Sero'nun Spor ve Sağlıklı yaşam günlüğü

şerocum naber ya, nerlerdesin, uğramamışssın hiç, merak ettim çok.. beni sorarsan ben iyiyim artıkın :)

slm şerocum nabersin, ben yavaştan sahalara dönmeye çalışıyorum inşallah, zira aldım başımı gidiyorum maalesef, görüşmek üzere..

Merhaba Sevgili topik,

yine kilo almış bir şero ile yeniden karşındayım.
Mayısın 5 inde tickerimi yaptım, iki hafta önce taşınırken koşuşturmadan 1,3 Kg gitmiş bile. İn çık merdivenler öldürmüştü beni ama iyi de olmuş.
23.06.2014 pazartesi günü dukana yeniden basladım. Daha önce biri basarılı diğer yarım kalmış iki dukanım daha olmuştu. Et diyeti ya yapması zor bi diyet Ama bu kez çok katı yapmıyorum mesela yulaf kepeği yerine form bisküvi meyvesizlik yerine günde 3 adeti geçmeyen kuru meyve yiyorum. Çünkü tümü ile şekersiz kaldığımda baş ağrılarım oluyor zira şeker beynim yegane besini.

Atak 1. gün 200 gr bugün ise tartıldığımda 900 gr birden gittiğini gördüm. Bilyorum ki çoğu sudan ama yine de çok iyi geldi moralime. Bugün atağın son günü ondan sonra da çok abartmadan yine sebze ekleyerek devam edeceğim.
Pazar gecesi 3 günlük bir seyahatim olacak oranın yemekleri de hep et agırlıklı ama safranlı pilava hayır demek güç. Çok azda olsa ondan yemeyi düşünüyorum dönüşte de 3 günlük bir saf protein atağı ile fazlalıklarımı atmak niyetindeyim. Ben çok sıkmaya gelemiyorum cünkü o zaman diyet psikolojisine giriyorum ve bu beni üzüyor, bıktırıyor.

Çevremden de zayıfladın diyenler oluyor bu beni çoook motive ediyor..

Haydi devam

Selam sevgili günlük
30 haziran 3 temmuz tarihleri arasında iranda idim. Hem bu seyahat hem de pms dönemi dengemi bozdu ve gidenler geri geldi.
bugün 68,5 kg ile yeniden 3 günlük atak'a başlamış bulunuyorum..
düzen cok onemli bisi su diyet döneminde..
her defasında yeniden anlıyorum...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…