Bir yarışma daha bitmis aeben
tebrikler ben oy kullanamadim.. Yapamadim kızlar ayırt edemediğim gönlümde birinci olan bir çok tarif vardı. Hepinizin ellerine sağlık
Oy veren tüm arkadaşlarım, hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için
1. ci olamasakta, en azından daha önce burada yarışmamış, yada şimdilik sık karşılaşmadığımız bir tatlının evde yapılışını denedik
Ayrıca güzel yorum yapan herkese tekrar teşekkürler
Hepinize tekrar teşekkür ederim aeben
senide tebrik ederim canım
Evet arkadaşlar yarısmamız bitti sonunda oyumu cok begendigim 88prenses22
arkadaşımizın çıtır halka tatlısına verdim ama 1 oy kullanmak cok zordu @manolya1458 in sekerparesi -Kristal-
nin kadayıfı -VUSLAT-
ın baklavası oy vermek istediklerimim arasındaydı aeben
ablama oy vermeye gerek yoktu cunku oyların masallahi vardi. Bu arada tebrikler canim 88prenses22 @zey-mur @Mazef @manolya1458 @kanadali35 @Memfis @kedicelik06 @Tatlimafya @Alice LIDDELL @eshma @GoldenVenus @beyaz_su @marvelgirl @CadiKelebek @LilYumiyum @Sevcan_34 @hawadeniz @Zehrayenihayat @Cannibal @sevil4321 @Gurbetcisu @Safistd
Bana oy vererek destek oldugunuz icin oylarinizla beni ilk katıldığım bu yarısmada 2. Yaptiginiz icin HEPİNİZE ÇOOOK TEŞEKKÜR EDERİMBeğenmeniz o çok değerli tek oyunuzu bana vermeniz icinde ayrıca tesekkurler ablalarım2-3 kisi dışında pek tanidigim yok ama hepinizle tanismak Gül Tatlımdan hepbirlikte yemek isterdimfikir olabilmissem ne mutlu bana. Burda yabancılık çekerken İlk katılımımla 2.olmak çok mutlu etti beni oylarınız moralimi cok düzeltti o kadar baklava arasından 2.olmak cok sevindirdi cok sağolun ABLALARIM,Arkadaşlarım
Belki de bu sebepten yokum nevos
Saka saka Netim yok malesef ,ara ara geliyom ama opera miniyi guncelledim acayip yavasladi ,bi cevabi on saatte yaziyor Siz napiyonuz bakalim