- 16 Eylül 2017
- 7.412
- 13.749
Yüreğim seni çok sevdiYani hiç. Amaaan Oktay da sorumsuzun tekiydi gerçekten ama Bir de bu kadar travmatik bir Canan Tan gerçeği var evlerden ırak. Onu okudunuz mu?
O yürek talan
O yürek yangın yeri...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yüreğim seni çok sevdiYani hiç. Amaaan Oktay da sorumsuzun tekiydi gerçekten ama Bir de bu kadar travmatik bir Canan Tan gerçeği var evlerden ırak. Onu okudunuz mu?
Piraye, Eroinle Dans, Yüreğim Seni çok sevdi. Daha var mı bilmiyorum. Hepsi de toplumsal mesaj verme smacıyla yazılmış bir acayip kitaplardı. Zaten ana karakterin isimleri değişiyor ama aslında hepsi aynı kişi gibi Hepsi aşırı zeki, kültürlü,idealist ve hepsi de dengi olmayan birilerine takılıyor. Yani sanırsınız Ayşegül serisi. Ayşegül Mardin’de, Ayşegül hapçı oldu, Ayşegül organlarını bağışlıyor
Bir de altın vuruş yapan kız vardı.Eylül müydü neydi? Hemencecik ölüvermişti kız.
Sanırım bir tek o kitabı elle tutulur cinstendir. O da yani dramın dibi.Yüreğim seni çok sevdi
O yürek talan
O yürek yangın yeri...
Evet Dünya doğru ya. Kızın ölmesi şırfıntı Alevin bi tane adamla olan fantazisi kadar yer almamıştı kitapta. Erosu unutmak mümkün mü? Aşk yaşıyormuş ya güya eroinle. Eros mezarından çıkıp gelecek röportaj verecek beni böyle şeylere alet etmeyin diyeay gulmekten olucem!!! Altin vurus yapan kiz dunya ismi, mukemmel ana karakterimizin ismi eylul ama o ortamlarda kirmizi giyinip kendine alev diyordu veeeee bunu hatirladin mi bilmiyorum EROININ ISMINE EROS TAKMISTI.
Eroinle dans mı? Wattpad kitabı gibi. Evet arada Wattpad de okuyorum. Dalga geçiyorum ama okuyup. Valla dalga geçiyorum.Ben eroinle dans ve yuregim seni cok sevdi'yi okudum 10 sene once.
Ilkinde yazarimiz kizlarin catir catir hap atmasina, damardan eroin vurmasina 10 sayfa yer veriyorsa, kahramanlarin izmir'de yedikleri yemeklerin betimlemelerine 110 sayfa ayirmisti. Eroinle dans degil "izmir'de zahmetsiz balik ve kapalocarsida lokum ve kahve keyfi" koyabilirmis kitabin adina
Ayşegül Hapçı Oldu'yu yaz söz iki tane alacağım. Çevremdeki herkese de çeşitli cebren ve hile ile aldıracağım. Hatta ikişer tane aldıracağım.Piraye, Eroinle Dans, Yüreğim Seni çok sevdi. Daha var mı bilmiyorum. Hepsi de toplumsal mesaj verme smacıyla yazılmış bir acayip kitaplardı. Zaten ana karakterin isimleri değişiyor ama aslında hepsi aynı kişi gibi Hepsi aşırı zeki, kültürlü,idealist ve hepsi de dengi olmayan birilerine takılıyor. Yani sanırsınız Ayşegül serisi. Ayşegül Mardin’de, Ayşegül hapçı oldu, Ayşegül organlarını bağışlıyor
Bir de altın vuruş yapan kız vardı.Eylül müydü neydi? Hemencecik ölüvermişti kız.
Evet ya her sabah duş alacaktık. Çinli kız çaydanlıkta su ısıtıp her gün duş almıştı. Hayır İpek teyzegil de o kadar zengin bir şofbeni yaptıramayıp elin Çinlisine rezil olmuşlar. Sen daha kombinezonuna parfüm sık dur, peh!Ya bi de yanlış mı hatırlıyorum ipek tiyzenin (koylüyüm demiştim) her gün duş almamız gerektiğini evlerine gelen çinli bir misafirin temizliğini örnek göstererek bize öğütlemesi mevzusu var mıydı ayaklarınıza ponza taşı kullanın diyodu hatta asdfg çok ileri görüşlüymüş teyzem anlayamamışım o zamanlar
Hazır yazılmışı var işte Eroinle DansAyşegül Hapçı Oldu'yu yaz söz iki tane alacağım. Çevremdeki herkese de çeşitli cebren ve hile ile aldıracağım. Hatta ikişer tane aldıracağım.
Eroinle dans mı? Wattpad kitabı gibi. Evet arada Wattpad de okuyorum. Dalga geçiyorum ama okuyup. Valla dalga geçiyorum.
Uf yaa Eylül manyak mı şimdi? Ben Eylül ismini çok seviyordum oysaay gulmekten olucem!!! Altin vurus yapan kiz dunya ismi, mukemmel ana karakterimizin ismi eylul ama o ortamlarda kirmizi giyinip kendine alev diyordu veeeee bunu hatirladin mi bilmiyorum EROININ ISMINE EROS TAKMISTI.
Iıh ben Ayşegül Hapçı Oluyor istiyomHazır yazılmışı var işte Eroinle Dans
Oha ne kadar havalısın! Alman arkadaş, ceza hukuku doktoru arkadaş. Vaaay beeBen dun askli konumu actiktan sonra ask101 dizisini bitirdim. Bana inanilmaz derecede Lise ve universite yillarimi hatirlatti ve oturup 'neden Ben eskisi gibi asik olamiyorum" diye agladim. Evet. Tuba unsalin oynadigi salak bi diziyi izledim ve hungur hungur agladim.
Diziyi bana alman bi arkadasim onermisti mesaj atmis "en buyuk kk Ben ordaki sinani (dizide 17 yasinda gercekte 93lu) cok begendim sence bu subyancilik mi" diye sormus. Ceza hukuku doktoru baska bir arkadasim da sinan'a hasta olmus ve "acaba bu normal mi diye oyuncunun instagramina girmis ve 93lu oldugunu Google'dan ogrenince rahatlamis.
Ben de wattpad okuyorum. Kotu cocuklarin kizlara kotu davranarak cinsel cekim yaratmalarindan cok hoslaniyorum.
Hepimiz ergeniz bence. Bende bir 13 going on 30 durumu var o kesin.
Ama 'ben Sinan'ı beğendim, sübyancılık mı oluyor?' sorusuna aşırı güldüm yaBen dun askli konumu actiktan sonra ask101 dizisini bitirdim. Bana inanilmaz derecede Lise ve universite yillarimi hatirlatti ve oturup 'neden Ben eskisi gibi asik olamiyorum" diye agladim. Evet. Tuba unsalin oynadigi salak bi diziyi izledim ve hungur hungur agladim.
Diziyi bana alman bi arkadasim onermisti mesaj atmis "en buyuk kk Ben ordaki sinani (dizide 17 yasinda gercekte 93lu) cok begendim sence bu subyancilik mi" diye sormus. Ceza hukuku doktoru baska bir arkadasim da sinan'a hasta olmus ve "acaba bu normal mi diye oyuncunun instagramina girmis ve 93lu oldugunu Google'dan ogrenince rahatlamis.
Ben de wattpad okuyorum. Kotu cocuklarin kizlara kotu davranarak cinsel cekim yaratmalarindan cok hoslaniyorum.
Ben dun askli konumu actiktan sonra ask101 dizisini bitirdim. Bana inanilmaz derecede Lise ve universite yillarimi hatirlatti ve oturup 'neden Ben eskisi gibi asik olamiyorum" diye agladim. Evet. Tuba unsalin oynadigi salak bi diziyi izledim ve hungur hungur agladim.
Iıh ben Ayşegül Hapçı Oluyor istiyom
Aaa eveet bir kız vardı Sırma hiç sevmiyordu, çünkü kız da Cüneyt'e sulanıyordu. Ondan görmüştü.serra nin kontak lens kesfini hatirlayan var mi?
Oha ne kadar havalısın! Alman arkadaş, ceza hukuku doktoru arkadaş. Vaaay bee
Ben mafyalıları okuyup kafa buluyorum. Psikopat mafyadan hamile kaldım temalı. Gerçi hep kurgu aynı ama güzel kafa buluyorum. Bazı hikayeleri arkadaşlarımla aynı anda okuyup WhatsApp üzerinden dalga geçiyoruz.Belki yazıp wattpadde yayınlarım böyle bir hikaye ancak oraya uygun olur bu arada ben de okuyorum arada wattpad ama korku hikayeleri
Aman yok yaa böyle saçma sapan şeyleri herkes yapıyor. İyi geliyor bence. Ben bir hafta kadar önce Gelin Evi İzledim. Büyük bir merak ve keyifle kadınların kavgalarını izledim. Entrika kotamı doldurdum.Ya denyoluk olsun diye diil de hani bu ergen zevklerini sadece Ben mi bu kadar abartiyorum diye dusundum. Ama hani kiz ta almanyadan ask101 izlemis bana sinan yazdi. Oburu ceza hukuku kursusunde ders mers veriyor ama bos zamaninda ask101'den sinan'in instagramina girmis. Ben de bunlari duyunca kendimi artik kotu hissetmeyi biraktim.