Birkac sayfa yorum okudum, inanamadim, kanim dondu.
Yahu kadin siddet gormus. Sozlu siddet. Biri tutmasa belki fiziksel siddet de gorecekmis. Belki katledilecekti. Daha hala "onun isten atilmasina sebep oldun" yorumlari. Saka misiniz siz ya? Tukureyim onun yapacagi ise. Biri size, sizin annenize, cocugunuza bu muameleyi yapsa acaba ne yapacaktiniz? Eyvallah, isinden olmasin mi diyecektiniz? Hadi be ordan. Sirf muhalefet olsun diye sacma sapan yorumlar. Bu kadin cinayetleri nasil isleniyor saniyorsunuz? Millet zevk olsun diye kadin katlediyor bu ulkede be. Ulan buna bir sey demeyen kadinlar bile varsa, adamlar ne yapsin? Koruyun bu canileri koruyun, ucu size degmedikce korumaya devam edin. Isinden olmusmus. Hayret bir sey ya!
Birkac ay once Ozgecan cinayetinde de dediniz mi "yazik olmus minibusculere ya, ozur dilesinler de islerine devam etsinler, girmesinler iceri" diye. Bu zihniyet bunu gerektirir cunku. Ne de olsa konudaki adamin 1 adim sonrasi belki Ozgecan olayina benzeyecekti, ama isinden olmamaliydi diyorsunuz hala. Buna canak tutan, siddeti normal, affedilesi goren kadinlar varken daha coook cinayet goruruz.
Bu adamin isten atilmasina konu sahibi degil, adamin kendi sebep olmus ayrica. Itlik yapacaksa sonucuna katlanacak. Yok oyle. Colugu cocugunu varsa da adam gibi calisacak. Yoksa yerine adam gibi calisacak adam cok. Kuralsiz kanunsuz yerde boyle vicdana kalinirsa boyle olur. Bu adamlar o yuzden istedigine saldiriyor zaten, birileri gereksiz merhamet gosterdigi icin. 1 kere kovulur, 2 kere kovulur, sonra 2 kere dusunur elaleme saldirmaya. Isinden olmasin bilmemne diye affedildikce at kosturuyorlar. Vicdan muhabbeti edene kadar biraz da mantiktan, adaletten bahsetsek keske bu sitede.