• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şerefsiz kocam beni aldatıyor lütfen yardım edin

Hmm gelinlerde özel bilgilerini (sonucta acilan konu özel, kendi esi, yani bu konu sahibin kardesi üzerine) görümce ile paylasmaya pek hevesliler.. :KK14:

Ben inanmadim ve hali ile fake diye kibliyorum. @Mune abla arasatirir olayi.
Fake ise çıksın da ortaya insanlar boşuna dil dökmesin :KK14:

ciden ciddiyim yetkili kim varsa versin maili skypede açim cam sesili olarak konuşalım şuanda görümcemde yanımda camda açalım konuşalım sıkıntıyı yetkiliye ordan anlatalım

Öyleyse burada bir sürü tavsiye var canım, seç beğen uygula ama elini çabuk tut.
valla görümcemin kararıda o sessiz kalıp olayı akışına bırakacak olmamaış gibi davranacak zaman herşeyin ilacı misali ama işte kafayı yiyor o ayrı mesele nasıl bile bile hazmedip susabilirki insan o kadının afedersiniz koynunda kalkıp seninkine girecek valla ben yeni evliyim benim eşimi rüyamda öle bi şekilde görsem ertesi gün berbat geçiyor allahım böyle durumda olan insanlara sabır kolaylık versin zor durum

anladım ne bilim yormlarda görünce belitym istedm. nyse ALLAH yardmcnz olsun zor bi durum.
yok haklısınız yani bende olsam dalgamı geçiyor yeni evliyim yazmış şimdide 4 çocuk var 12 yıllık diyor :D valla az kafamız dagıldı akşam beri sıkıntı içindeydik

Bana şüpheli geldi 4 çocuk ve kaynananın bakması

Bana şüpheli geldi 4 çocuk ve kaynananın bakması
nasıl süpheli canım diyorum yetkili kimse söyleyin mailden görüşeyim fake diyenler şuanda açıp camdan konuşurum yani sıkıntı degil hem kaynanın çocuklara bakmasının neresi anormal

valla görümcemin kararıda o sessiz kalıp olayı akışına bırakacak olmamaış gibi davranacak zaman herşeyin ilacı misali ama işte kafayı yiyor o ayrı mesele nasıl bile bile hazmedip susabilirki insan o kadının afedersiniz koynunda kalkıp seninkine girecek valla ben yeni evliyim benim eşimi rüyamda öle bi şekilde görsem ertesi gün berbat geçiyor allahım böyle durumda olan insanlara sabır kolaylık versin zor durum
Ben olsam bin türlü bahane uydururum koynuna girmemek için şöyle böyle özel gün vs derim geçiştiririm yakalayana kadar.

Back