
ellerinize sağlıkbaşkasının ekmeğiyle oynamışsın diyenler siz şaka mısınız?
adam kadının üzerine yürümüş, pis pis küfürler etmiş?? bu kadın her gün servise bindiğinde onun suratını görmek zorunda mı?
iş ahlakı nerde? oruçlu diye bir kadına ağzına gelen küfürleri edebilcek mi yani o adam? orucun arkasına sığınmak bu kadar mı kolay?
oruç agresif yapıyosa, karşısındakine zarar verdiriyosa tutmayacak o zaman arkadaş o adam o orucu
adam bir özür dileyecek sorun çözülecek he.. ne güzel iş
o zaman şiddet gören kadınlar, tacize uğrayan kadınlar, öldürülen kadınlar, aldatılan kadınlar bir özürle affetsinler herşey normal seyrinde devam etsin
haddini bilmeyen insana haddini bildirmek lazım kimse kendini ağa paşa sanmasın
ya bulaşmamak ne ondan mı korkuyorum yani kaldı ki dediğim şeye öyle köpürüren ben bu adamı gördüm herkes haddini bilicek attırmaya gücüm yeterdi çok kaşındı ve layığını buldu artık açıklamam bu olacak çünkü herkes aslında benim şımarıklık yapıp bunu yaptığımı düşünmek istiyor ki umrumda bile değil inanın beni uyaranlara gelince ben zaten kültürü eğitimi oldukça yüksek biriyim yönetici pozisyonunda çalışıyorum yani ben okuyum çalışayım bu noktalara geleyim ama servis şöföründen korkayım ona bişey demiyim kızıpta bana küfretmesin diye öylemi
Eeee burdakilerin çoğuda oruççok teşekkür ederim neden insanlar beni suçlamaya çalışıyor anlamıyorum ben nerde yanlış yaptım anlamıyorum
nereye sıkayet ettınızDün servise bindim en arkada oturuyorum oruçluydum ve gece sahura kalkığım için uykum bölünmüştü çok uykusuzdum .Uyumuşum ama ne uyuma dalmışım baya ilk defa oldu bi uyandım başka biyerdeyim uyku sersemi etrafıma baktım ve benim ineceğim yeri çoktan geçtiğimizi farkettim .Gülerek şöfere beni niye indirmediniz dedim o andan itibaren adam resmen kudurdu küfürler hakaretler Allahım şok oldum ne diyeceğimi bilemedim en son in lan arabadan in lan diye bağırarak üstüme yürüdü şöför anında otuan bir arkadaşım adamı tutmasa resmen beni dövecekti .Sonrasında ilgili kişiyi aradım ama ağlamaktan anlatamıyorum yolda insanlar bana bakıyor nasıl hıçkıra hıçkıra göğsüm ağrıdı ağlamaktan şimdi işten atıldığını öğrendim eşim annem herkes delirdi ve ben hala şoktayım hala ağlama isteğiyle doluyum oruçludum filan demiş özür dileticeklerdi ama ben asla yüzünü tekrar görmek istemiorum benden uzak tutun dedim işten atılıcak başka yolu yok dedim ve atıldı bu mübarek ramazanda bana bunu yaptırdığı içinde ondan nefret ediyorum enerjim çok düşük kendimi çok mutsuz hissediyorum ....