- Konu Sahibi Balkizin annesi
-
Fake ise çıksın da ortaya insanlar boşuna dil dökmesinHmm gelinlerde özel bilgilerini (sonucta acilan konu özel, kendi esi, yani bu konu sahibin kardesi üzerine) görümce ile paylasmaya pek hevesliler..
Ben inanmadim ve hali ile fake diye kibliyorum. @Mune abla arasatirir olayi.
ya arkadaşlar size yemin edebilrim verin biriniz mail adresini cam açim isterseniz bakın orda görüşelim valla konunun amacı degişti yawwwFake ise çıksın da ortaya insanlar boşuna dil dökmesin
Öyleyse burada bir sürü tavsiye var canım, seç beğen uygula ama elini çabuk tut.ya arkadaşlar size yemin edebilrim verin biriniz mail adresini cam açim isterseniz bakın orda görüşelim valla konunun amacı degişti yawww
valla görümcemin kararıda o sessiz kalıp olayı akışına bırakacak olmamaış gibi davranacak zaman herşeyin ilacı misali ama işte kafayı yiyor o ayrı mesele nasıl bile bile hazmedip susabilirki insan o kadının afedersiniz koynunda kalkıp seninkine girecek valla ben yeni evliyim benim eşimi rüyamda öle bi şekilde görsem ertesi gün berbat geçiyor allahım böyle durumda olan insanlara sabır kolaylık versin zor durumÖyleyse burada bir sürü tavsiye var canım, seç beğen uygula ama elini çabuk tut.
anladım ne bilim yormlarda görünce belitym istedm. nyse ALLAH yardmcnz olsun zor bi durum.canım bu konuda niye dalga geçim ya allah aşkına şizofrenmiyiz biz hikaye yazalım bu sıkıntının içinde çıkar yol bulamadık gelinimiz böle bi sayfa var dedi size yazdık
yok haklısınız yani bende olsam dalgamı geçiyor yeni evliyim yazmış şimdide 4 çocuk var 12 yıllık diyoranladım ne bilim yormlarda görünce belitym istedm. nyse ALLAH yardmcnz olsun zor bi durum.
elimde yok canım sildi herşeyi gördüğüm anda inkar etti kadın için önce arkadaşımın yeğni dedi sonra eski sevgilisi dedi ahh ahhhMesajların örneğini yada fotoğrafını al mahkemede lazım olur..
nasıl süpheli canım diyorum yetkili kimse söyleyin mailden görüşeyim fake diyenler şuanda açıp camdan konuşurum yani sıkıntı degil hem kaynanın çocuklara bakmasının neresi anormalBana şüpheli geldi 4 çocuk ve kaynananın bakması
Takipte olelimde yok canım sildi herşeyi gördüğüm anda inkar etti kadın için önce arkadaşımın yeğni dedi sonra eski sevgilisi dedi ahh ahhh
Ben olsam bin türlü bahane uydururum koynuna girmemek için şöyle böyle özel gün vs derim geçiştiririm yakalayana kadar.valla görümcemin kararıda o sessiz kalıp olayı akışına bırakacak olmamaış gibi davranacak zaman herşeyin ilacı misali ama işte kafayı yiyor o ayrı mesele nasıl bile bile hazmedip susabilirki insan o kadının afedersiniz koynunda kalkıp seninkine girecek valla ben yeni evliyim benim eşimi rüyamda öle bi şekilde görsem ertesi gün berbat geçiyor allahım böyle durumda olan insanlara sabır kolaylık versin zor durum
yani:) gorumcen ne diyor bu işe peki. bnce kocanz uyurken yastkla bogun gitsin .dyok haklısınız yani bende olsam dalgamı geçiyor yeni evliyim yazmış şimdide 4 çocuk var 12 yıllık diyorvalla az kafamız dagıldı akşam beri sıkıntı içindeydik
yani:) gorumcen ne diyor bu işe peki. bnce kocanz uyurken yastkla bogun gitsin .d
Mesajımı aldınız mı? O zaman hortlak gibi gezemez.görümcemde sizle aynı fikirde kaç kere aklımdan geçti yastıgı al bog diyede uyumuyorki hortlak gibi evin içinde geziyor telefonla ugraşıyor
canım valla gül gül ölüyor şimdi okuyunca drek hah işte bu dediMesajımı aldınız mı? O zaman hortlak gibi gezemez.
sagol gülüm ama mecburum buna o çocukları yaparken boşanacam aldatacak diye yapmadım ki insan ölecegini bildigi yola gider mi4 cocuk yapmak cesaretken 4 cocukla bosanmak ... Bilemedim bol sans
:)sevndm gorumcenzn sizin tarfnda olmasna. kimisi haksz da olsa abisini savunur. parcalican o.telefonu kafsnda aslndagörümcemde sizle aynı fikirde kaç kere aklımdan geçti yastıgı al bog diyede uyumuyorki hortlak gibi evin içinde geziyor telefonla ugraşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?