merhaba,siteye uzun zamandır üyeyim aslında ama ilk defa yazıyorum.inşallah 2 gün sonra hamilelliğimin 28.haftasını tamamlıcam.1 haftadır erken doğum riski nedeniyle hastanedeyim.rahim boyu nerdeyse yok ve rahim ağzında 3cm açıklık var diyor doktorlar.bebeğim doğum pozisyonu almış durumda.her an doğum yapacakmışım gibi bakıyolar bana ve hastanede ne kadar kalacağıma dair hiçbir yorum yapmıyorlar.
artık hissettiğim herşeyden şüphe duyar oldum.1 gün kabız oluyorum ertesi gün ishal.(yaklaşık 1 aydır böyle aslında ama burda karnım bağırsaklarım yüzünden ağrısa da sancım mı var diye tedirgin oluyorum.)çekilen nts ler haftama göre iyiymiş.
benimle aynı şeyleri yaşamış kişilerden pozitif birşeyler duymak çok güzel olurdu....
şimdiden paylaşımlarınız için teşekkürler.
artık hissettiğim herşeyden şüphe duyar oldum.1 gün kabız oluyorum ertesi gün ishal.(yaklaşık 1 aydır böyle aslında ama burda karnım bağırsaklarım yüzünden ağrısa da sancım mı var diye tedirgin oluyorum.)çekilen nts ler haftama göre iyiymiş.
benimle aynı şeyleri yaşamış kişilerden pozitif birşeyler duymak çok güzel olurdu....
şimdiden paylaşımlarınız için teşekkürler.