- 7 Nisan 2017
- 1.034
- 1.809
- 48
- 36
- Konu Sahibi QUEENofTURKEY
Inşallah kucuk kucuk ucmuyor mu hic mi kanat cirpmalari falan yokAy darısı benimkinin başına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah kucuk kucuk ucmuyor mu hic mi kanat cirpmalari falan yokAy darısı benimkinin başına
Böyle kutuda kendisini salıyor ama minicik bir şekilde. Su an az önce baktım kafasını içeri gömmüş saklamış uyuyor rahat demek ki. Ben de bir arkadaş yumurta demiş yumurta haslayacagımInşallah kucuk kucuk ucmuyor mu hic mi kanat cirpmalari falan yok
Biz benimkiyle o kadar zamsn geciremedik o kadar zamsn gecirsek ucsa aglardimBöyle kutuda kendisini salıyor ama minicik bir şekilde. Su an az önce baktım kafasını içeri gömmüş saklamış uyuyor rahat demek ki. Ben de bir arkadaş yumurta demiş yumurta haslayacagım
Su an evde muhabbet kuşum var. Ailemin bir üyesi gibi. İçtiğim kolayı bile benden önce o içer benle yarışır ondan önce de canımın içi olan bir kuşumu kaybettim. :-( bugün bile hatırlayıp ağladım. İnsan cidden bu hayvanların masumlugu karsısında ayrılmak istemiyor. Ama bu onun iyiliği için. Kesin ben de ağladımBiz benimkiyle o kadar zamsn geciremedik o kadar zamsn gecirsek ucsa aglardim
Ya kuslar o kadar evcil oluyorlar mi benimde cennet papaganim vardi cok vahsiydi tam uysallasmaya basladigi gunlerde bozuk balkon kapisi acilinca ucmus aklıma gelince bir daha uzuldumSu an evde muhabbet kuşum var. Ailemin bir üyesi gibi. İçtiğim kolayı bile benden önce o içer benle yarışır ondan önce de canımın içi olan bir kuşumu kaybettim. :-( bugün bile hatırlayıp ağladım. İnsan cidden bu hayvanların masumlugu karsısında ayrılmak istemiyor. Ama bu onun iyiliği için. Kesin ben de ağladım
Ay canım sorma o giden kuşum için mahalleyi ayağa kaldırdım. Beni görünce kafeste tutamazlardı. Gitti bir hafta hasta yattım ağladım sürekli yatakta. Yediğimiz yemekte bile ayrı tabağı vardı. Ailenin bir ferdi gibi. Her şeyde kendilerine hak sahibi sanıyorlar Şimdiki kuşumu da ona benziyor diye hediye getirdiler. Eve bir misafir gelmişti kuşuma hayran kalmıştı. SAT diye tutturmuştu dur resmini ekleyin onunYa kuslar o kadar evcil oluyorlar mi benimde cennet papaganim vardi cok vahsiydi tam uysallasmaya basladigi gunlerde bozuk balkon kapisi acilinca ucmus aklıma gelince bir daha uzuldum
Yaşadı Allaha şükür bi gün kendi uçtu gitti.Gündüz doğal hayatını aramasın diye balkona koydum akşama doğru eve aldım üşümesin diye . siz ne yaptınız hasta mıydı iyileşti mi
Ay çok güzel inşaALLAH canımYaşadı Allaha şükür bi gün kendi uçtu gitti.
Yaşadı Allaha şükür bi gün kendi uçtu gitti.