İyii. Normalden pek farklı hissetmiyorum. Ama özellikle dün ve ondan önceki iki günaşırı sinirliydim, PMS dönemindeki gibi. Bugün mutlu uyandım, kitap okudum, meditasyon yaptım. Sadece çok çok sıkılıyorum, çünkü iki aydır evdeyim.Ben sormak istedim ama stres ve baski yaratmamak icin cekindim ama hamilelik nasil gidiyor nasil ruh hallerii, keyifler? Iyi misin?
Şeker kız kendi attan düşüp ölen anthonyAnthony kimdi ya
HmmmmHic anlamadim mustechen bir resim de gondermedim ki yuzumu cekip yolladim bana dedigi seye gel manyak mi ne.
Evet, kan tahlili yaptırmıştım. O dönem B12 düşük çıkmıştı. Doktor takviye verdi. O takviyeyle ilgili ekşi'de okuduğum yorumlar çok iyiydi. Herkes birden ne biçim enerji dolduğunu yazıyordu. Bende öyle olmadı. Toparladı ama en azından sürünmüyordum. Sonra başka bir vitamin kompleksi kullandım 1 ay kadar. B12 + biotin + çinko içeriyordu. O baya iyi gelmişti. Hem enerjim iyiydi hem saçlarımda iyi anlamda farklar olmuştu. Ama işte takviye kullandığım sürece iyi, sonra yine eski haline dönüyor.
Ben o kadarını okumadım bilemeyeceğim ama mutlaka bilenler vardır Maya’yı. Serinin devamı çıkana kadar büyüyüp ilgimi kaybettim demek ki
Yaaaaaa, on yillik kk hayatimda ilk defa geyik sayfam var:)
Ben de küçük bir bilgi vereyim o zaman.
İpek ongun kendi torunlarının adını seride doğan çocuklara vermişti.
(melis'in) basak, (dilek'in) derya ve var olduğuna şu an emin olmadığım maya (ayrı bir seri çıkartmıştı maya'ya ama bir genç kızda da var mı emin değilim)
Bir de kendi kızı defne'yi sirma'nin annesi olarak eklemişti kitaba. Diğer kizi Nilgün de şimdi hatirlamiyorum ama büyük ihtimalle ilk kitaba yazıp İstanbul'a gocunce unutmak zorunda kaldıkları bir karakterdi...
Kuyruğunda siyahlık mı vardı ne onu da beyazlatacaktı kız aklı sıraAsla hatırlamıyorum böyle bir şeyyykedi beyaz mıydı bari ahahahaha
ÖzleyeceğimBen banlanıyorum az sonra mahpustan sonra görüşürüz elveda
Aaa o elit kız neden bakıcılık yapıyorduŞeyi hatırlıyor musunuz, Serra'nın çocuk bakıcılığı yapmasını? Baktığı 5 yaşındaki kız kedisini çamaşır suyunda bekletiyordu.
Evde canı sıkılmış hanfendininAaa o elit kız neden bakıcılık yapıyordu
E tabi o zamanlar instoş da yokEvde canı sıkılmış hanfendinin
Hem olsa bile Serracığımın kendi 'yağlı, tombul, vıcık vıcık' haliyle o 'sıska bacaklı' yaratıklara bakmaktan psikolojisi bozulurE tabi o zamanlar instoş da yok
Serra instoş olsa mide ameliyatı olurduHem olsa bile Serracığımın kendi 'yağlı, tombul, vıcık vıcık' haliyle o 'sıska bacaklı' yaratıklara bakmaktan psikolojisi bozulur