- 28 Nisan 2013
- 118
- 60
- 98
- Konu Sahibi Balkizin annesi
evet canım 4 çocucklıu adam aldatıyor benim yaşım 30 aldattıgı kadın 20Dört çocuğu olan adam mi aldatiyor yaşınız kaç aldattığı kadın kaç yaşında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım 4 çocucklıu adam aldatıyor benim yaşım 30 aldattıgı kadın 20Dört çocuğu olan adam mi aldatiyor yaşınız kaç aldattığı kadın kaç yaşında
Valla nafaka da umrunda olsun canım. Eşek gibi versin madem bu b.kları yemeyi biliyor.nafaka umrumda degil benim amacım çocuklar artı elimde bi delil olmadan boşanamam artı çocukları koz gibi elinde kullanıyor
kadına gelince çocugun günahı yok ama kadın o kadar yüzsüzki mesajda seni seviyorum aşkım unutma yazmış ben aradım konuştum ıspatla bebegim ıspatlayabilirsen diyor yüzsüz
benim de hep duyduğum , bilmediğim ama merak ettiğim bir şey. netten bu nasıl yapılıyor ?İnternetten eşinin geçmiş görüşme mesaj detayına bakabilirsin.Sevgilisi olduğuna göre sık sık konuşup mesajlaşıyolardır alsın kocan ispat.
Keşke mesajların ekran görüntülerini alsaydınız.nafaka umrumda degil benim amacım çocuklar artı elimde bi delil olmadan boşanamam artı çocukları koz gibi elinde kullanıyor
kadına gelince çocugun günahı yok ama kadın o kadar yüzsüzki mesajda seni seviyorum aşkım unutma yazmış ben aradım konuştum ıspatla bebegim ıspatlayabilirsen diyor yüzsüz
dediklerini uygulucam çok sagol umarım işi yarar ama o kadar fenaki adam karda yürüyüp izini belli etmeyen cinsindenn
Hele bir sakin olun.
Oncelikle avinizi korkutmayin. Isten gelince alin karsiniza , ben sacmaliyormusum, yuvami yikmak istemiyorum cocuklarimiz var , ozur dilerim diyin. Diyin ki adam rahatlayip hata yapsin. Ustune giderek, telefonun ver, o kim bu kim diyerek bir yere varamazsiniz.
Biraz sakin olun, mutlaka yakalarsaniz ama caktirmayin. Telefonuna dustayken casus program indirin mesela
Olmazsa dedektif iyi fikir, sucustu basarsiniz. Dedektifi gecsek bile, size yardim edecek birini bulun, mesela herifin isyerinden bir kiz , var mi tanidiginiz?? Size yardim edecek birisi varsa acsin gozunu. Yoksa da, isten siz izin alin, azicik takip edin. Isyerinin disinda pusuya yatin.
elimden geldigince sakin olmaya çalışıyorum ama bi yerde tıkanıp kafayı yemek üzere oluyorum zaten sinir hapları kullanıyorum 4 çocuk var üst üste oldu kazara (1 olur 2 olur anlarım demeyşn oldu işte ) dedektif tutacak kadar maddi durumum yok telefon olayı eve gelince telefonlar kapanıyor dokundurtmuyor bile
tel.e casus programı hakkında detaylı bilgi verir misin ? hangi program daha güvenilir ve sonucunda o tel.deki bilgiler nerede birikiyor ?
Keşke ilk başta celallenmeyip kanıtları belgeleseydiniz.dediklerini uygulucam çok sagol umarım işi yarar ama o kadar fenaki adam karda yürüyüp izini belli etmeyen cinsindenn
onlıne sisteme giriş yaptığınızda sayfa sizi yönlendirir zaten görüşme detayı vs olarak.Sisteme telefon numaranızı ve şifre yazarak giriş yapılıyo.Şifreyi almak içinde sisteme giriş yaparken şifre al-ı tıklarsanız telefona gelir şifre anında,o şifreyle her zaman giriş yapabiliyosunuz.benim de hep duyduğum , bilmediğim ama merak ettiğim bir şey. netten bu nasıl yapılıyor ?
adam tuvalete bile telefon el,nde giriyor nasıl yapıcam dedim ya adam karda yürüyüp izini belli etmiyor anam ne yapacam valla şaşırrdım ne yapıyor diye aradım ana avrat düz gitti ya rahatsız etmişim güyaBir konu vardı burada eşinin onu aldattığından şüphelenen bir kadın günlerce bekledi bekledi sonra bi telefonunu karıştırsı gelen mesajda yakın arkadaşım dediği kadınla bir kafede buluşacaklarmış onu konuşmuşlar. Kadın hep şüpheleniyordu bu adamın "yçok yakın arkadaş"ım dediği kadınla aralarında birşeyler olduğundan. Kocası da evden başka bi yere gittiğini söyleyerek çıktı. Sonra adamla kadının buluştuğu kafede bunları samimi bir şekilde bastı. Ardından boşanma davası açtı o ikisini de herkese rezil etti. Ama kadının tavırları inanılmaz sakindi ve yaptığı inanılmaz bir başarıydı bence.
O yüzden telefon mesajları önemli bir şekilde duşa falan girdiğinde ne biliyim alıp bakmaya çalışın derim ben. Allah kolaylık versin bi de çocuklarla :/
Gelinleriymiş bu hesap sahibi. Şu an konu açan görümcesi oluyor yani.Mayıs ayında konu açıp 2 aylık evliyim demişsiniz, o 4 çocuk ne ara oldu?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bana-yardim-edin-yeni-evliyim.820778/
Ayrıca çocuğum da yok demişsiniz.
yengesinin hesabıymış bu,kendi hesabı değil..Mayıs ayında konu açıp 2 aylık evliyim demişsiniz, o 4 çocuk ne ara oldu?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bana-yardim-edin-yeni-evliyim.820778/
Ayrıca çocuğum da yok demişsiniz.
Hesap açmak 1 dakika sürmüyor. Görümcesinin abisine söyleyeceğini bile bile buradan plan program ister mi bir insan?yengesinin hesabıymış bu,kendi hesabı değil..
Gelinleriymiş bu hesap sahibi. Şu an konu açan görümcesi oluyor yani.
Günahı boynuna, doğru mu bilemem ama açıklaması bu.