Serklaj sonrası hakkında konuşalım mı kızlar?

Bence de endişelenmeyin arkadaşım da 35 de doğum yaptı hiç küveze girmedi.Girse bile her sey yolunda gidecektir insallah.Bu aşamada göğüs pompası falan lazım olabiliyor.Ilk başta hastaneden veriyorlar ama çıktığınızda süt getirmek için ihtiyaç duyuluyor illaki.Insallah bebeklerinizle birlikte taburcu olursunuz.Ama ihtiyaç olursa Manuel olan yorucu oluyor bilginiz olsun.15 dk biri 15 dk diğeri yarım saat sürüyor o yüzden elektronik olanlar daha kullanışlı olur diye düşünüyorum.İnsallah sağlıkla kavuşursunuz miniklere 🙂

Benim ilk gebeligim erken dogumla sonuçlandı 28 haftalikken dogum yaptım oğlum 2 ay kuvezde kaldı ve sürekli pompaliyodum sut için hatta elektrikli.olani bile aldık Ama çok az geliyodu sütüm. çok zor bi süreçti Rabbıme sükürler olsun atlattık şu an oğlum 4 yaşında bu bebegimde de doktorlar 28 i görsen iyi olur en azından yaşama şansı var dediler ben hep dua ediyorum. 6 hafta kaldı 28 olmama şu an 21 haftalik oldum 18 haftalikken serklaj olmuştum lütfen bana da dua edin

Benim ilk gebeligim erken dogumla sonuçlandı 28 haftalikken dogum yaptım oğlum 2 ay kuvezde kaldı ve sürekli pompaliyodum sut için hatta elektrikli.olani bile aldık Ama çok az geliyodu sütüm. çok zor bi süreçti Rabbıme sükürler olsun atlattık şu an oğlum 4 yaşında bu bebegimde de doktorlar 28 i görsen iyi olur en azından yaşama şansı var dediler ben hep dua ediyorum. 6 hafta kaldı 28 olmama şu an 21 haftalik oldum 18 haftalikken serklaj olmuştum lütfen bana da dua edin
Aynı süreçleri yaşadım ama bebeğimi kaybettim malesef.Üstelik 18 gün boyunca gece gündüz süt çıkarmama ragmen bebegim 1 yudum bile içemedi.Ağlaya ağlaya biriktirdim o sütleri beslenmeye geçerse aç kalmasın çıkarsa sütüm kesilmesin diye ama kismet olmadı.üstelik sonra da sütüm kesilsin diye uğraştım.insallah bu sefer hiç küvöze girmeden sağ salim getiririz evlerimize 🙂 ben de 21 haftalık oldum 13 de dikiş atılmıştı.insallah bu sefer her şey daha da güzel olur hepimiz için😇

X