- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 32
- Konu Sahibi QUEENofTURKEY
-
Ay inşaALLAH ya bize yakın veteriner var kapalı şu an yarın götürsem bakarlar sanırım de miEvet serce yarin bir veteriner hekime goturebilirsiniz belediyeletin hayvan rehabilitasyon merkezlerinde veteriner oluyor tahmiben bulundugunuz ildede vardir gotururseniz yardimci olurlar diye düşünüyorum
Hayvanın çekmediği eziyet kalmamış uçsun diye duvardan bile atmışlar. Kuşlar konusunda çok hassasım zaten :-(Veterinere götürün baksınlar kanadına, yazık hayvana, çok üzülüyorum kuşlara, koca betonların arasında iki tane anca oluyor, omları da çocukların bazısı meraktan, bazısı şiddet eğiliminden hırpalıyor((
Hayvanın çekmediği eziyet kalmamış uçsun diye duvardan bile atmışlar. Kuşlar konusunda çok hassasım zaten :-(
Tabi bakarlar.Ay inşaALLAH ya bize yakın veteriner var kapalı şu an yarın götürsem bakarlar sanırım de mi
Ay inşaALLAH ya bize yakın veteriner var kapalı şu an yarın götürsem bakarlar sanırım de mi
Hayvanın çekmediği eziyet kalmamış uçsun diye duvardan bile atmışlar. Kuşlar konusunda çok hassasım zaten :-(
Ben de sabah uyanınca erken camı açarım seslerini dinlerin :-(Kuş sesleri ile uyanmak çok güzel, olduğum yerde rengarenk kuşlar var, onları görünce içim açılıyor , bak aşağıya ekledim bir tane bak bak mutlu ol yani.
Çok üzüldüm kuşa ya(
Çok sağ ol canım ben bilmiyordum bu haytap ı falan yarın arayacağım ya da götüreceğim :-(Kiyamam yazik ya kanadi incinmis olabilur evet gotururseniz ilgilenirler ilgilenecdk kimseyi bulamazsaniz bulundugunuz ilin HAYTAP numarasini bulun arayin onlar yardimci olurlar
İnşaALLAH canım iyileşsin başka bile istemem uçsun gitsin :-(Ay böyle bir günde,ne güzel sevap işlemişsiniz. İnşallah iyileşir serçecik
Gündüz doğal hayatını aramasın diye balkona koydum akşama doğru eve aldım üşümesin diye . siz ne yaptınız hasta mıydı iyileşti miO kendi yer içer ama sıcak tutmaya bak onu yoksa ölür. Kuru ot dal yaprak serseydin keşke. Biz de bulmuştuk zamanında. Kutusunun içine ampul koymuştu babam. Bi gün açtığımızda lambanın altına tünemiş sıcak diye.
Ay canım çok sağ ol direk vereceğim ekmek yedi sadece onu da bitirdi lüzum benimTabi bakarlar.
Serçe et de yiyor o yüzden normal yeme Burun kıvırmıştır.
Kedi maması bulabilirseniz, ondan verin.
Yoksa haşlanmış yumurta, ekmek maması.
Sıcak tutun, hekim yarın gerekli müdahaleyi yapar.
Şişe kapağında su da koyun yanına
İyi ki siz denk gelmişsiniz.Ay canım çok sağ ol direk vereceğim ekmek yedi sadece onu da bitirdi lüzum benim
Aynen umarım yararım olurİyi ki siz denk gelmişsiniz.
Iyi ya sizinki yemis bende gecenlerde başka bi kus buldum su verdim onu bile icmedi neyseki uctu sonundaAy canım çok sağ ol direk vereceğim ekmek yedi sadece onu da bitirdi lüzum benim
Ay darısı benimkinin başınaIyi ya sizinki yemis bende gecenlerde başka bi kus buldum su verdim onu bile icmedi neyseki uctu sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?