şerefsiz kocam beni aldatıyor lütfen yardım edin

Valla nafaka da umrunda olsun canım. Eşek gibi versin madem bu b.kları yemeyi biliyor.
Istersen bir süre salağa Yatıp bekle. Elbet açık verirler.
Kadın da tam saçını başını yolmalık tipmiş yalnız. Hem Yüzsüz hem Ahlaksız.

Keşke mesajların ekran görüntülerini alsaydınız.
Çocuklarınızı nasıl koz gibi kullanabilir ki mahkeme çocukları anneye verir.
Kaçıramaz ya çocuklarınızı.

azcik sakin mi olsaniz :/ cunku malesef fevri davranislarin yarar getirmedigini biliyoruz :/ zor bir durum kim olsa ofkelenir ama yapmayin, olan size olur

dediklerini uygulucam çok sagol umarım işi yarar ama o kadar fenaki adam karda yürüyüp izini belli etmeyen cinsindenn

Siz daha fena olun o zaman Isterse Einstein olsun herkes hata yapar, acik verir, adam hayat boyu diken ustunde yasayacak hali yok ya Sizin tepkisiz oldugunuzu gorunce bir noktadan sonra telefonun da aciga koyar, baska seyler de yapar. Siz hele bir rahatlayin, rahat davranin, dikenustu, stresli gorunmeyin Sakin olursaniz bence kazanacaksiniz.

tel.e casus programı hakkında detaylı bilgi verir misin ? hangi program daha güvenilir ve sonucunda o tel.deki bilgiler nerede birikiyor ?

Daha yeni bir konunda 6 aylık evliyim demişsin ne 4 çocuğu?
Dalga mı geçiyorsunuz?

dediklerini uygulucam çok sagol umarım işi yarar ama o kadar fenaki adam karda yürüyüp izini belli etmeyen cinsindenn
Keşke ilk başta celallenmeyip kanıtları belgeleseydiniz.
Şimdi çok dikkatli davranacak, hiç kanıt bırakmayacak.
Telefonuna tuş kilidi koyar, habire mesajları siler falan.
İşe gidiyormuş gibi evden çıkacaksın onu takip edeceksin bi taksiyle mecburen.

benim de hep duyduğum , bilmediğim ama merak ettiğim bir şey. netten bu nasıl yapılıyor ?
onlıne sisteme giriş yaptığınızda sayfa sizi yönlendirir zaten görüşme detayı vs olarak.Sisteme telefon numaranızı ve şifre yazarak giriş yapılıyo.Şifreyi almak içinde sisteme giriş yaparken şifre al-ı tıklarsanız telefona gelir şifre anında,o şifreyle her zaman giriş yapabiliyosunuz.

adam tuvalete bile telefon el,nde giriyor nasıl yapıcam dedim ya adam karda yürüyüp izini belli etmiyor anam ne yapacam valla şaşırrdım ne yapıyor diye aradım ana avrat düz gitti ya rahatsız etmişim güya

sakin un olk once karsinza alın esnizi sacmaladm k.bakma çok ikilmde kaldm hakszdm deyin ilk inandrn kendinizi. snra emin ol illaki hata yapar sizin de ona inandgnizdan emin olunca tekini kurcalayn. ne bilim çıkın takip edin. 6ayda 4 cocukmu olur hakikaten yormlarda gördüm. dalgami gecyorsnz bizimle. ?

Yengesinin 1nicki kardeşinin esinin yaşta küçük 4 tane cocuk yıpratmissin kendini 20 yaşında kadına bak Allah yardimcin olsun

Gelinleriymiş bu hesap sahibi. Şu an konu açan görümcesi oluyor yani.
Günahı boynuna, doğru mu bilemem ama açıklaması bu.

Hmmmm

Doğru olduğunu varsayarak yazıyorum.
Akıllı telefonsa eğer Rec uygulamasını indirin play storeden.
Bu ses kaydedicidir. Yapılan tüm aramalar, görüşmeler kaydolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…