Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her daim gönlümün 1.sisin Nevom@angns
M M e g
witch hunt
C Chillen
fullofhope
sessizsokak
magic angel
Oylarınız için çok teşekkür ediyorum
Rica ederiz sitemizin zarif ve becerikli yöneticisi@angns
M M e g
witch hunt
C Chillen
fullofhope
sessizsokak
magic angel
Çok teşekkür ederimRica ederiz sitemizin zarif ve becerikli yöneticisi
Nevresteciğim, ne çorbası yapacaz bir dahaki yarışmayaBunlar çok iyi olmuş
Burdan söylemeyelimSonra tarifimizi kaparlarNevresteciğim, ne çorbası yapacaz bir dahaki yarışmaya
İntikamımız acı olmalı
Kafamda 2 çorba var, biri bildik, biri az bildik, ve ben az bildiği dşünüyorum yine.. Yaz için uygun.. Gerçi kk hatunları kargadan başka kuş bilmiyor amaBurdan söylemeyelimSonra tarifimizi kaparlar
İntikam almalıyız
Bence bilindik tarifleri seçmek lazımBen yine sonlarda eklerim kimsenin tarifini kapmayayımKafamda 2 çorba var, biri bildik, biri az bildik, ve ben az bildiği dşünüyorum yine.. Yaz için uygun.. Gerçi kk hatunları kargadan başka kuş bilmiyor ama
Bence ilk baştan koy tarifini, en azından ne stil yaparız fikrimiz belli olurBence bilindik tarifleri seçmek lazımBen yine sonlarda eklerim kimsenin tarifini kapmayayım
Öyle mi diyorsunAklımda birkaç tarif varBen hazırlayana kadar kimse yapmaz ise yaparımBence ilk baştan koy tarifini, en azından ne stil yaparız fikrimiz belli olur
İnşallah Nevresteciğim..Öyle mi diyorsunAklımda birkaç tarif varBen hazırlayana kadar kimse yapmaz ise yaparım
Gönlümüzün birincicisin canımnameaver
pinoli
S shot
@_angela_
Denas14__
marilyn monroe
@asdes,
B Be_Ni_1012
nuryolu ,
pericikk ,
Shanna
COLIN
eliflider
bombshell
azerikizi91
Ni5AN
kakule71
Khaleesi_
S sonumud
hadinur
45derya45
Oy veren tüm arkadaşlarım, hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için
1. ci olamasakta, en azından daha önce burada yarışmamış, yada şimdilik sık karşılaşmadığımız bir tatlının evde yapılışını denedik
Ayrıca güzel yorum yapan herkese tekrar teşekkürler
Hepinize tekrar teşekkür ederim
aeben senide tebrik ederim canım
@angns
M M e g
witch hunt
C Chillen
fullofhope
sessizsokak
magic angel
Teşekkür ederim canımGönlümüzün birincicisin canım