Hanımefendi bu olaydan aldığınız benim yöneticiliğimi yala olduğumu malesef ki doğru bunu yazım tarzından anlamanız da ayrı ilginç ama burda güçlü kadınlaın ne kadar kıskanıldığınında farkın dayım tıpkı sizin bunu hazmedememenizden belli olduğu gibi diğer taraf yani adam beni ne olursa olsun dövebilirdi size göre ayrıca bana söeldiğiniz gibi sizde bankacı değilmişsiniz çünkü sizin de yazınız baya kötü :) kırmızı işaretli yer kıskançlığınızı baya bir açıklıyor zaten yazık diyorum size .Karşı tarafın hiç bir suçu yok siz böyle düşünmeye devam edin ben dayak yeseydim ya da öldürülseydim hiç bi sorun yoktu karşı tarafı kışkırtmak nasıl bir cümledir hanımefendi ne yapmış olursam olayım dayakmıdır bunun çözümü bir erkek tanımadığım bir erkek ters bir lafımda bana ne isterse yapar öylemi size göre doğru olan bu yani siz bu zihniyetle sırf hemcinsinizi kıskandığınız için bir pskopata hak vermeye devam edin çünkü sizin vicdanınız budur ancak ...
Her mesajinizda " ben yoneticiyim,ven gucluyum,ben okudum" diyerek, bu davranisi,okumayan ve yonetici olmayan herkese layik bir davranis gibi anlatmis oluyorsunuz. Bu cok cirkin bir davranis ve okumus veya okumamis hicbir insan bunu hak etmez. AYRICA BEN ASLA ÖYLE BİRŞEY DEMEDİM DÜŞÜNMEDİM DE BENİM DÜŞÜNCEMMİŞ GİBİ YAZMAYIN BURAYA BUNLARI HİÇKİMSE HAKETMEZ AMA BAZI İNSANLAIN GÜCÜ YETMEDİĞİNDEN SESLERİNİ ÇIKARTAMAZLAR BENİM BUNA GÜCÜM VARDI VE ADAMI İŞTEN ÇIKARTTIRDIM LÜTFEN BAYAN ARKADAŞLARIM BU BAYANIN KENDİ DÜŞÜNCELERİDİR DİKKATE ALMAYIN ...
Ben sizin gibi coook yukarilara cikamadigim,lisans mezunuyum oyle coook da okumadigim icin yazilarimda yanlislar olabilir. 4 yildir da bankacilik yapmiyorum. En tepeyi de verseler aman bankacilik benden uzak dursun. Orasi ayri. Zaten aevmedigim bir meslekti.
Kiskanc olmadim hicbir zaman. Ama siz oyle hissettiyseniz birsey diyemem. Her ne kadar coook tepelerde olmasam da gayet guzel bir yasantiya sahibim. Yani kimseye imrenmiyorum.
Yazdiklarimdan bunu cikarmaniz, ya cok kolay bu mevkiye geldiginizin,ya da aslinda bu mevkiye hic gelemediginizin gostergesi aslinda. Yani hani insanlar birseyleri sonradan kolayca elde ederler de aurekli bahsederler ya... Hani bazi teyzelerin kollarindaki bilezigi gostere gostere konusmasi gibi, ya da ne bileyim marka ayakkabisinin gostermek icin pacalarini sivayan insanlar gibi gibi...
Sadece benim degil, bircok kisinin ilgisini cekti " ben okudim buna mi layigim,ben gucluyum,ben yoneticiyim" diye neredeyae her mesajda bahsetmeniz... :) cok komik...
Hayir yoneticiyim de demiyorsunuz " uuuuussttt duzeyyyy yoneticiiii" :)))
Cevrenizde hickimse sizin bu egonuzdan bahsedemedigi icin,hani coook yukarida oldugunuzdan,simdi burada baksedilmesi "kiskanclik" olarak goruldu sizin gozunuzde, cok normal karsiliyorum.. Elbette oyle karsilayacaksiniz, elbetteboyle anlayacaksiniz... Evet haklisiniz cok bahsetmisim, diyecek haliniz yok ya...
Ayrica bakin,hayatta bazi gercekler var... Hayaller uzerinden gitmeyin. Mesela erkeklerin buyuk cogunlugu,eger onlari tahrik ederseniz kaba kuvvete ya da kufure basvurur. Yani burada " hayir olamaz oyle yapmayacak boyle yapmayacak oh olmus" vs vs gibi mesajlarin pesinden giderseniz, birgun bu yasadiginiz veya yasamadiklariniz basiniza gelebilir. Sizin ya da benim ya da herhangi bir kadinin ya da erkegin... Sunu unutmayin,herkes sizin aldiginiz egitimi almamis olabilir. Adam ilkokul mezunudur -ki bunun okulla ilgisi yok bircok universite mezunu hatta coook yukarilardaki keslek guruplarindaki erkekler de kadina siddet uygulayabiliyor- sizin aldiginiz egitimi gorguyu almamistir, ya da kaba biridir ya da psikopattir,bunun sonu sozlu ya da fiziki aiddet degil olum bile olabilir... Siz karsilik verdiginizle,diklendiginizle laf saydiginizla kalirsiniz... Arkadan cok kisi savunur lanet okur ama olan ölene olur. Bkz:kadin cinayetleri...
Ayrica ulkemiz kanunlarinda "agir tahrik indirimi" diye birsey var, hic mi televizyon izlemiyorsunuz. Hic mi okumuyorsunuz. En agir suclari ialeyenlere bile daha az ceza almalari saglaniyor. Hatta bazi durumlarda ceza bile verilmiyor... Yani siz ne derseniz deyin olan size olur..
O yuzden gucunuze kudretinize guvenip insanlari tahrik etmek dogru degil... Tahri ettiniz demiyorum, etsem de buna layik miyim dediginiz icin yaziyorum bunu
Eger siz sadece kendinizi degil,tum kadinlari hata tum insanlari dusunmus olsaydiniz "benim elimde guc vardi yaptim,olmayanlara gecmis olsun" demezdiniz. Sunu soylerdiniz -en kotu- ; benim elimde guc vardi ben attirdim, elinde guc olmayan da yardim istesin, ustun de ustu var,en yetkili kim ise ona ulasmaktan ve bunu yaptirmaktan cekinmeyin,kormayin,acimayin" demeniz lazimdi... O yuzden uzgunum sadece kendini dusunen bir hanimefendisiniz bence...baskalari pek de umrunuzda degil...
Aslinda anlatilmak istenen buydu ama siz icinden isinize gelmeyen yerleri cimbizlayinca ortaya komik bir cevap cikmis...