- 28 Nisan 2013
- 118
- 60
- 98
- Konu Sahibi Balkizin annesi
-
Ekonımik özgürlüğün var mı ?selam arkadaşlar şerefsiz kocam beni aldatıyor ve bunu ispat edemiyorum telefonda mesaj yakaladım önce arkadaşımın yegni dedi sonra yine o arkadaşının sevgilisi oldu çıldırmak üzereyim kaynana denen mahluk alttan al kızım güleryüz göster kızım diyor nasıl alttan alıcam bu durumu ya hoşgelidn kocacım şimdi sevgilinin koynundan çıktın cenabetsin gel duşa gir mi dicem bana akıl verin ne olur ne yapabilirim nasıl ıspat edebilirim bana bi yol gösterin ıspat etmem lazım elimde kanıtım yok orospuyu aradım oda inkar ediyor evlenmiş ayrılmış üstelik 6 aylık bebegi var şerefsizin allah onuda kimden peydahladı lütfen cidden zor durumdayım ya ıspat edemeden hiçbirşey yapamıyorum kimseye açılamıyorum kaynanama kayınbabama eşimi alıp yüzleştirdim hepsi bi yandan ıspatla kanıtla diyorlar şerefsiz kocam o konuşma yüzünden sırf haklı çıkmak için 1 hafta evden çıkmadı şimdide mesaideyim diyip orospunun koynunda eminim nasıl ıspat edebilirim bi yol gösterin
ekonomik özgürlügüm var ailem pek sanmıyorum arkamda olacagını ve boşanmak istiyorumEkonımik özgürlüğün var mı ?
Ailen arkanda mı ?
Ve boşanmak istiyor musun ?
elimden geldigince sakin olmaya çalışıyorum ama bi yerde tıkanıp kafayı yemek üzere oluyorum zaten sinir hapları kullanıyorum 4 çocuk var üst üste oldu kazara (1 olur 2 olur anlarım demeyşn oldu işteÖncelikle sakin olun. Sakinliğinizi koruyarak kanıt bulmaya çalışın çünkü sakinliğinizi bozarsanız olan size olur. Aşırı olacak belki ama bunlar için dedektifler filan varmış sanırım bi araştırsanız? Ya da telefonunu kkarıştıracaksınız mesaj yakalamaya çalışacaksınız.
şuanda gelinimizin evindeyim kardeşimin evinde onun hesabından yazıyoruz benim 4 çocugum var zaten en küçügü 3 yaşında inan o kadar sinirliyim ki kusura bakmayın küfürler içinDedektif tut birde küfürleri açık yazmışın sanırım sınırınden herseyi belgele seninde bebeğin olacak sanırım ne yapacaksın?
ekonomik özgürlügüm var ailem pek sanmıyorum arkamda olacagını ve boşanmak istiyorum
nafaka umrumda degil benim amacım çocuklar artı elimde bi delil olmadan boşanamam artı çocukları koz gibi elinde kullanıyorNafaka için mi ispat etmek istiyorsun rezil etmek için mi? Ikinci şık ise boşver gitsin yok birinci şık ise belki mahkemede telefon dökümlerine bakılmasını isteyebilirsin. Böyle bir şey mümkün mü bilmiyorum gerçi sadece bir fikir.
Ha ayrıca annesine kızdığınız için el kadar bebek için kimden peydahlandı falan demeniz hiç hoş değil.
Bir konu vardı burada eşinin onu aldattığından şüphelenen bir kadın günlerce bekledi bekledi sonra bi telefonunu karıştırsı gelen mesajda yakın arkadaşım dediği kadınla bir kafede buluşacaklarmış onu konuşmuşlar. Kadın hep şüpheleniyordu bu adamın "yçok yakın arkadaş"ım dediği kadınla aralarında birşeyler olduğundan. Kocası da evden başka bi yere gittiğini söyleyerek çıktı. Sonra adamla kadının buluştuğu kafede bunları samimi bir şekilde bastı. Ardından boşanma davası açtı o ikisini de herkese rezil etti. Ama kadının tavırları inanılmaz sakindi ve yaptığı inanılmaz bir başarıydı bence.elimden geldigince sakin olmaya çalışıyorum ama bi yerde tıkanıp kafayı yemek üzere oluyorum zaten sinir hapları kullanıyorum 4 çocuk var üst üste oldu kazara (1 olur 2 olur anlarım demeyşn oldu işte) dedektif tutacak kadar maddi durumum yok telefon olayı eve gelince telefonlar kapanıyor dokundurtmuyor bile
dediklerini uygulucam çok sagol umarım işi yarar ama o kadar fenaki adam karda yürüyüp izini belli etmeyen cinsindennHele bir sakin olun.
Oncelikle avinizi korkutmayin. Isten gelince alin karsiniza , ben sacmaliyormusum, yuvami yikmak istemiyorum cocuklarimiz var , ozur dilerim diyin. Diyin ki adam rahatlayip hata yapsin.
Biraz sakin olun, mutlaka yakalarsaniz ama caktirmayin. Telefonuna dustayken casus program indirin mesela
Olmazsa dedektif iyi fikir, sucustu basarsiniz. Dedektifi gecsek bile, size yardim edecek birini bulun, mesela herifin isyerinden bir kiz , var mi tanidiginiz?? Size yardim edecek birisi varsa acsin gozunu. Yoksa da, isten siz izin alin, azicik takip edin. Isyerinin disinda pusuya yatin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?