- 10 Ağustos 2009
- 26.130
- 18.283
- 823
- Konu Sahibi Balkizin annesi
-
evet canım 4 çocucklıu adam aldatıyor benim yaşım 30 aldattıgı kadın 20
Valla bence bu ters teper.Çünkü adamın birlikte olduğu 20 yaşında çocuk denebilecek genç kız,eminim tatavası kavgası gürültüsü yoktur vıcık vıcık konusmalar falan adam tav olmuştur.Eşinin yapacağı en mantıklı hareket dava açmak..sakin un olk once karsinza alın esnizi sacmaladm k.bakma çok ikilmde kaldm hakszdm deyin ilk inandrn kendinizi. snra emin ol illaki hata yapar sizin de ona inandgnizdan emin olunca tekini kurcalayn. ne bilim çıkın takip edin. 6ayda 4 cocukmu olur hakikaten yormlarda gördüm. dalgami gecyorsnz bizimle. ?
Tabi o kısmını bilemiyorum,gözden kaçırdıysanız diye yazdım sadece.Hesap açmak 1 dakika sürmüyor. Görümcesinin abisine söyleyeceğini bile bile buradan plan program ister mi bir insan?
adam tuvalete bile telefon el,nde giriyor nasıl yapıcam dedim ya adam karda yürüyüp izini belli etmiyor anam ne yapacam valla şaşırrdım ne yapıyor diye aradım ana avrat düz gitti ya rahatsız etmişim güya
içimi okudun yeminleee hem yüzsüz hem ahlaksız bide bebegim diyor utanmadan sakin sakinValla nafaka da umrunda olsun canım. Eşek gibi versin madem bu b.kları yemeyi biliyor.
Istersen bir süre salağa Yatıp bekle. Elbet açık verirler.
Kadın da tam saçını başını yolmalık tipmiş yalnız. Hem Yüzsüz hem Ahlaksız.
aynen sende haklsn cok zor bi durum ALLAH kmsenin basina vermesin ve ALLAH uardmcisi olsun.Valla bence bu ters teper.Çünkü adamın birlikte olduğu 20 yaşında çocuk denebilecek genç kız,eminim tatavası kavgası gürültüsü yoktur vıcık vıcık konusmalar falan adam tav olmuştur.Eşinin yapacağı en mantıklı hareket dava açmak..
çocukların yüzünü göstermezmişl beyfendi alamadım bebegim ahhh alabilsem elimden kaptıgı gibi sildi mesajıKeşke mesajların ekran görüntülerini alsaydınız.
Çocuklarınızı nasıl koz gibi kullanabilir ki mahkeme çocukları anneye verir.
Kaçıramaz ya çocuklarınızı.
aynen öyle oluyo canım canı yanan bi tek benim herkes sefasındaazcik sakin mi olsaniz :/ cunku malesef fevri davranislarin yarar getirmedigini biliyoruz :/ zor bir durum kim olsa ofkelenir ama yapmayin, olan size olur
hesab gelinimizin hesabı ben onun evindeyim beraber yazıyoruz bende bilmiyordum bu sitenin varlıgını kendisi söyledi yazalım dedik akşamdan beri çözemedikDaha yeni bir konunda 6 aylık evliyim demişsin ne 4 çocuğu?
Dalga mı geçiyorsunuz?
Öyle bir şansı yok ki. Velayet direk annede, hele de annenin maaşı varsa çocuklara bakabiliyorsa.çocukların yüzünü göstermezmişl beyfendi alamadım bebegim ahhh alabilsem elimden kaptıgı gibi sildi mesajı
12 yıllık evliyim çocuklara kaynanam ve kızkardeşim bakıyor canım elimden geldigince sakin olmaya çalışıyorum ama zaman zaman kendimi kaybediorumErkekler kk hatunlarının yazdığı her detayı mıh gibi kazıyorlardır beyinlerine. Nesilden nesile yayılır artık :) Yöntem kalmayacak.
...
Size tavsiyem ortalığı sakinleştirin. Madem kanıtınız yok boşuna çalıp söyleyen kişi olarak görünmeyin.
Sabredebiliyorsanız zamana bırakın. Durulduğunda eşiniz o zaman yakalayabilirsiniz.
..
Çalıştığınızda kim bakıyor çocuklarınıza ? Kaç yıllık evlisiniz.
yok arkadaşım ciddiyim resim atabilirim isterseniz ben görümcesiyim bu hesab sahibinin benimki guya mesaide benide kardeşime yolladı kafa dagıtyım diye adamı rahat bırakim keyfine baksın diyeYine mi keklendik yalanet olsun içimizdeki yardım isteğine
ben bu hesab sahibin görümcesiyim kardeşiminde haberi var birazda kafa dagırmak için geldim onlardayımHesap açmak 1 dakika sürmüyor. Görümcesinin abisine söyleyeceğini bile bile buradan plan program ister mi bir insan?
canım bu konuda niye dalga geçim ya allah aşkına şizofrenmiyiz biz hikaye yazalım bu sıkıntının içinde çıkar yol bulamadık gelinimiz böle bi sayfa var dedi size yazdıksakin un olk once karsinza alın esnizi sacmaladm k.bakma çok ikilmde kaldm hakszdm deyin ilk inandrn kendinizi. snra emin ol illaki hata yapar sizin de ona inandgnizdan emin olunca tekini kurcalayn. ne bilim çıkın takip edin. 6ayda 4 cocukmu olur hakikaten yormlarda gördüm. dalgami gecyorsnz bizimle. ?
Cherry evli misin bilmiyorum ama değilsen senle evlenecek adam yandı ha.Evliysende kocan yandı.Senin asla aldatılabileceğini düşünmüyorum göz açtırmazsın sen aman büyük konuşmayayım ben yine de Allah yaşatmasın öyle bir şeyiHele bir sakin olun.
Oncelikle avinizi korkutmayin. Isten gelince alin karsiniza , ben sacmaliyormusum, yuvami yikmak istemiyorum cocuklarimiz var , ozur dilerim diyin. Diyin ki adam rahatlayip hata yapsin.Ustune giderek, telefonun ver, o kim bu kim diyerek bir yere varamazsiniz.
Biraz sakin olun, mutlaka yakalarsaniz ama caktirmayin. Telefonuna dustayken casus program indirin mesela
Olmazsa dedektif iyi fikir, sucustu basarsiniz. Dedektifi gecsek bile, size yardim edecek birini bulun, mesela herifin isyerinden bir kiz , var mi tanidiginiz?? Size yardim edecek birisi varsa acsin gozunu. Yoksa da, isten siz izin alin, azicik takip edin. Isyerinin disinda pusuya yatin.
Gelinleriymiş bu hesap sahibi. Şu an konu açan görümcesi oluyor yani.
Günahı boynuna, doğru mu bilemem ama açıklaması bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?