servis şöförü dün az kalsın beni dövüyordu ...

ne alakası var arkadaşım. hiç bir sebep adamın bu şekilde küfür etmesini normal kılmaz.
ayrıca suçsuz bir adamı niye işten atsınlar. o zaman demekki aynı küfürler size yapılınca biz de, aynı şekilde bu küfürleri hak ettin demekki dön kendine bak dicez size

Yapmayin :)

Bu yargisiz infaz olur. Adam burada kendini savunamiyor, tamam kufurden tiksiniyorum ben de, asla tahammulum yok ama herkes bizim gibi degil ki...

Mahkemede bile ceza verilirken agir tahrik indirimi uygulaniyor. Bazen ceza bile verilmiyor. Burada tek kisinin anlatimiyla adami astik kestik...

Belki de cok damarina basildi, kimbilir...

şu konu kapansa artık gerçekten geliyorum okuyorum daha fazla sinirleniyorum hala şoförü koruyan var , şu ayda beddua etmek istemiyorum ama yaşayışta anlayın diyorum sadece konu sahibine belki tahrik etmiştir diyenler var üstelik yuh diyorum özgecan örneğini vermekten nefret ediyorum ama vericem maalesef onu öldüren şerefsizin ifadesini okumadınız galiba, çok istedim beni itti boynumu çizdi canımı acıttı bende öldürdüm , aynen bu şekilde , konu sahibi tahrik etse bile şoför ün hakaret etmeye dövmeye öldürmeye hakkı var mı yani , pes diyorum sadece pes , burada bu kadar kolay konuşuyorsunuz ama ilerde dua edin sizin ya da bir yakınınızın başına gelmesin bu olanlar.

"Ben yöneticiyim, o bir şöför" diyen bir konu sahibi var. Bu söylemleri olan konu sahibinin "gülümseyerek" beni neden indirmediniz diyeceği ihtimalini nedense pek veremiyorum.... Belkide farkına varmadan yöneticiliğiyle ezip duruyordu, adamda ona karşı bir kızgınlık birikti, sonunda patladı. (Belkide diyorum; şu an sadece fikir yürütüyorum belkide öyle değildir.) Yoksa böyle "psikopat" bir adam çoktan kendini beli ederdi diye düşünüyorum. Konu sahibi kendini çok mutsuz hissediyormuş ya, belki "işten atılıcak başka yolu yok" dediği için içsel bir huzursuzluk yaşıyordur. En iyi yargıç vicdandır arkadaşlar, herkese esip gürleriz ama o içsel mutsuzluk bize doğu olanı sessizce haykırır durur. Bana hala sanki başka bir ceza yolu bulunabilirdi gibi geliyor. Adamı tabi ki kimse tastiklemiyor. Benim düşüncem bu sadece, yanılıyor olma ihtimalim tabi ki çok kuvvetli

Son düzenleme:
Hayretler içinde yorumları okudum. Herkes madem sevgi pıtırcığı bu sitede eşim bana küfür etti,annemi evden kovdu, kayınvalidem altınları vermiyor vb gibi konularda kimbilir ne yaptında ne dedin de adam sana bunları yaptı diyeceğim.

"Ben yöneticiyim, o bir şöför" diyen bir konu sahibi var. Bu söylemleri olan konu sahibinin "gülümseyerek" beni neden indirmediniz diyeceği ihtimalini nedense pek veremiyorum.... Belkide farkına varmadan yöneticiliğiyle ezip duruyordu, adamda ona karşı bir kızgınlık birikti, sonunda patladı. (Belkide diyorum; şu an sadece fikir yürütüyorum belkide öyle değildir.) Yoksa böyle "psikopat" bir adam çoktan kendini beli ederdi diye düşünüyorum. Konu sahibi kendini çok mutsuz hissediyormuş ya, belki "işten atılıcak başka yolu yok" dediği için içsel bir huzursuzluk yaşıyordur. En iyi yargıç vicdandır arkadaşlar, herkese esip gürleriz ama o içsel mutsuzluk bize doğu olanı sessizce haykırır durur. Bana hala sanki başka bir ceza yolu bulunabilirdi gibi geliyor. Adamı tabi ki kimse tastiklemiyor. Benim düşüncem bu sadece, yanılıyor olma ihtimalim tabi ki çok kuvvetli

İste budur. Tam olarak anlatmak istedigim bu...

şu konu kapansa artık gerçekten geliyorum okuyorum daha fazla sinirleniyorum hala şoförü koruyan var , şu ayda beddua etmek istemiyorum ama yaşayışta anlayın diyorum sadece konu sahibine belki tahrik etmiştir diyenler var üstelik yuh diyorum özgecan örneğini vermekten nefret ediyorum ama vericem maalesef onu öldüren şerefsizin ifadesini okumadınız galiba, çok istedim beni itti boynumu çizdi canımı acıttı bende öldürdüm , aynen bu şekilde , konu sahibi tahrik etse bile şoför ün hakaret etmeye dövmeye öldürmeye hakkı var mı yani , pes diyorum sadece pes , burada bu kadar kolay konuşuyorsunuz ama ilerde dua edin sizin ya da bir yakınınızın başına gelmesin bu olanlar.
Gelsin arkadaşım ya valla büyük konuşan herkesin başına gelsin de attıtmışsın diyenler belki bi gün bilinçlenirler bir müsibet bin nasihattan iyidir

Birkac sayfa yorum okudum, inanamadim, kanim dondu.

Yahu kadin siddet gormus. Sozlu siddet. Biri tutmasa belki fiziksel siddet de gorecekmis. Belki katledilecekti. Daha hala "onun isten atilmasina sebep oldun" yorumlari. Saka misiniz siz ya? Tukureyim onun yapacagi ise. Biri size, sizin annenize, cocugunuza bu muameleyi yapsa acaba ne yapacaktiniz? Eyvallah, isinden olmasin mi diyecektiniz? Hadi be ordan. Sirf muhalefet olsun diye sacma sapan yorumlar. Bu kadin cinayetleri nasil isleniyor saniyorsunuz? Millet zevk olsun diye kadin katlediyor bu ulkede be. Ulan buna bir sey demeyen kadinlar bile varsa, adamlar ne yapsin? Koruyun bu canileri koruyun, ucu size degmedikce korumaya devam edin. Isinden olmusmus. Hayret bir sey ya!
Birkac ay once Ozgecan cinayetinde de dediniz mi "yazik olmus minibusculere ya, ozur dilesinler de islerine devam etsinler, girmesinler iceri" diye. Bu zihniyet bunu gerektirir cunku. Ne de olsa konudaki adamin 1 adim sonrasi belki Ozgecan olayina benzeyecekti, ama isinden olmamaliydi diyorsunuz hala. Buna canak tutan, siddeti normal, affedilesi goren kadinlar varken daha coook cinayet goruruz.
Bu adamin isten atilmasina konu sahibi degil, adamin kendi sebep olmus ayrica. Itlik yapacaksa sonucuna katlanacak. Yok oyle. Colugu cocugunu varsa da adam gibi calisacak. Yoksa yerine adam gibi calisacak adam cok. Kuralsiz kanunsuz yerde boyle vicdana kalinirsa boyle olur. Bu adamlar o yuzden istedigine saldiriyor zaten, birileri gereksiz merhamet gosterdigi icin. 1 kere kovulur, 2 kere kovulur, sonra 2 kere dusunur elaleme saldirmaya. Isinden olmasin bilmemne diye affedildikce at kosturuyorlar. Vicdan muhabbeti edene kadar biraz da mantiktan, adaletten bahsetsek keske bu sitede.
Ya hu öldürülen kadın sevgilisi ile birlikteyken ve hele de gece öldürülmüşse ne işi vardı onun orada diyen zihniyetlere neyi anlatacaksın. Anlamazlar...

Hanimefendi bu konuyla ozgecan in hicbir alakasi yok.

ozgecan olayinda adamin amaci belli zaten. Kotu niyetli ve kizdan yararlanmak. Yani burada sapiklik var.

Ben hic dusunmuyorum, bana bir yolcum gulerek " beni unuttunuz" diyecek, adam hemen ana avrat kufur edecek. Yani boyle bir portre cizemiyorum. En kotu ihtimal, adam seni mi takip edicem adam gibi inecegin yere dikkat et,yola bakiyorum nereden bileyim senin arkada uyudugunu der. Bagirir. En psikopat adam bile bunu guleryuzle yaklasan bir kadina yapmaz. En kotubdedigim gibi bagirir falan inecegin yere dikkat et der.

Yani kufur olmasi -hem de oyle boyle bir kufur degil- icin ya bunun oncesi var, ya da agir tahrik var -bence-

Hem biz, bize anlatilan kadarini biliyoruz. Bu adil degil.

Hanimefendi bu konuyla ozgecan in hicbir alakasi yok.

ozgecan olayinda adamin amaci belli zaten. Kotu niyetli ve kizdan yararlanmak. Yani burada sapiklik var.

Ben hic dusunmuyorum, bana bir yolcum gulerek " beni unuttunuz" diyecek, adam hemen ana avrat kufur edecek. Yani boyle bir portre cizemiyorum. En kotu ihtimal, adam seni mi takip edicem adam gibi inecegin yere dikkat et,yola bakiyorum nereden bileyim senin arkada uyudugunu der. Bagirir. En psikopat adam bile bunu guleryuzle yaklasan bir kadina yapmaz. En kotubdedigim gibi bagirir falan inecegin yere dikkat et der.

Yani kufur olmasi -hem de oyle boyle bir kufur degil- icin ya bunun oncesi var, ya da agir tahrik var -bence-

Hem biz, bize anlatilan kadarini biliyoruz. Bu adil degil.
Ben diyeceğimi dedim sizin fikir belli zaten çok konuşmaya gerek yok, dediğim gibi kadın kadının sözüne itibar etmiyorken bu ülkede 15 yaşındaki çocuga tecavüze, çocugun rızası vardı diyen hakimlerde çıkıcaktır elbet , hiç ne alakası var demeyin taciz ve tecavüz, hakeret vs. yaşayan kadınların susması sizin yüzünden , anlatsalar kim ınanıcak işte böyle yargılıycaklar sen neler yaptın tahrik ettin diyecekler , kadın suçlu çıkıcak, yazık ki çok yazık ...

Sizin yaptıgınız çok mu doğru yani şimdi?!:KK12: Nefsinize ve gururunuza hoş gelmediği için belki suçlu olan bir adamı işden attırarak mübarek ramazan ayında önümüzdeki ramazan bayramına o adamla birlikte hiç günahı olmayan eşini ve çocuklarını işsiz olarak parasız bıraktınız:KK62:
Oruç tutan insanların boş boş aç kalmakla Allahın razısını kazanmıyorsunuz nefsinize de oruç tuturmadıkca Rabbimin siz aç kalmanıza ihtiyacı yoktur

vallahi üzerine yorum yazacak bir şey kalmamış
yaşasınlar canım ne olacak hatta tartaklana tartaklana dolmuştan falan indirilirler ne olacak canım sonra adam bir özür diler hanımlarımızda affeder adamda işine devam eder olay tatlıya bağlanır falan

Hayır yani bir de sizde ne söylediniz demeler yok mu. Hı konu sahibi servis soförünün anasından girip bacısından çıkmıştır eşit muameleyi görmüştür.
Ya hu keza konu sahibi sert bir dille ve sinirli bir tavırla beni neden indirmediniz demiş olsa bile bu muameleyi mi hak ediyor. O kadar kişi içinde küfür hakaret hatta şiddete maruz kalmayı hak etmiş mi oluyor? İşini yapmayı bilmeyen böyle işten kovulur ne yaparsa yapsın karşı taraftan saflık bekleyenlere ders olsun.

vallahi üzerine yorum yazacak bir şey kalmamış
yaşasınlar canım ne olacak hatta tartaklana tartaklana dolmuştan falan indirilirler ne olacak canım sonra adam bir özür diler hanımlarımızda affeder adamda işine devam eder olay tatlıya bağlanır falan
dimi ya bence de yaşasınlar konu sahibi gibi katıla katıla aglasınlar krize girsinler de nasılmış görürler , hayır anlamıyorum yani konu sahibinin bır kaç yazısını okusalar , kadın şahitlerim var diyor, savcılığa vericem diyor , eşimi zor tuttum olay daha vahim durum alacaktı diyor daha ne desin yahu, inanmıyorlar hala burada bile sorguluyorlar hakim gibi mübarek ne diyim Allah başa vermeden bazıları akıllanmaz canım.

Bu arada ben olsam dava açardım kimsenin orucu ailesi beni enterese etmez. Günde onlarca sinir harbine maruz kalıyorum ben de söveyim küfür edip kovayım kurtulayım oh ne ala. Bana höt diyene dalayım ben ya boşa içime atıyorum.

olay senın anlattıgın gibi dogru düzgün soyledıysen adam hak etmıs maalesef.
orucluysa oruclu bıze tutuyor sankı orucu..

Anlatılanın ne fazlası olabilir? Bu kadıb ana avrat sövüp sopayla mı saldırmş olacak o hırboya.

:)

İyi de, surekli " ben okudum,ben cok gucluyum ki attirdim, ben ust duzey yoneticiyim" diye surekli her mesajinda belirten, hatta " valla benim elimde bu guc vardi, olmayanlara gecmis olsun" diyecek kadar bence -bencil- olan bir hanimefendinin,cok da masum oldugunu dusunemiyorum.

Ne yani elinde gucu olmayan hakareti kufuru yesin sussun mu, ya da bu bir erkege yapilan sozlu siddet olsaydi daha mi az tepki verilecekti?

Bu da olaya baska bir yerden bakisim. Dusuncenize saygi duysam da katilmiyorum. Aslinda bu kadar ben oyleyim ben boyleyim,gucliydum de yaptirdim,yaptiramayana da gecmis olsun diyen birinin cok da ezilen kadin haklarinin yilmaz savunuculugunu yapacagina da inanmiyorum...

X