Şerocum ablacım.. Yaşını yeni öğrendim saygılar :)
Topiğide yeni gördüm. Bende level 3 geçtim arada gelip bende yazayım mıııııı günlüğüne ortak olabilir miyiiimm :26:
Bu arada günaydıın sabah şeriflerin hayırlı olsun
Hahha senin lafa girişin daha az komik değil.
Hey yo! dostum!
Nasıl konuşma bu böyle
Ölümle dalga geçmek mi haşa benim dalga geçtiğim başka
Aslında kelime yutmuşum,
Hey gidi ya
Hey Allahım ya
şekilde ikisinden biri :):):):)
hee Hey yarrabbim ya da diyorum bazen :) Aradaki kelime gitmiş
Yok ben yabancılar gibi konuşmaktan hiç haz almam hey dostum! tarzı, işte kelime aradan sıyrılmış yazarken :)
- Bugün bol su içmeyi unutma.
- Az ekmek ye
-Tatlı yeme
Yaşını yeni öğrendim saygılar mı?
Kız 70 yaşında mıyım ne saygısı ayol
Sen yine şeroya devam et valla abla mabla hiç sevmem bunları, benim işyerindeki en çok muhabbetim olan kız benden 10 yaş küçük
Tabi her zaman gel kapım açık beraber paylaşımda bulunalım benim topikim sizin topiğiniz.
Günaydın sana da, hala şerif diyo hadi kızım bi kave yapta gel sade olsun dicem tam olacak alla allaaaa
aramızda 10 yaş ama madem işyerindeki arkadaşında öyleymiş sevindim. Yaşından dolayı demedim zaten ben yaşıtım gibi davranıp saygısızlık ettim gibi hissettim.. Amaaan neyse insanın ruh yaşı önemli. Bugün aynı sporu yapıyorsak anlaşabiliyorsak gerisi teferruat be Şerocum :)
Aynen yaş mı oda ne
Ölümle geçmem ama yaşımla çok dalga geçerim.
Minyon tipliyim 1.58 boyunda cüceyim dukan sayesinde 55 kilo jillian sayesinde jenifer lopez popoluym
Ve yaşım36 gelsin 20 li arkadaşlar yanıma gelsinde görelim, kim daha sağlıklı ve genç ve güsellllll
Şero bizbize destek olam dedim.
Ne o öle abla teyse
Aynen yaş mı oda ne
Ölümle geçmem ama yaşımla çok dalga geçerim.
Minyon tipliyim 1.58 boyunda cüceyim dukan sayesinde 55 kilo jillian sayesinde jenifer lopez popoluym
Ve yaşım36 gelsin 20 li arkadaşlar yanıma gelsinde görelim, kim daha sağlıklı ve genç ve güsellllll
Şero bizbize destek olam dedim.
Ne o öle abla teyse
Helaaal beee :) harikasın elifhavva... Bende 162 boyundayım 52 kiloyum ve Jillianın o etkisini bana da gösterdi.. 20li yaşlardayım ama ben yanına gelebilirim galiba :) Diğer 20liler düşünsün
Jillian sana da JLO poposu yaptı mı
Zaten benim yana doğru geniştir basen bölgem ama Jillian yapınca dışa vurumda olmadı değil hani :) Şaha kalktı adeta
Level 2'nin bunda payı çok. Bakalım 3 te aynı etkiyi görebilecek miyim..
3. leveli sevdim ama ne bileyim bir değişik geldi bana.. Sanki fazla fark yaratmıcak gibi hissediyorum.. Dur ben bunu diğer tarafta bir sorayım yapanlar ne diyor :44:
Hoşgeldin topikime..
Öncelikle ölümle bizde dalga geçmiyoruz daha önce belirtmiştim.
Dukan sende işe yaramış ne güzel kaç kilo verdin? Jeniifer lopezden daha güzel popom var iddialıyım
Desteğin için çok çok sağol.
Benim yaş korkum yok ama burada samimiyeti tercih ediyorum
Hoşbulduk canım
Umarım karmaşıklığa sebep olmuyorumdur nede olsa özel alan dimi
Dukan ile 7 kilo verdim sonra dukan dışı psikolojik sıkıntılardan rahatsızlık gecirdim ara verdim. (58 yaşındaki kendini 18 lik sanan 2 torun sahibi babam aşık oldum deyip annemi boşadı)
Neyse ipin ucunu kacırmadan yeniden dukana artı jilliana başladım
sanırım ara verip tekrarladığım içni dukan pek fark yaratmıyor bu aralar ama en azından jilian benden yana:13:
Ama pes etmek yok
Aa olur mu öyle şey hoşgeldin özel alan filan değil her zaman yazabilirsiniz mutlu olurum
Dukan ile bende çok az kilo vermiştim epey iyiydi halim ama geri geldiler. Özel sıkıntılarından dolayı çok üzüldüm çok zor şeyler olmalı gerçekten de.
Evet dukana yeniden başladığında hem eski isteğin olmuyor hem de et et insana ööö geliyor yapamıyorsun işte ben bunun en büyük örneklerinden biri olabilirim.
Bu diyet kilo verme vs macerasında yaptığım en iyi şeylerden biri spora başlamam .. Çok ciddiyim.
Aa olur mu öyle şey hoşgeldin özel alan filan değil her zaman yazabilirsiniz mutlu olurum
Dukan ile bende çok az kilo vermiştim epey iyiydi halim ama geri geldiler. Özel sıkıntılarından dolayı çok üzüldüm çok zor şeyler olmalı gerçekten de.
Evet dukana yeniden başladığında hem eski isteğin olmuyor hem de et et insana ööö geliyor yapamıyorsun işte ben bunun en büyük örneklerinden biri olabilirim.
Bu diyet kilo verme vs macerasında yaptığım en iyi şeylerden biri spora başlamam .. Çok ciddiyim.
üzülme tatlım zaten birgün ara vermek lazım sen 2 gün verdin boşver takılma oraya o kadar...Selam sevgili günlük,
Haftasonu oldum mu nedense bana spor yapmak daha zor geliyor sanırım iyice tatil havasına büründüğümden yada haftasonları iş güç vs daha çok sorumluluk oluyor pek spora zaman kalmıyor.
Bir gün iyi de iki gün dinlenme aslında fazla ama pazar sabahı saat 7 de regl oldum ilk bir kaç saat ağrım gerçekten çok oluyor o yüzden ara verdim napim yaaaaa
ya şu dukana ben de mi başlasam diyodum 3 haftadır tarı eksiyi göstermeyince geriliyor insan ister istemea ama tartı bugün yüzüme güldü çok şükür.. vermişim biraz aslında akşam abartmayınca iyi oluyor ve benim sorunum bu, bundan sonra akşamları hafif geçirecem inş. ne dersiniz dukana?
Yok canım ben artık dukan yapamam.
Biraz iştahıma engel olabilseydim iyi olurdu ama regl olduk hala homini homini devam ediyoruz