- 12 Temmuz 2006
- 56.138
- 215.850
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi Balkizin annesi
-
hesab gelinimizin hesabı ben onun evindeyim beraber yazıyoruz bende bilmiyordum bu sitenin varlıgını kendisi söyledi yazalım dedik akşamdan beri çözemedik
ben bu hesab sahibin görümcesiyim kardeşiminde haberi var birazda kafa dagırmak için geldim onlardayım
ciden ciddiyim yetkili kim varsa versin maili skypede açim cam sesili olarak konuşalım şuanda görümcemde yanımda camda açalım konuşalım sıkıntıyı yetkiliye ordan anlatalım
Davanı aç telefon yazışmaları çıkartılıyo zaten sıkıntı dgl rahatla kanıtlarsın o kaynanan gerizekalımı kocanı alttan al ne demek nerenin iti bu erkeklerde alttan alcakmışız ha sittirsin gerzek karı böyle düşünen kadınlar oldukça daha çok ezilirizselam arkadaşlar şeref..z kocam beni aldatıyor ve bunu ispat edemiyorum telefonda mesaj yakaladım önce arkadaşımın yegni dedi sonra yine o arkadaşının sevgilisi oldu çıldırmak üzereyim kaynana denen mahl..k alttan al kızım güleryüz göster kızım diyor nasıl alttan alıcam bu durumu ya hoşgelidn kocacım şimdi sevgilinin koynundan çıktın cenabetsin gel duşa gir mi dicem bana akıl verin ne olur ne yapabilirim nasıl ıspat edebilirim bana bi yol gösterin ıspat etmem lazım elimde kanıtım yok or...puyu aradım oda inkar ediyor evlenmiş ayrılmış üstelik 6 aylık bebegi var şer...zin allah onuda kimden peydahladı lütfen cidden zor durumdayım ya ıspat edemeden hiçbirşey yapamıyorum kimseye açılamıyorum kaynanama kayınbabama eşimi alıp yüzleştirdim hepsi bi yandan ıspatla kanıtla diyorlar şer...z kocam o konuşma yüzünden sırf haklı çıkmak için 1 hafta evden çıkmadı şimdide mesaideyim diyip or...un koynunda eminim nasıl ıspat edebilirim bi yol gösterin
Konuyu görümcesi için açmış. Mesajı var az geride.2017 de hamile kalmışsınız bu adamdan bir de yine
2015 in konusuDavanı aç telefon yazışmaları çıkartılıyo zaten sıkıntı dgl rahatla kanıtlarsın o kaynanan gerizekalımı kocanı alttan al ne demek nerenin iti bu erkeklerde alttan alcakmışız ha sittirsin gerzek karı böyle düşünen kadınlar oldukça daha çok eziliriz
Evet öyleymiş sonradan gördümKonuyu görümcesi için açmış. Mesajı var az geride.
Eski konu bi de.O kadar roman yazdık keşke özel hesap açsaymışsınız. Gelinin hesabı nedir.
İçerik dökümü gelmiyor. İçerik dökümü diye bir şey yok. Hiçbir gsm operatörü konuşma be mesaj içeriklerini kaydedemez. Medyaya ve basına yansıyan telefon görüşme içeriği zaten teknik takibe alınmış insanların konuşma içeriği.Mahkemede sadece trafik çıkıyor yani TİB telefon trafiğini gönderiyor sadece (bunda da elli bahaneyle yırtar). Ancak hakim ayrıca talep ederse içerik dökümü geliyor (sms için tabi bu)....
Bende merak ettim sonucunu ne oldu acaba?Off konu sahibi en son 2019 da girmis gene gelisme goremiycem
Eski konu bi de.
Görümcesi için açmış konuyu. Yani inşallah kuzenim yazdı vakası değildir.Konu sahibinin konuşmasına hayran kaldım. O ne sevgi o ne kibarlık beni benden aldı
Konu sahibi bu konudam sonra gebelik konuları açmış, eee tabi evliliği kurtarmak için zavallı bir çocuğu o hayata mahkum etmek şarttı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?