şerefsiz kocam beni aldatıyor lütfen yardım edin

hesab gelinimizin hesabı ben onun evindeyim beraber yazıyoruz bende bilmiyordum bu sitenin varlıgını kendisi söyledi yazalım dedik akşamdan beri çözemedik

ben bu hesab sahibin görümcesiyim kardeşiminde haberi var birazda kafa dagırmak için geldim onlardayım

ciden ciddiyim yetkili kim varsa versin maili skypede açim cam sesili olarak konuşalım şuanda görümcemde yanımda camda açalım konuşalım sıkıntıyı yetkiliye ordan anlatalım

Üyelik kime aitse o kullanmalıdır, görümcenin ve yaşadığı aldatılmanın gerçek olması site kuralını ihlal ettiğiniz gerçeğini değiştirmiyor.
Madem görümce bir konu açacaktı o zaman üyelik almalıydı.

Konu görümceye ait olduğundan ve üyelik kurallara aykırı kullanıldığından topik kapatılmıştır.

Davanı aç telefon yazışmaları çıkartılıyo zaten sıkıntı dgl rahatla kanıtlarsın o kaynanan gerizekalımı kocanı alttan al ne demek nerenin iti bu erkeklerde alttan alcakmışız ha sittirsin gerzek karı böyle düşünen kadınlar oldukça daha çok eziliriz

2017 de hamile kalmışsınız bu adamdan bir de yine

2015 in konusu

Bir sakin.

Aklıma gelenler:
1) Aldatıyor musun tarzı sorgulamaları bırakın. Siz sorguladıkça kendini daha iyi saklar, hata yapması için kendini rahat hissetmesi lazım.
2) Ona hissettirmeden boşanma davalarında uzman bir avukatla görüşün.
3) Ortak eviniz varsa ve boşanmaya niyetliyseniz tapudan satış şerhini koydurun ki yakınına “satamasın”. Düğün videoları altınlar için kanıttır. Öncelikli amacınız dava öncesi mal kaçırılmasını engellemek olsun.
4) Söz bakırsa yazı altındır. Mahkemede sadece konuşma saatleri çıkar, sms de ise içerik de çıkar. Eşiniz size aldattığını itiraf ederse ve bu yazılı olırsa süper olur. Mail / SMS / Whatsapp vb.
5) Eşinizin telefonunu karıştırmak artık KvKK ya göre suç. Dolayısıyla oradan elde edeceğiniz kanıtları da mahkeme kabul etmeyebilir. Evinizin ortak bilgisayarı/ sokakta çekilen fotolarda ise daha iyi şansınız var. Yine eşinizin sizinle yaptığı yazışmalar da kanıttır.

Tazminat talebiniz olacağını varsayarak kanunlara uygun ilerlemeniz ve kanıt toplamanız gerekir. Bunun için avukatla görüşüp artık dedektiflik mi olur başka yolla mı olur düzgün bir şekilde ilerlemelisiniz.

Yalnız şuna dikkat edin zina nedeniyle çekişmeli dava açarsanız ve sonra affettim vs derseniz aynı sebeple tekrar dava açamayabilirsiniz. Affetmek vb. durumları çok iyi düşünün, hukuka uygun ilerleyin.

Görümcesi için mi açmış?
Ben pek inanmadım.
Pardon kuzenim yazmış’a dönmüş gibi sonradan.
Yani böyle bi adamdan üstüne bir de çocuk yaptıysanız da pes .

Mahkemede sadece trafik çıkıyor yani TİB telefon trafiğini gönderiyor sadece (bunda da elli bahaneyle yırtar). Ancak hakim ayrıca talep ederse içerik dökümü geliyor (sms için tabi bu)....
İçerik dökümü gelmiyor. İçerik dökümü diye bir şey yok. Hiçbir gsm operatörü konuşma be mesaj içeriklerini kaydedemez. Medyaya ve basına yansıyan telefon görüşme içeriği zaten teknik takibe alınmış insanların konuşma içeriği.

Dedektif paranızın olmadığını söylemişsiniz. O zman birini bulun siizn tanıdığınız güvendiginiz ama onun tanımadığı birini bulun. Takip edin ettirin ve belgeleyin. Rezil bir adam olmasa zaten böyle birşey yapmaz. Nafaka tazminat peşinde koşun.

Görümcesi için açmış konuyu. Yani inşallah kuzenim yazdı vakası değildir.

bacım sakin ol haklıyken haksız duruma düşme . öncelıkle numara yapmalısın ben saçmalıyorum stres oldum sımdı ıyıyım geçti hayatım gibi gibi. bıde bu telefona casus olayını yapınca hakim onun hayatına kişiye taciz gibi bişey oluyormuş kızlar. oyuzden bence sen bunu takıp ettir. fotoğrafını çektır. ısımsız kapıma bırakıldı ben yaptırmadım dersin? boy boy foto at canım kocam dıye. tarıhı gosterıp ben kocama guvenıyordum ve sevıyordum, hakım bey dersin. ay nebılıyım. sen takıp et dıcem 4 cocuk var kardesıne ettir birini bul. telefonunu vermez o herif bence hiç bi şekılde . eğer bişi bulursan hemen kendı telefonundan çek ve bellı etme gızlıce dava açarsın dosyaya koyulur ama sakin ol merak etme kımsenın yanına kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…