Ya ben de vampirli dizileri cok severim madem itiraf ediyoruzBen dun askli konumu actiktan sonra ask101 dizisini bitirdim. Bana inanilmaz derecede Lise ve universite yillarimi hatirlatti ve oturup 'neden Ben eskisi gibi asik olamiyorum" diye agladim. Evet. Tuba unsalin oynadigi salak bi diziyi izledim ve hungur hungur agladim.
Diziyi bana alman bi arkadasim onermisti mesaj atmis "en buyuk kk Ben ordaki sinani (dizide 17 yasinda gercekte 93lu) cok begendim sence bu subyancilik mi" diye sormus. Ceza hukuku doktoru baska bir arkadasim da sinan'a hasta olmus ve "acaba bu normal mi diye oyuncunun instagramina girmis ve 93lu oldugunu Google'dan ogrenince rahatlamis.
Ben de wattpad okuyorum. Kotu cocuklarin kizlara kotu davranarak cinsel cekim yaratmalarindan cok hoslaniyorum.
Hepimiz ergeniz bence. Bende bir 13 going on 30 durumu var o kesin.
bir arkadas grubuna girmisti yeni. bir kisi aralarindan bir anda durun kimse hareket etmesin deyip yerlerde bir sey aramisti. herkes anlayip gulmustu. serra anlamamaisti. sonra bulmustu. digerleri aciklamisti lens olayini. serra o yaz sonunda bronzlasiyordu, gozlugu atiyordu, genc kiz havasina girmisti annesinin yanina geri donuyordu. bahcelerinde bir kiraz agaci vardi alttan isiklandirmislardi..Aaa eveet bir kız vardı Sırma hiç sevmiyordu, çünkü kız da Cüneyt'e sulanıyordu. Ondan görmüştü.
Ya ne çok seviyoruz dramı, ekşını. Ruh hastası ve güçlü herifleri dize getirip, minnoş bir ev kedisine çevirme hikayelerinin toplum tarafından bu kadar tutulması incelenmeli bence. Hadi sen ben bazı şeylerin bilincindeyiz, ya dalga geçiyoruz ya da kaptırmadan okuyoruz bazı şeyleri. Ama genç Kızlar basbayağı böyle şeyler yaşamayı hayal ediyorlar demek ki.Ben mafyalıları okuyup kafa buluyorum. Psikopat mafyadan hamile kaldım temalı. Gerçi hep kurgu aynı ama güzel kafa buluyorum. Bazı hikayeleri arkadaşlarımla aynı anda okuyup WhatsApp üzerinden dalga geçiyoruz.
Maalesef öyle, çünkü onlar yazıyor bunlarıYa ne çok seviyoruz dramı, ekşını. Ruh hastası ve güçlü herifleri dize getirip, minnoş bir ev kedisine çevirme hikayelerinin toplum tarafından bu kadar tutulması incelenmeli bence. Hadi sen ben bazı şeylerin bilincindeyiz, ya dalga geçiyoruz ya da kaptırmadan okuyoruz bazı şeyleri. Ama genç Kızlar basbayağı böyle şeyler yaşamayı hayal ediyorlar demek ki.
Ooo alttan ışıklandırmalı kiraz ağacını da hatırlıyoruzbir arkadas grubuna girmisti yeni. bir kisi aralarindan bir anda durun kimse hareket etmesin deyip yerlerde bir sey aramisti. herkes anlayip gulmustu. serra anlamamaisti. sonra bulmustu. digerleri aciklamisti lens olayini. serra o yaz sonunda bronzlasiyordu, gozlugu atiyordu, genc kiz havasina girmisti annesinin yanina geri donuyordu. bahcelerinde bir kiraz agaci vardi alttan isiklandirmislardi..
Aman sadece genç kızlar mı, şu an ülke kadınlarının bir kısmı wattpadden haberi yokken ordan kitabı çıkan bir diziyi ayılıp bayılarak izliyor. Dizide herkes her saniye bağırıyor, birileri sürekli birilerine Tokat atıyor falan. Arada denk geliyorum vallahi inme iniyor bir taraflarıma ruhum çekiliyor kanalı değiştirene kadarMaalesef öyle, çünkü onlar yazıyor bunları
Ayy gerçekten ya. Dram seviyoruz ve ölçüyü kaçırıyoruz. İyi dram izlemeyi ben de seviyorum ama dediğin gibi herkesin birbirine şiddet uyguladığı, kadınların köşede ağladığı bir şeyi de bu dramdır diye destekleyemiyorum. Çünkü hep aynı mantık ağa dizileri yapıyorlar.Aman sadece genç kızlar mı, şu an ülke kadınlarının bir kısmı wattpadden haberi yokken ordan kitabı çıkan bir diziyi ayılıp bayılarak izliyor. Dizide herkes her saniye bağırıyor, birileri sürekli birilerine Tokat atıyor falan. Arada denk geliyorum vallahi inme iniyor bir taraflarıma ruhum çekiliyor kanalı değiştirene kadar
Aman yok yaa böyle saçma sapan şeyleri herkes yapıyor. İyi geliyor bence. Ben bir hafta kadar önce Gelin Evi İzledim. Büyük bir merak ve keyifle kadınların kavgalarını izledim. Entrika kotamı doldurdum.
Aaa ben onu hiç görmedim ya YouTube'da var mı oMu-kem-melll
Biz kardesimle bir ara sosyetik ev kadinlari diye igrenc bir program izledik.
İsmini hatırlayamadığım sarı ambalajlı vitamin reklamı peki? Üstelik gagda benzerleriyle o kadar dalga geçerken.Aaah ah Gülse Birsel'i Duru Granül Matik reklamında oynatan hayat bize neler yaptırmaz
Ama o bu tür programların dibi yani. Ondan daha iyisi gelmedi o alandaMu-kem-melll
Biz kardesimle bir ara sosyetik ev kadinlari diye igrenc bir program izledik.
Aa evet ya Pharmaton muydu neydiİsmini hatırlayamadığım sarı ambalajlı vitamin reklamı peki? Üstelik gagda benzerleriyle o kadar dalga geçerken.
Allah Allaaah ben böyle bir şeyi nasıl kaçırmışım yaAma o bu tür programların dibi yani. Ondan daha iyisi gelmedi o alanda
Pharmaton arda Türkmen’in oynadığıydı sanki. Supradyn olabilir.Aa evet ya Pharmaton muydu neydi
Doğru Pharmaton'da Arda oynuyordu. Hiç kullanmadım ya ikisini de merak ediyorumPharmaton arda Türkmen’in oynadığıydı sanki. Supradyn olabilir.
Tam bir rezaletti o program. Ben izlemedim hepsini fragmanlarından falan denk geliyordum. Zengin kadınların sürekli alenen birbirlerini aşağıladığı bir programdı. Böyle bir kepazelik olamazAllah Allaaah ben böyle bir şeyi nasıl kaçırmışım ya
Aaa ben onu hiç görmedim ya YouTube'da var mı o