Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Farkedilmeyecek gibi değil ki canım sunumun çok başarılıydıEvet, sona kadar gitmeye üşendiler belkide Yine de keskin gözlü olanların gözünden kaçmamış
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canımFarkedilmeyecek gibi değil ki canım sunumun çok başarılıydı
@nameaver
pinoli
@shot
@_angela_
@Denas14__
@marilyn monroe
@asdes,
@Be_Ni_1012
nuryolu ,
@pericikk,
@Shanna
@COLIN
@eliflider
@bombshell
@azerikizi91
@Ni5AN
@kakule71
@Khaleesi_
@sonumud
@hadinur
@45derya45
Oy veren tüm arkadaşlarım, hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için
1. ci olamasakta, en azından daha önce burada yarışmamış, yada şimdilik sık karşılaşmadığımız bir tatlının evde yapılışını denedik
Ayrıca güzel yorum yapan herkese tekrar teşekkürler
Hepinize tekrar teşekkür ederim
aeben senide tebrik ederim canım
Nur canım nerelerdesin
Nur canım nerelerdesin
Nasıl olduysa seni göz ardı etmişim bugün farkettim
Ben yapmam öyle şeynuryolu Yalan Diy Nur Bile Bile Goz ardı etti seni
tebrik ederim canim .2.olmussun.senin tatlini gördüğümde bende birçok kişi gibi işte 1.demiştim. gerçekten süperdi.Evet arkadaşlar yarısmamız bitti sonunda oyumu cok begendigim 88prenses22 arkadaşımizın çıtır halka tatlısına verdim ama 1 oy kullanmak cok zordu @manolya1458 in sekerparesi -Kristal- nin kadayıfı -VUSLAT- ın baklavası oy vermek istediklerimim arasındaydı aeben ablama oy vermeye gerek yoktu cunku oyların masallahi vardi. Bu arada tebrikler canim
88prenses22
@zey-mur
@Mazef
@manolya1458
@kanadali35
@Memfis
@kedicelik06
@Tatlimafya
@Alice LIDDELL
@eshma
@GoldenVenus
@beyaz_su
@marvelgirl
@CadiKelebek
@LilYumiyum
@Sevcan_34
@hawadeniz
@Zehrayenihayat
@Cannibal
@sevil4321
@Gurbetcisu
@Safistd
Bana oy vererek destek oldugunuz icin oylarinizla beni ilk katıldığım bu yarısmada 2. Yaptiginiz icin HEPİNİZE ÇOOOK TEŞEKKÜR EDERİMBeğenmeniz o çok değerli tek oyunuzu bana vermeniz icinde ayrıca tesekkurler ablalarım2-3 kisi dışında pek tanidigim yok ama hepinizle tanismak Gül Tatlımdan hepbirlikte yemek isterdimfikir olabilmissem ne mutlu bana. Burda yabancılık çekerken İlk katılımımla 2.olmak çok mutlu etti beni oylarınız moralimi cok düzeltti o kadar baklava arasından 2.olmak cok sevindirdi cok sağolun ABLALARIM,Arkadaşlarım
Tesekkurler canim 1.lik olmasada iyi eglendiktebrik ederim canim .2.olmussun.senin tatlini gördüğümde bende birçok kişi gibi işte 1.demiştim. gerçekten süperdi.
Nur canım nerelerdesin
Nasıl olduysa seni göz ardı etmişim bugün farkettim