Ben hatırladım. Hepiniz ampule sıkılan parfümleri, kır çiçeklerini ve tayyörleri hatırlayacaksınızBeni niye etiketledin vicdansizCocukluk genclik travmami yeniden yasamak istemiyorum gelmez olaydim etiketi gorunce tikladim
O bir doktorla evlendi. Sonra doktora Dubai'de iş çıktı. Daha doğrusu henüz bunlar nişanlılarken Dubai'den iş teklifi aldı. Apar topar nikahı kıyıp gittiler. Sırma bozuk attı tabi bir süre ama. Sonra Sırma'nın iki kızı oldu. Adları da Sude Mey ve Ava.Ya benim favorim Sırma daydı o evlendi mi naptı gayrimesru cocugu bile olmuş olabilir
Sırma dan 3 gün 3 gece düğün beklerdim benO bir doktorla evlendi. Sonra doktora Dubai'de iş çıktı. Daha doğrusu henüz bunlar nişanlılarken Dubai'den iş teklifi aldı. Apar topar nikahı kıyıp gittiler. Sırma bozuk attı tabi bir süre ama. Sonra Sırma'nın iki kızı oldu. Adları da Sude Mey ve Ava.
İşte acele oldu mecbur. Ama Sırma tabi ki durmadı. Yazın Türkiye'ye geldiler, düğün yaptılar. Sırma da giydi gelinliğini.Sırma dan 3 gün 3 gece düğün beklerdim ben
Yok yok doğrusunÜfff tüylerine tüy sarartıcı sürmeyen de ne bileyim yani(Umarım Serra’nın tüy sarartma hikayesini uydurmamışımdır.)
Güzeldi. Bir de çok dışa dönük, biraz ukala, süslü ve eğlenceli bir tiptiBen sadece bir kitabını okudum kız çok iyi bilmiyorum kiAma sırmayı hatırladım bak o güzeldi sanki popüler miydi neydi ?
AnlatırızBen sadece bir kitabını okudum kız çok iyi bilmiyorum kiAma sırmayı hatırladım bak o güzeldi sanki popüler miydi neydi ?
Uff işte bunu ayakta alkışlarım. Seriyi benden bile detaylı okumuş birisiSirmanin Kas'taki Mavi Bar'da motorcuyla takilmasi motorcunun sirmayi porselen bir bebekmiscesine tutmasi.
Serra'nin cesmede killarini eczaneden aldigi nenem zamanindan kalma bir sarartici ile sarartmasi urune alerjik reaksiyon vermesi sonra sirmanin Tuy dokucu kremiyle kollarini bacaklarini alip "kayyymak" gibi yapmasi.
Ahahaha bunlar ciddi mi ya vay be böyle kitap yazmışSirmanin Kas'taki Mavi Bar'da motorcuyla takilmasi motorcunun sirmayi porselen bir bebekmiscesine tutmasi.
Serra'nin cesmede killarini eczaneden aldigi nenem zamanindan kalma bir sarartici ile sarartmasi urune alerjik reaksiyon vermesi sonra sirmanin Tuy dokucu kremiyle kollarini bacaklarini alip "kayyymak" gibi yapmasi.
Ya benim favorim Sırma daydı o evlendi mi naptı gayrimesru cocugu bile olmuş olabilir
Robert Kolej'inde okuyanlar tüylerini daima sarartıyor. O tüy sarartıcı ürün kayıt yaptırırken veriliyor her öğrenciyeAhahaha bunlar ciddi mi ya vay be böyle kitap yazmışbunları bilmiyorum mesela ben . Ama dediğim gibi herhalde kendi robert koleji zamanının görgü ve zenginliği ile yazdı zaar