• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şerefsiz kocam beni aldatıyor lütfen yardım edin

4 çocukta epey çokmuş her zaman riskli çok cesur bir kadınmışsınız ama bu kadar çocukla boşanacağınıza ihtimal vermiyorum , sanırım barışırsınız sevgi biter ama ayrılık olmayacak gibi
evet canım 4 çocucklıu adam aldatıyor benim yaşım 30 aldattıgı kadın 20

Bi dakika.
Mesaj atiyor seni seviyorum unutma askim diye. Bundan daha iyi kanit olurmu mahkemede?
Ac mesaji, resmini cek.
Resimde kadinin nosu belli olsun, kocanin telefon modelide acikca belli olsun resimdeki duzmece bi resim olmadigi anlasilsin.

sakin un olk once karsinza alın esnizi sacmaladm k.bakma çok ikilmde kaldm hakszdm deyin ilk inandrn kendinizi. snra emin ol illaki hata yapar sizin de ona inandgnizdan emin olunca tekini kurcalayn. ne bilim çıkın takip edin. 6ayda 4 cocukmu olur hakikaten yormlarda gördüm. dalgami gecyorsnz bizimle. ?
Valla bence bu ters teper.Çünkü adamın birlikte olduğu 20 yaşında çocuk denebilecek genç kız,eminim tatavası kavgası gürültüsü yoktur vıcık vıcık konusmalar falan adam tav olmuştur.Eşinin yapacağı en mantıklı hareket dava açmak..

adam tuvalete bile telefon el,nde giriyor nasıl yapıcam dedim ya adam karda yürüyüp izini belli etmiyor anam ne yapacam valla şaşırrdım ne yapıyor diye aradım ana avrat düz gitti ya rahatsız etmişim güya

Tuvalete bile elinde giriyor.
Hiç bir şey yokmuş gibi aranız artık iyi gibi davranacaksın.
Sonra canım ya aramam yok kontörüm yok, annemi arayacağım telefonunu kullanabilir miyim diyeceksin öperek.:)

Sonra al telefonu banyoya gir Rec uygulamasını indir.
Ama indirince üstüne tıkla kaldır masaüstünden kaybolsun, görüp çakmasın yani.
O andan itibaren telefonunda yaptığı her görüşme kaydolacak.

Valla nafaka da umrunda olsun canım. Eşek gibi versin madem bu b.kları yemeyi biliyor.
Istersen bir süre salağa Yatıp bekle. Elbet açık verirler.
Kadın da tam saçını başını yolmalık tipmiş yalnız. Hem Yüzsüz hem Ahlaksız.
içimi okudun yeminleee hem yüzsüz hem ahlaksız bide bebegim diyor utanmadan sakin sakin

Valla bence bu ters teper.Çünkü adamın birlikte olduğu 20 yaşında çocuk denebilecek genç kız,eminim tatavası kavgası gürültüsü yoktur vıcık vıcık konusmalar falan adam tav olmuştur.Eşinin yapacağı en mantıklı hareket dava açmak..
aynen sende haklsn cok zor bi durum ALLAH kmsenin basina vermesin ve ALLAH uardmcisi olsun.

Keşke mesajların ekran görüntülerini alsaydınız.
Çocuklarınızı nasıl koz gibi kullanabilir ki mahkeme çocukları anneye verir.
Kaçıramaz ya çocuklarınızı.
çocukların yüzünü göstermezmişl beyfendi alamadım bebegim ahhh alabilsem elimden kaptıgı gibi sildi mesajı

Erkekler kk hatunlarının yazdığı her detayı mıh gibi kazıyorlardır beyinlerine. Nesilden nesile yayılır artık :) Yöntem kalmayacak.
...

Size tavsiyem ortalığı sakinleştirin. Madem kanıtınız yok boşuna çalıp söyleyen kişi olarak görünmeyin.
Sabredebiliyorsanız zamana bırakın. Durulduğunda eşiniz o zaman yakalayabilirsiniz.
..

Çalıştığınızda kim bakıyor çocuklarınıza ? Kaç yıllık evlisiniz.

çocukların yüzünü göstermezmişl beyfendi alamadım bebegim ahhh alabilsem elimden kaptıgı gibi sildi mesajı
Öyle bir şansı yok ki. Velayet direk annede, hele de annenin maaşı varsa çocuklara bakabiliyorsa.
Bir de aldattığını ispatlarsan o göremez çocukların yüzünü.

Erkekler kk hatunlarının yazdığı her detayı mıh gibi kazıyorlardır beyinlerine. Nesilden nesile yayılır artık :) Yöntem kalmayacak.
...

Size tavsiyem ortalığı sakinleştirin. Madem kanıtınız yok boşuna çalıp söyleyen kişi olarak görünmeyin.
Sabredebiliyorsanız zamana bırakın. Durulduğunda eşiniz o zaman yakalayabilirsiniz.
..

Çalıştığınızda kim bakıyor çocuklarınıza ? Kaç yıllık evlisiniz.
12 yıllık evliyim çocuklara kaynanam ve kızkardeşim bakıyor canım elimden geldigince sakin olmaya çalışıyorum ama zaman zaman kendimi kaybediorum

Ay kusucam .. esinizi Allah islah etsin.. kvlidende anormal bir kadin .. ne demek ya alttan al kizim vs .. gelde sinir olma.. o delilleri muhakkak ele gecirin.. yarin birgun mahkemede lagzim olur.. aldatma aldatmadir bunun a'si b'si olmaz..

Yine mi keklendik ya :KK47: lanet olsun içimizdeki yardım isteğine :KK53:
yok arkadaşım ciddiyim resim atabilirim isterseniz ben görümcesiyim bu hesab sahibinin benimki guya mesaide benide kardeşime yolladı kafa dagıtyım diye adamı rahat bırakim keyfine baksın diye

sakin un olk once karsinza alın esnizi sacmaladm k.bakma çok ikilmde kaldm hakszdm deyin ilk inandrn kendinizi. snra emin ol illaki hata yapar sizin de ona inandgnizdan emin olunca tekini kurcalayn. ne bilim çıkın takip edin. 6ayda 4 cocukmu olur hakikaten yormlarda gördüm. dalgami gecyorsnz bizimle. ?
canım bu konuda niye dalga geçim ya allah aşkına şizofrenmiyiz biz hikaye yazalım bu sıkıntının içinde çıkar yol bulamadık gelinimiz böle bi sayfa var dedi size yazdık

Hele bir sakin olun.

Oncelikle avinizi korkutmayin. Isten gelince alin karsiniza , ben sacmaliyormusum, yuvami yikmak istemiyorum cocuklarimiz var , ozur dilerim diyin. Diyin ki adam rahatlayip hata yapsin. :KK66: Ustune giderek, telefonun ver, o kim bu kim diyerek bir yere varamazsiniz.

Biraz sakin olun, mutlaka yakalarsaniz ama caktirmayin. Telefonuna dustayken casus program indirin mesela :KK50:

Olmazsa dedektif iyi fikir, sucustu basarsiniz. Dedektifi gecsek bile, size yardim edecek birini bulun, mesela herifin isyerinden bir kiz , var mi tanidiginiz?? Size yardim edecek birisi varsa acsin gozunu. Yoksa da, isten siz izin alin, azicik takip edin. Isyerinin disinda pusuya yatin.
Cherry evli misin bilmiyorum ama değilsen senle evlenecek adam yandı ha.Evliysende kocan yandı.Senin asla aldatılabileceğini düşünmüyorum göz açtırmazsın sen aman büyük konuşmayayım ben yine de Allah yaşatmasın öyle bir şeyi:KK68:.Fikirlere bak ya cin seni çok tatlısın gülme tuttu okurken:KK53:

Gelinleriymiş bu hesap sahibi. Şu an konu açan görümcesi oluyor yani.
Günahı boynuna, doğru mu bilemem ama açıklaması bu.

Hmm gelinlerde özel bilgilerini (sonucta acilan konu özel, kendi esi, yani bu konu sahibin kardesi üzerine) görümce ile paylasmaya pek hevesliler.. :KK14:

Ben inanmadim ve hali ile fake diye kibliyorum. Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. abla arasatirir olayi.

Back