• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(Serklaj )Erken doğum dikişi olan varmı

Korkma korkma bak bende korkmamak icin mucadele ediyorum :KK48: biz sakin olalim bebklerimizde sakin olsun iyi olsunlar.
22 haftalik dogum yaptin hic yasamadimi bebegin:KK43:
9saat yasadı canm cgerlerı tam gelısmedıgı ıcın eger doktor ılk fark edınce cger gelıstırıcı yapsaydı belkı bı ıhtımal yasardı

Acaba otırmakta rahım kısalmasını tetiklermi yarın yola gşdecegım serklaj ıcın yatıbca araba cok sallıyor namaz klarken flan oturarak kılıp gerı yatyorum bişey olurmu acaba

Kızlar serklaj o kadar korkulacak birşey değil sadece iltihaba falan dikkkat ederseniz cok güzel geçiyor ben 15 haftalıkken artırdım şuan 33 haftaligim ve 3 haftada bir fitil kullanıyorum cok iltihabım oluyor fitille geldim bu ana kadar şükür ne progestan kullandım nede iğne falan öyle geçiyor ayda bir kere kontrole gidiyorum 5 haftam kaldı 38 de sezaryan olacam

Kızlar serklaj o kadar korkulacak birşey değil sadece iltihaba falan dikkkat ederseniz cok güzel geçiyor ben 15 haftalıkken artırdım şuan 33 haftaligim ve 3 haftada bir fitil kullanıyorum cok iltihabım oluyor fitille geldim bu ana kadar şükür ne progestan kullandım nede iğne falan öyle geçiyor ayda bir kere kontrole gidiyorum 5 haftam kaldı 38 de sezaryan olacam
Canim bende 32+2 bugun. Serklaji nasil alicaklar haberin varmi? Bide olurda dogum baslarsa nasil anliyacagiz ki. Benim bebklerden biriinin kafasi rahim agzina cok yakinmis. Doktor normal olurusa bu hemen cikar kolay olur falan dedi. Kafasini cok asagida hissediyorum korkuyorum o yuzden. Dikisleri patlatabilirmi diye. Senn doktorun bi aciklams yaptimi

Canim bende 32+2 bugun. Serklaji nasil alicaklar haberin varmi? Bide olurda dogum baslarsa nasil anliyacagiz ki. Benim bebklerden biriinin kafasi rahim agzina cok yakinmis. Doktor normal olurusa bu hemen cikar kolay olur falan dedi. Kafasini cok asagida hissediyorum korkuyorum o yuzden. Dikisleri patlatabilirmi diye. Senn doktorun bi aciklams yaptimi
Benimkide öyle bebek 5 aylıktan beri aşağıda doktor yat lavoba harici kalkma dedi dikişlerin nasıl alınacağını bende bilmiyorum heralde sezaryanda alırlar gibi geliyor normal doğuma bir hafta öncesinden alıyorlar diye biliyorum

Benimkide öyle bebek 5 aylıktan beri aşağıda doktor yat lavoba harici kalkma dedi dikişlerin nasıl alınacağını bende bilmiyorum heralde sezaryanda alırlar gibi geliyor normal doğuma bir hafta öncesinden alıyorlar diye biliyorum
İnternette arastirdigima gore, 35 36 da falan aliyorlarmis. Çatalda uyusturucusuz falan canli canli aliyolarmis 😬

İnternette arastirdigima gore, 35 36 da falan aliyorlarmis. Çatalda uyusturucusuz falan canli canli aliyolarmis 😬
Ben kontrole gittiğimde ablanin biri 39 hastalıktı normal doğum olacaktı doktor almisti o gün ama sezaryanlilarinkini sezaryanda alıyorlarmış öyle duydum

Merhaba Hanımlar çok geçmiş olsun hepinize. Umarım sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza. Ben de tabi.🙏 Elimde serklaj ipi kaldı (Merslen mesh) ilk gebelikte gerekli görmüştü doktor yapılmıştı, bunda da yapacaktık sonra vazgectik. Korona yüzünden zar zor bulmuştuk, lazım olan varsa özelden mesaj atsın gönderebilirim.

Merhaba doğumunuz oldu mu iyi misiniz merak ettim

Merhaba doğumunuz oldu mu iyi misiniz merak ettim
Evet canim, 24 nisanda epidural sezeryan oldum. Kizim 2340 oglum 2720 dogdu. Cok sukur yogun bakima girmediler. Bebekleri almadan serklaji aldi. Gittigimde 4 cm acilmam varmis. Dikisler ne kadar esnek siz dusunun. Sakin korkmayin. Benim iki bebegi kaldirdi. Allah hepinizi kurtarsin❤️

Evet canim, 24 nisanda epidural sezeryan oldum. Kizim 2340 oglum 2720 dogdu. Cok sukur yogun bakima girmediler. Bebekleri almadan serklaji aldi. Gittigimde 4 cm acilmam varmis. Dikisler ne kadar esnek siz dusunun. Sakin korkmayin. Benim iki bebegi kaldirdi. Allah hepinizi kurtarsin❤
Maşallah 🧿 😍 kiloları da çok güzel.Sağlıkla sıhhatle büyüsünler darısı başımıza inşallah.

Back