- 28 Aralık 2018
- 797
- 3.374
Yazarken aynı şeyi düşündüm. Belki de onlar da Oktay gibi minik, romantik, asi serserilerdi ama haklarını yedik.Bisey dicem bu sekilde yorum yaptigimiz kadinlarin kocalari nisanlilari da oktay kadar cekici ve romantik ve asik olunasiysa ben cidden geri aliyorum tum yorumlarimi uzaktan atip tutmusuz bilemedik.
Serhat ona siddet uygukayan sevgilisi degil miydi ??
Ama şimdi bizim de suçumuz yok ki, hanzo hanzo herifler anlatıyorlar bize deYazarken aynı şeyi düşündüm. Belki de onlar da Oktay gibi minik, romantik, asi serserilerdi ama haklarını yedik.
Serhat ı hatırladım şimdi. Yalniz o kadar kinlenmissin ki herif diye bahsediyorsun Ferhat tanYok o ferit diye bi herif. Onu cok once sutladi. Serhat lise tayfasindan hatta kendi de zorluklar icinde okumus aileden biraz sorunlu babasi sanirim kotu davranan ama caliskan bi arkadas. Bunlarin arkadas grubunda.
Abla ben koylüyüm ne anlarım kombinezondan tayyörden, daha kafamda kitap koyup düz yürüyecem benAma tayyörünüzü giyip inci kolyenizi takmayı, manikürünüzü yapmayı, saçlarınıza ve kombinezonunuza parfüm sıkmayı unutmayın.
Serhat ı hatırladım şimdi. Yalniz o kadar kinlenmissin ki herif diye bahsediyorsun Ferhat tan
Ben dönyanın en gözel garısıyamAbla ben koylüyüm ne anlarım kombinezondan tayyörden, daha kafamda kitap koyup düz yürüyecem ben
Aaa olmaz hemen ilk maaşınla kaliteli tayyör ve takı alıyorsun. Sık her yerine de parfümü.Abla ben koylüyüm ne anlarım kombinezondan tayyörden, daha kafamda kitap koyup düz yürüyecem ben
Yani hiç. Amaaan Oktay da sorumsuzun tekiydi gerçekten amaAma şimdi bizim de suçumuz yok ki, hanzo hanzo herifler anlatıyorlar bize de
Sıla gibi akıllı kız da nasıl o kadar tahammül etti ya hanzo Ferit'e. Aşkın gözü kör diye boşa demiyorlar demek kiKizin annesi oluyordu hanzo hala hanzoluk derdindeydi nasil kinlenmem.
Piraye falan mı bir ara herkes okuyordu?Yani hiç. Amaaan Oktay da sorumsuzun tekiydi gerçekten amaBir de bu kadar travmatik bir Canan Tan gerçeği var evlerden ırak. Onu okudunuz mu?
Yani hiç. Amaaan Oktay da sorumsuzun tekiydi gerçekten amaBir de bu kadar travmatik bir Canan Tan gerçeği var evlerden ırak. Onu okudunuz mu?
Ya bi de yanlış mı hatırlıyorum ipek tiyzenin (koylüyüm demiştim) her gün duş almamız gerektiğini evlerine gelen çinli bir misafirin temizliğini örnek göstererek bize öğütlemesi mevzusu var mıydıAaa olmaz hemen ilk maaşınla kaliteli tayyör ve takı alıyorsun. Sık her yerine de parfümü.
Ay aman onu hiç konuşmayalım lisedeyken okuduydum da içim dışıma çıktıydı ağlamaktan, safi katıksız dram. O kitabın filmi yapılsa cansu dere sıla rolüyle oynamalıydıPiraye falan mı bir ara herkes okuyordu?
Ben hep biliyordum nasıl bir manyak olduğumu birilerinin bir gün takdir edeceğini, çok duygulandımKızlar şimdi ilk birkaç sayfayı okudum da az ruh hastası değilsiniz ha, işte bana böyle kafalarla gelin helal sizehele tüy sarartma hikayesini hatırlamanıza saygı duydum ben o kadar ayrıntılı hatırlamıyorum, bir iki e-kitabı vardı pcde hemen bakıp gelecem :)))
Piraye, Eroinle Dans, Yüreğim Seni çok sevdi. Daha var mı bilmiyorum. Hepsi de toplumsal mesaj verme smacıyla yazılmış bir acayip kitaplardı. Zaten ana karakterin isimleri değişiyor ama aslında hepsi aynı kişi gibiPiraye falan mı bir ara herkes okuyordu?
Ben eroinle dans ve yuregim seni cok sevdi'yi okudum 10 sene once.
Ilkinde yazarimiz kizlarin catir catir hap atmasina, damardan eroin vurmasina 10 sayfa yer veriyorsa, kahramanlarin izmir'de yedikleri yemeklerin betimlemelerine 110 sayfa ayirmisti. Eroinle dans degil "izmir'de zahmetsiz balik ve kapalocarsida lokum ve kahve keyfi" koyabilirmis kitabin adina
Ya zaten öyle bi adam özgüvenli bir kadini tercih eder. Özgüvenli bir kadin da öyle bir hanzoya katlanmaz boşanırAma şimdi bizim de suçumuz yok ki, hanzo hanzo herifler anlatıyorlar bize de
Piraye, Eroinle Dans, Yüreğim Seni çok sevdi. Daha var mı bilmiyorum. Hepsi de toplumsal mesaj verme smacıyla yazılmış bir acayip kitaplardı. Zaten ana karakterin isimleri değişiyor ama aslında hepsi aynı kişi gibiHepsi aşırı zeki, kültürlü,idealist ve hepsi de dengi olmayan birilerine takılıyor. Yani sanırsınız Ayşegül serisi. Ayşegül Mardin’de, Ayşegül hapçı oldu, Ayşegül organlarını bağışlıyor
Bir de altın vuruş yapan kız vardı.Eylül müydü neydi? Hemencecik ölüvermişti kız.